Προς το περιεχόμενο

Intel H AMD ?

Oakenfold_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συζήτηση ...

Εγώ : Άσε ρε γαμώτο έχω κάψει μ/β ή επεξεργαστή ...

Τεχνικός : Είσαι σίγουρος ? Έχεις ντουμπλάρει όλα τα άλλα κομμάτια ?

Έγω : Ναι ...

Τεχνικός : Τι επεξεργαστή έχεις ? Intel ... AMD?

Έγω : Intel

Τεχνικός : Μάλλον μ/β έχεις καμμένη.

Τελικά είχα μ/β καμμένη.

Μερικοί διάλογοι μου μένουν ... :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

αποφάσισα εντέλει να πάρω τον Athlon 3200 400FSB με 1mb cache! Aν μπορείτε προτείνετε κάποιο καλό mb και ένα link όπου μπορώ να βρώ πληροφορίες γι'αυτό. Υπάρχει κάποιο mb με scsi controller ενσωματομένο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Oakenfold_, ισως να μπορουσες να γλιτωσεις αρκετα χρηματα αν αντι για τον 3200 επαιρνες εναν μπαρτον 2500+ και μια καλη ψυκτρα, ανετοτατα θα εφτανες 2200 πραγματικα που ειναι 3400+

απο μ/β epox 8rda3+ η abit nf7-s αν και προτεινω την δευτερη γιατι την πρωτη εχω εγω και σαν οβερκλοκινγκ δε λεει πολλα, ειναι και θεμα τυχης βεβαια

υπαρχουν ελαχιστες μητρικες με scsi αλλα τι να το κανεις? και ποιο προτυπο scsi θες?

Δημοσ.

An theleis to pc gia efarmoges perisotero kalitera pare p4 an oxi a64 pou einai i nea genia epeksergastwn .

Re paidia prescot den kikloforei akoma. O teleuteos p4 einai o INTEL PENTIUM 4 Extreme Edition 3,2 GHz ΤΡΑΥ 800/2MB S478

Δημοσ.

Den xerw gia ellada alla oi sthn agglia oi prescott exoun kuloforisei edw kai merikes evdomades....kai oso gia ton KWSN_men pou nomize pws ton mperdevw meto p4EE(extreme edition) kanei lathos...opote kai ta stoixeia pou efere ws epixirimata einaia anakrivoi....epimenw na rixete mia matia sto site tou pcmagazine thanksss:)

Δημοσ.

Λιγάκι δύσκολο να βγήκαν στην Αγγλία και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να μην έχουν βγει.

Όταν λέω ότι τα μπερδεύεις, εννοώ ότι κάνεις λάθος. Ο Prescott ΔΕΝ είναι ότι πιο γρήγορο όπως ισχυρίζεσαι. Ο ΕΕ είναι αρκετά πιο γρήγορος. Όσο για το PC Magazine, επέτρεψέ μου να το περιφρονώ...

Δημοσ.

Ενώ επίσημα έχει κυκλοφορήσει ο Prescott , στην πράξη δεν υπάρχει πουθενά (για να τον αγοράσει κανείς).

Τα reviews που έχουν βγει γι'αυτόν (από πηγές κλάσεις ανώτερες του PC Magazine) συμφωνούν οτι είναι πιο αδύναμος (και ΠΟΛΥ πιο ζεστός) από τον Northwood.

Να ένα ενδιαφέρον link που λέει οτι ο Prescott 3.2 χρειάζεται ακραία αερόψυξη για να μείνει κάτω από τους 60° , εκτός κουτιού , τον χειμώνα (ενώ με την stock περνάει άνετα τους 70°) :shock: : http://www.legitreviews.com/Reviews/prescott_cooling_2.shtml

Φανταστείτε τι θα κάνει μέσα σε κουτί , το καλοκαίρι.....

Χίλιες φορές καλύτερα ο Northwood.

Δημοσ.

@epote :

epidei exw 3 ide drives kai tha parw kai 1 sata hdd nomizw oti ta modela pou protines den antistoixoun stis anages moul.. vrhka ena gigabyte GA-7NNXP to opoio parexei 4xultraDMA kai 2xSata.. opote mia xara.. kati adistoixo exeis na protineis?

Δημοσ.

afou den me pistevete oti den kukloforoun giati den rixnete mia matia se site opos ths ebuyer.com h ths dabs.com re pedia gia na pistite???oso gia to oti perifroneis to pcmagazine.....ok...kaneis den einai telios...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...