Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιησα χθες και σημερα 2 διαφορετικες χρεωστικες σε μαγαζια και σε ATM χωρις προβλημα παντως
stefanosnik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 εσεις που κραζετε δεν εχετε χαμπαρι τι γινεται στην φοροδιαφυγη...αυτη η χωρα θελει ΟΛΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ μπας και βαλουμε μυαλο. δειτε: https://www.youtube.com/watch?v=T0-zm9ybH2w&t=1s Και λέει η κυβέρνηση τι να κάνω για μείωση την φοροδιαφυγή ?? Θα πάω το φόρο 24% , φόρο στους επιχειρηματιες 29% και πληρωμή 100% τπυ επόμενου χρόνου .. και θα πάω και την ασφάλιση με ποσοστό επί κέρδους... με τέτοια μυαλά δεν θα πάμε πότε μπροστά !!!
aristos12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 χαχαχαχαχα γέλιο πού εριξα σήμερα .....ειχε πέσει τό σύστημα γιά την κάρτα της εθνικής σέ ολη την ελλάδα καί μού πήγαιναν τίγκα τα καρότσια μπροστά στά ταμεία καί μόλις ακουγαν την ταμία νά λέει η εθνική εχει πρόβλημα ....παρακαλώ πληρώστε μέ μετρητά η αν εχετε αλλη κάρτα αλλης τράπεζας ...οι περισσότεροι ειχαν μόνο κάρτα εθνικής καί καθόλου μετρητά καί αφηναν τά καρότσια καί εφευγαν βρίζοντας τόν τσίπρα τόν καμμένο τούς γερμανούς κλπ .....χαχαχαχα πλάκα ειχαν ...εμείς πού πληρώναμε μέ μετρητά γελάγαμε μέ τούς καρτάκηδες .... πού συνέβη αυτό ? στά lidl καί στά agnomarket ,σέ αυτά τά 2 πήγα εγω καί ειχε πέσει τό σύστημα .... στόν σκλαβενίτη δεν ειχε πρόβλημα οταν πέρασα από εκεί ... (υποπτεύομαι μήπως ετοιμάζονται νά φάνε τά λεφτά τού κοσμάκη από τις καταθέσεις στίς τράπεζες κ κάνουν τίποτα δοκιμαστικά...) Να'σαι καλά ρε Αρίστο που μας ανοίγεις τα μάτια εδώ μέσα. τί νά κάνουμε ετσι ειναι η ζωή αλλοι βλέπουν στό 1 μέτρο τό πολύ μπροστά τους αλλοι βλέπουν στά 100 μέτρα ... κάτσε εσύ καί δές survivor - nomads - ελλάδα εχεις ταλέντο στό τραγούδι - στό χορό - στό μαγείρεμα - στό ντύσιμο - στό χέσιμο κλπ ... δηλαδή full αηδίες γιά νά εχουν τόν κόσμο κοιμισμένο - υπνωτισμένο ...ελπίζω εσύ νά αποτελείς εξαίρεση ...αλλά δεν τό βλέπω...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 υποπτεύομαι μήπως ετοιμάζονται νά φάνε τά λεφτά τού κοσμάκη από τις καταθέσεις στίς τράπεζες κ κάνουν τίποτα δοκιμαστικά... Oταν περασα την καρτα το POS εγραφε initiating future haircut test, do not tell aristos
aristos12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάλι απορώ γιατι δεν είναι ακόμα έτοιμο το σύστημα και έχει τέτοια λαθάκια Ποιος ο λόγος να διαφημιστεί και να προωθηθεί τόσο πολυ? Κάντο σιγά σιγά και σταδιακά σε βάθος 10 20 ετών Να συνηθίσει ο κόσμος και να προμηθευτεί και ο επαγγελματίας τα κατάλληλα εργαλεία , ή στην τελική ας τα κερνανε οι τράπεζες τα μηχανάκια αφού τους παραγουν κέρδος Γιατι τόση βιασύνη δεν καταλαβαίνω... Λες και με τα pos τώρα ο άλλος δεν τα στέλνει άμα θέλει σε τράπεζα εξωτερικού κατευθείαν και να μην το πάρει χαμπάρι το κράτος Αρα δεν είναι για φόρο διαφυγή ή ολη ιστορία Για να ευνοήσουν και αλλο τις τράπεζες είναι η πρεμούρα... ετσι ακριβώς ειναι φίλε ...γιά νά κονομήσουν οι τράπεζες γιά μιά ακόμη φορά ...οι νυχτωμένοι γιά ψάξτε νά δείτε ποιοί ειναι μέτοχοι στά μηχανήματα καρτών pos ?? καί βέβαια οι προμήθειες στά υψη γιά νά κλείσουν τελειωτικά καί οσα μαγαζιά φυτοζωούν ακόμη...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ...οι νυχτωμένοι γιά ψάξτε νά δείτε ποιοί ειναι μέτοχοι στά μηχανήματα καρτών pos ?? Ποιοι ειναι;
vasilk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα που λες ειναι αερολογιες. Οταν εχεις 40% μαυρα λεφτα το κοβεις μαχαιρι με αυστηρα μετρα. Αφου δε βαζουμε μυαλο αλλιως.. Μπορεί να είναι και αερολογίες φίλε μου. Πίστεψε εσύ ότι το 40% του ΑΕΠ δηλαδή 72δις (180δις * 40%) είναι μαύρο χρήμα όταν ο προυπολογισμός μας είναι 48δις και άσε με εμένα να λέω αερολογίες. Πίστεψε εσύ ότι το μαύρο χρήμα θα το καταπολεμήσεις με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και άσε με εμένα να πιστέψω πως αυτοί που το διακινούν έχουν και τους τρόπους να το διακινούν νόμιμα και πως μια χαρά τα διακινούν Ελλάδα - Ολλανδία - Παραδεισένια Νησιά. Πίστεψε εσύ αυτό που σου λένε πως το πρόβλημα της φοροδιαφυγής είναι ο παράνομος υδραυλικός που δεν κόβει απόδειξη για τα 30€ και άσε με εμένα να πιστέψω πως το πρόβλημα της φοροδιαφυγής είναι οι νομότυπες τριγωνικές συναλλαγές των μεγάλων και των πολυεθνικών. Πίστεψε εσύ πως τις πληρωμές με κάρτα τις επιβάλανε για να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή και άσε με εμένα να πιστέψω πως τις επιβάλανε γιατί στις τράπεζες συμφέρει πολύ περισσότερο να διακινούν ηλεκτρονικό χρήμα (με ελάχιστο κόστος και μεγάλο κέρδος) παρά να διακινούν φυσικό χρήμα (με μεγάλο κόστος και μηδέν κέρδος). Πίστεψε εσύ πως με τα POS θα μειώσουν την φοροδιαφυγή και άσε με εμένα να πιστέψω πως για να την μειώσεις θέλεις πολιτική βούληση και ελέγχους. Πίστεψε εσύ πως όλα αυτά τα κάνουν για το καλό σου και άσε με εμένα να έχω διαφορετική άποψη. 1
aristos12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ποιοι ειναι; αμα ψάξεις στό google ... θά μάθεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ηθελα να που πεις εσυ ωστε να ειναι εγκυρο
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 οι εβραιοι και η λέσχη bildeberg φυσικά. το λένε και τα πρωτοκολλα των χαζών της σιών
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορει να ειναι απλες εταιριες με σκοπο το κερδος πισω απο τα POS, θα ηταν υπερβολικα λογικο
NT1G Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 αμα ψάξεις στό google ... θά μάθεις ... Κλασσική απάντηση ατόμου τσακωμένου με τους κανόνες της λογικής... 2
chill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κ γω σήμερα είχα πρόβλημα με κάρτα της τράπεζας των παππουδογιαγιάδων κ των επιδοματάκηδων. Ευτυχώς η άλφα ειναι η βασική τράπεζα μου με την οποία ούτε σήμερα ούτε ποτέ είχα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις