Προς το περιεχόμενο

sony xperia

ad276

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επανηλθα.Εδώ και λιγες εβδομαδες είμαι κάτοχος του xperia L1 και γράφω αυτό το ποστ μονο και μονο για κάποιους που με ειρωνευτηκαν επειδή δεν ήθελα xiaomi.

Λιγες εντυπώσεις απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου.

Τα 2GB που ειπαν οτι είναι λιγα εμένα μου φαίνονται μια χαρά αλλά δεν χρησιμοποιώ facebook και viber.

Τα 16GB εσωτερικού χώρου μετα την εγκατάσταση των απαραίτητων εφαρμογών και την απεγκαταστση άχρηστων έχω υπολοιπο αλλά 8GB.

Ο τετραπύρηνοs mediatek κανει μια χαρά τη δουλεια του είναι ταχύς και ανοίγει εφαρμογές χωρίς καμμία καθυστέρηση ενω και η εγκατάσταση τους ηταν ακαριαία.

Η μπαταρία με έντονη χρηση ξεπερνάει την μια ημερα με προοπτική περισσοτερου χρονου αν δεν υπάρχει έντονη χρηση.(χωρίς χρηση stamina mode)

Η κάμερα είναι υπεροχη πεντακάθαρες φωτο την μέρα και πολύ καλες το βραδυ.

Έχει φορτιστή με usb type c και φορτίζει απο το 10% έως το 100% σε δυο ώρες ενω μόλις το άνοιξα έκανε αναβάθμιση λογισμικού.

Σαφως τα specs στα xiaomi είναι καλυτερα απο το L1 αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κινεζιες.

Όλα αυτά που αναφέρω δεν έχουν καμμία δόση υπερβολής,αλλά θυμηθείτε και αυτό που λέει ο λαος οτι πληρώσει παίρνεις.

Καλά χριστούγεννα και καλη χρόνια με υγεια.☺

Δημοσ.

Καλα εκανες και το πηρες και ευχομαι να το χαρεις.

Το οτι δουλευει αξιοπρεπως σημερα για καποιον με ελαχιστες απαιτησεις κανενας δεν το αμφισβητησε. Σε αντιθετη περιπτωση θα μιλουσαμε για απατη της Sony προς τους καταναλωτες!

Το οτι ΣΗΜΕΡΑ καλύπτει τις χαμηλες δικες σου απαιτησεις δεν το κανει «προταση αγορας» για καθε αλλο ενδιαφερομενο και σιγουρα οχι value for money αγορα ουτε και best phone σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Εκτιμησες καποια στοιχεια του με τα δικα σου κριτηρια και το επελεξες. Καλα εκανες, αλλα αυτο δεν αλλαζει αυτα που ειπωθηκαν.

Συμβουλη: Grow Up!!’

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει καλά έκανες,αυτό ήθελες αυτό πήρες.

Σε αυτα που είπε ο @SeNNinhA θα συμφωνήσω.

Καλορίζικο και καλές γιορτές.

Δημοσ.

Πολύ καλά έκανες αφού εσένα σ αρέσει και καλύπτει εμάς μας περισσεύει.... Να το χαίρεσαι και καλόδουλεύτο και καλές γιορτές

Δημοσ.

2gb ram είναι Πααααααρα πολλά για android.

Μεγιες η κινηταρα σου.

Θα διαφωνήσω ως προς το σχόλιο για "κινεζιες". Είναι το λιγότερο άτοπο και μυωπικο.

Δημοσ.

Υπάρχει μια τάση εδώ μέσα τα xiaomi να είναι η νέα μόδα οπότε το 90% των πιθανών προτάσεων θα αφορούν αυτήν την εταιρία. Αλλά γι'αυτό είμαστε σε φόρουμ για να ακούμε και άλλες απόψεις χωρίς απαραίτητα να τις υιοθετούμε. Όμως η επιλογή του κινητού σου στο μπάτζετ χρημάτων που διέθεσες δεν αποτέλεσε δυστυχώς την καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Υπάρχει μια τάση εδώ μέσα τα xiaomi να είναι η νέα μόδα οπότε το 90% των πιθανών προτάσεων θα αφορούν αυτήν την εταιρία. Αλλά γι'αυτό είμαστε σε φόρουμ για να ακούμε και άλλες απόψεις χωρίς απαραίτητα να τις υιοθετούμε. Όμως η επιλογή του κινητού σου στο μπάτζετ χρημάτων που διέθεσες δεν αποτέλεσε δυστυχώς την καλύτερη επιλογή.

Iphone se η πρόταση...;
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας,τουλαχιστον αυτους που το ενοούν.Δυο παρστηρησεις μονο.

Grow up? Αν έπαιρνα xiaomi θα ήμουν ώριμος ενω τώρα όχι;

vfm σαφως και δεν είναι αλλά νομιζω οτι είναι πιο αξιοπιστο,απόδειξη οτι το λένε όλοι όσοι ασχολούνται με smartphones.

Ναι,τα xiaomi είναι η μόδα της εποχής αλλά εγώ δεν συμβάδιζω με αυτήν έχω τις δικές μου απόψεις.Μόδα είναι και τα suv αυτοκίνητα αλλά δεν έχω σκοπό να αγοράσω ποτε.

Αλοιμονο αν είμαστε όλοι ίδιοι τοτε δεν θα είχε νόημα να συζητάμε τώρα.

Δημοσ.

Grow up? Αν έπαιρνα xiaomi θα ήμουν ώριμος ενω τώρα όχι;

«Grow up» ακριβως γιατι εχεις μια συμπεριφορα παιδιου δημοτικου οταν δεν του αρεσουν αυτα που του λενε.

Το ακριβως παραπανω σχολιο σου ειναι ενδεικτικο γιατι σου εδωσα αυτη την συμβουλη.

Το οτι απλα και μονο ενοιωσες την αναγκη να ανοιξεις αυτο το post πρεπει να σε προβληματισει.

Το οτι στην ολη προηγουμενη συζητηση άλλα διαβαζες και άλλα καταλαβαινες ειναι ξεκαθαρο.

Το οτι δεν συμφωνεις μαζι μας και δεν συμφωνουμε μαζι σου δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχουμε κατι μαζι σου. Ουτε ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο τις αποψεις σου.

Θα σου ξαναπω οτι δεν εχει σχεση με Xiaomi. Εχεις ενα κολλημα που κατανταει σχεδον μανια καταδιωξης. Οι ενστασεις που ειπωθηκαν (απολυτα δικαιολογημενα) ηταν για κινητα με χαμηλα specs οπως αυτο που επελεξες. Κανενας πχ δεν ειπε κατι κακο για το P9 lite που εσυ ο ιδιος προτεινες. Αναρωτιεσαι μηπως το γιατι;

Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης της Sony μπορω να σου πω κακες προσωπικες εμπειριες με σχεδον καθε τυπου συσκευη της.

Κανε οτι νομιζεις.

Φιλικα

Γιαννης

Δημοσ.

Κακή ποιότητα κατασκευής τα σονυ...

Το ακούσαμε και αυτο

Που όταν χρησιμοποιούσε γυαλί στα αδιάβροχα κινητά της οι λοιποί δεν το ήξεραν καν ενώ τώρα έχει γίνει το νέο τρεντ

Δημοσ.

Φιλέ Γιάννη εχεις την εντύπωση οτι ξέρεις τα παντα και κρινεις τους παντες;Σεβαστές οι απόψεις σου αλλά.....

Εμπειρία απο sony έχω,είχα xperia ray,xperia J,xperia U,xperia M ΟΛΑ ηταν αψογα.

Είπα οτι άνοιξα το ποστ για την ειρωνεία κάποιων εδώ μέσα για τις επιλογές μου (σε κινητά) τι δε κατάλαβαινεις απο αυτό;

Φιλικά παντα.

Α όσον αφορα το p9 lite που λέτε το θεωρώ ακόμα καλη επιλογή.Δεν το πήρα γιατί η τιμή του έφευγε απο το μπάτζετ που ηδη χτύπησε ταβάνι.Και δεν ασχολούμαι με κινητά που έχουν υψηλα specs γιατί δεν έχω την δυνατότητα να τα απόκτηση.Αυτά είναι για κάποιους αλλους που τα χουν....

Δημοσ.

Κακή ποιότητα κατασκευής τα σονυ...

Το ακούσαμε και αυτο

Που όταν χρησιμοποιούσε γυαλί στα αδιάβροχα κινητά της οι λοιποί δεν το ήξεραν καν ενώ τώρα έχει γίνει το νέο τρεντ

Τα αδιαβροχα κινητα της που επαιρναν νερο και εβραζες αυγα πανω τους τα ηξερες; Λεω εγω τωρα. Γιατι εγω τα ξερω.

Τα VAIO που καιγοταν οι μητρικες τους στον 1-1,5 χρονο τα ηξερες; Γιατι εγω τα ξερω!

Τα blue ray player που αντεχαν 6 μηνες τα ηξερες; Γιατι εγω κι αυτα τα ξερω.

Τα Sony Bluetooth ακουστικα που τα επαιζαν στου 6 μηνες τα ξερεις? Γιατι εγω δοκιμασα 2.

Τα παραπανω τα πληρωσα απο την τσεπη μου και πηρα τα .... μου. Οποτε μην μου λετε ιστοριες

Η ποιοτητα κατασκευης της Sony ειναι κακή σε ολες της τις συσκευες. Μπορει να ειναι καλυτερη απο δευτεροτριτες κινεζιες αλλα δεν ειναι καλυτερη απο τις γνωστες πια leader κινεζικες εταιρειες. Δεν μιλαμε για Sony made in Japan. «Κινεζιες» ειναι και αυτες.

Δημοσ.

Μπα το ζ3 μου που για 3 συνεχόμενα καλοκαίρια έβγαζε φώτο και βιντεο μες την θάλασσα χωρίς να βράζει όπως λες σχεδόν ποτέ ή σονυ sb20 και 50 που έχω τουλάχιστον 3 χρόνια έχουν την αντίθετη γνώμη

:-)

Κ μια φορά που χρειάστηκα σέρβις καθώς το χιλιογρατζουνισμενο ζ5 κόμπακτ μ ήθελε επισκευή gps, όχι απλά το επισκευασαν αλλά άλλαξαν και όλα τα πλαστικα

Δημοσ.

Έχω στερεoφωνικο,dvd player και τηλεοραση sony ΟΛΑ

λειτουργουν υποδειγματικα.(έχουν και κάποια ηλικία)

Κινέζικα είναι και τα iphone αλλά δεν παύουν να είναι τα καλυτερα τηλέφωνά αυτή τη στιγμη.

Δημοσ.

Έχω στερεoφωνικο,dvd player και τηλεοραση sony ΟΛΑ

λειτουργουν υποδειγματικα.(έχουν και κάποια ηλικία)

Κινέζικα είναι και τα iphone αλλά δεν παύουν να είναι τα καλυτερα τηλέφωνά αυτή τη στιγμη.

Στα είπε μια χαρά ο SeNNinhA κι εξακολουθείς να θες να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο... Αποδεχόμαστε ότι μπορείς να έχεις οποία συσκευή και με γεια σου με χαρά σου, αυτό που δεν αποδεχόμαστε είναι να το προτείνεις σε άλλους ενώ μπορούν να πάρουν πολύ καλύτερες συσκευές. Ξέρω ότι θα ξαναπροσπαθησεις να μας πείσεις ότι έχεις δίκιο αλλά δε θα απαντήσω σε κάτι άλλο. Καλές γιορτές σε όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...