vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχω ήδη το xiaomi εννοείται.. Τα κατά και τα υπέρ; πιο κερδίζει στα αρνητικά;.. Από μπαταρία πως τα πάει το mate 10 lite; Συζητάω για ανταλλαγή στη λεφτά.
kodorevi8ulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα μπω να συγκρίνω specs (γιατί βαριέμαι) αλλα νομίζω υπάρχει note με mediatek και με snapdragon υποθέτω μια διαφορά θα υπάρχει όσον αφορά τις αναβαθμίσεις πολύ πιο εύκολα να πάρεις oreo στο huawei (μπορεί να πήρε ήδη) παρά στο xiaomi (αν σε ενδιαφέρει αυτό) κατά τα άλλα μπορείς να βάλεις και τις συσκευές σε σελίδα όπως το Kimovil.com για να συγκρίνεις χαρακτηριστικά πέραν των απαντήσεων που θα πάρεις από εδώ
ziaba Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχω ήδη το xiaomi εννοείται.. Τα κατά και τα υπέρ; πιο κερδίζει στα αρνητικά;.. Από μπαταρία πως τα πάει το mate 10 lite; Συζητάω για ανταλλαγή στη λεφτά. πάλι αλλαγή θα κάνεις έχεις ξεπεράσει όλους εδώ μέσα 1
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα μπω να συγκρίνω specs (γιατί βαριέμαι) αλλα νομίζω υπάρχει note με mediatek και με snapdragon υποθέτω μια διαφορά θα υπάρχει όσον αφορά τις αναβαθμίσεις πολύ πιο εύκολα να πάρεις oreo στο huawei (μπορεί να πήρε ήδη) παρά στο xiaomi (αν σε ενδιαφέρει αυτό) κατά τα άλλα μπορείς να βάλεις και τις συσκευές σε σελίδα όπως το Kimovil.com για να συγκρίνεις χαρακτηριστικά πέραν των απαντήσεων που θα πάρεις από εδώ Βασικα θα ηθελα ατομο το οποιο θα εχει κανει αλλαγη οπως θελω να κανω εγω... note 4x σε mate 10 LITE
ziaba Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω πως και τι... άλλα γίνεται χαμός στις αγγελίες από mate 10 lite και η συσκευή βγήκε τώρα κοντά τόσο γτπ είναι ?
SeNNinhA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω πως και τι... άλλα γίνεται χαμός στις αγγελίες από mate 10 lite και η συσκευή βγήκε τώρα κοντά τόσο γτπ είναι ? Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν προσδοκιες φθηνης ναυαρχιδας και οταν τελικα ανακαλυπτουν ενα απλο μεσαιο κινητο οπως πολλα αλλα απογοητευονται. 2
teo_3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτές τις μέρες παίζει δωροεπιταγή €30 για αγορά άνω των €300 απο Κωτσόβολο και πολλοί παίζει να πήρανε την προσφορά του P10 Mate Lite μαζί με Y6 στα €339 και τα πουλάνε ξεχωριστά να βγάλουν κέρδος διότι λαμόγιο σαν τον Έλληνα δεν έχει. 3
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Λογικα ειναι καλυτερο απο το note 4x ... το θεμα ειναι πως παει με την μπαταρια
vchristod84 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Λογικα ειναι καλυτερο απο το note 4x ... το θεμα ειναι πως παει με την μπαταρια Κάτσε στ' αυγά σου, θα το φορτιζεις κάθε δυο ώρες το HuaweiEdit: Άκυρο, νόμιζα ότι εννοούσες το P10 lite
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτσε στ' αυγά σου, θα το φορτιζεις κάθε δυο ώρες το Huawei Edit: Άκυρο, νόμιζα ότι εννοούσες το P10 lite Φίλε τα είχα όλα τα p... Η χειρότερη σειρά κινητών, mate and honor δεν είχα ποτέ όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα