Προς το περιεχόμενο

sony xperia

ad276

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια.....πατησαμε σε ενα ποστ και είπαμε ας ειρωνευτουμε λιγο ακόμα.Το ενδεχόμενο ελαττωματικης συσκευής δεν περνάει απ το μυαλό κανενός (αν έχετε);Μου έχει συμβεί και εμενα σε samsung core 2 οπου δεν έβγαλα

ακρια ουτε με τον πάροχο μου αλλά ουτε με την αντιπροσωπεια όπως ακριβως συνέβει σε κάποιον φιλο με ενα xiaomi,ο οποιος το εχει αναφερει εδω μεσα.Τα λογια είναι περιττα...Πλεον βλέπω οτι απαντάτε με παρωπιδες....

Εδώ υπαρχουν ελαττωματικά iphone και στην τελική ποτε δεν είπα οτι τα sony δεν χαλάνε.

Δημοσ.

Εγώ ξέρετε τι έχω καταλάβει?  Μας αρέσει ένα κινητό?  Πάμε το παίρνουμε και τέλος.  Εξάλλου πόσο θα το κρατήσουμε?  2-3 χρόνια το πολύ - ίσως και λιγότερο.  Ούτε θα το παντρευτούμε ούτε τίποτα.  Οπότε τι το ψειρίζουμε και τσακωνόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας?  Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός, περί ορέξεως...

Χρόνια πολλά!! 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα. Το συγκεκριμενο post ειναι απλα παιδικο. Γι αυτο σου ειπα “grow up”.

Ειπες σε ενα post την γνωμη σου. Δεν σου αρεσε που δεν συμφωνησαμε με την λογικη σου. Παρεξηγηθηκες. Εκανες αλλο post με νεο λογαριασμο (!!!) για να ρωτησεις τα ιδια νομιζοντας οτι εχουμε κατι προσωπικο μαζι σου! Πηρες ιδιες απαντησεις (γιατι να ηταν διαφορετικες?). Αγοραζεις τελικα κατι συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια (και πολυ καλα εκανες) και κανεις αυτο το post αναζητωντας την δικαιωση της επιλογη σου.

Sorry αλλα μονο τα παιδακια του δημοτικου και τα πολυ ανασφαλη ατομα ψαχνουν με τοση αγωνια την εξωτερικη επιβεβαιωση των επιλογων τους!

Ηθελες να παρεις αυτο που πηρες και ψαχνεις καποιον να σου πει «μπραβο εκανες τελεια». Μα σου το ειπαμε ηδη. Μπραβο, εκανες μια πολυ καλη επιλογη που καλυπτει απολυτα για τις δικες σου πολυ χαμηλες απαιτησεις. Μακαρι να το χαρεις και να μην μετανιωσεις για πολλα χρονια. Απο εκει και μετα κανενας δεν μπορει να πει κατι καλυτερο για αυτη την συσκευη. Η επιλογη ειναι υποκειμενικη, αλλα τα συγκριτικα στοιχεια των συσκευων ειναι μια πραγματικοτητα που δεν υποκειται σε υποκειμενικες αποψεις.

Χρονια πολλα

Δημοσ.

Παιδιά τα Sony δεν είναι και κάτι ξεχωριστό σε software, δεν έχουν πολλά βασικά features και είναι ακριβά γι αυτά που προσφέρουν σε hardware. Κι εγώ Sony εχω. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Τα smartphone πλέον σαν τα αυτοκίνητα. Όποιο σου αρέσει εξωτερικά. Όλα τσουλάνε εξίσου καλά.

• Like 1
Δημοσ.

@SeNNinhA

τι Χες Γιάννη τι είχα παντα......

Χρόνια Πολλα...... με λιγότερες αντιπαλότητες...

Ξεκολλα. Αντιπαλοτητες καταλαβαινεις μονο εσυ. Αυτο λεμε.

Χρονια πολλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...