Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οθόνη πλέον έχω μια viewsoninc 144hz το καλοκαίρι θα πάω μάλλον για 1080 ti

Νομιζω πως καταληξα οπως ειπα παραπανω σε z370 mobo ι7 8700 και το καλοκαιρι θα κανω μια αλλαγη σε μια καρτα γραφικων μια 1080 η 1070 ti

Απλα θα ηθελα τα φωτα σας εχει για παραδειγμα z370 με 100 euro και με 150 ποιες οι διαφορες μεταξυ τους?

power phases, πλήθος και είδη θυρών, ψύκτρες, μούρη και μάρκα. Οι τίμιες z370pro4 είτε micro είτε atx έχουν όλα τα καλούδια και δεν χρειάζεται παραπάνω χρήμα και πολύ περισσότερο όταν πάς σε κλειδωμένο cpu. Δεν αξίζει για Gaming ο 8700 απο τη στιγμή που ήδη έχεις ψύκτρα αδερφέ πήγαινε στον 8600k. Το ιντερνετ είναι γεμάτο benches ψάξ'το.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ελεγα να παρεις εναν 1700x αν ασχολεισαι με multithread εφαρμογες και τα επιπλεον λεφτα τα επενδυεις σε gpu ,επισης βρισκεις και αρκετα καλες μητρικες κατω απο 150 στη συγκεκριμενη πλατφορμα...

Δημοσ.

Δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους είναι η αλήθεια αλλά σε αλλά θέματα είναι λόγο καλύτερος ο 8700

Σε ποιά άλλα θέματα που ασχολείσαι εσύ;

Άν τον κλοκάρεις τον πατάει στο gaming που είναι το ζητούμενο.

Να έχεις z μητρική και υδρόψυξη για να βάλεις i7 κλειδωμένο για να ΄'χαμε να λέγαμε δεν έχει λογική. Άμα κόλλησε όμως ο εγκέφαλος πάσο.

Δικά σου λόγια

..πιο πολύ παιχνίδια παίζω καμία ταινία και τέτοια ...

Δημοσ.

Radiohead ναι ισχύει αυτό που λες αλλά στην ζωή μου δεν έχω ασχολείθει με overclock και δεν έχω διάθεση και χρόνο και είναι τέλειος άπειρος σε αυτό το κομμάτι Γιαυτο δρν με πειράζει αν δεν είναι unlocked

Δημοσ.

Radiohead ναι ισχύει αυτό που λες αλλά στην ζωή μου δεν έχω ασχολείθει με overclock και δεν έχω διάθεση και χρόνο και είναι τέλειος άπειρος σε αυτό το κομμάτι Γιαυτο δρν με πειράζει αν δεν είναι unlocked

ok

:)

Δημοσ.

Νομιζω ειναι πολυ εύκολο, δεν χρειαζεται κατι το ιδιαίτερο πλεον

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνεις OC δεν παίρνεις ''Κ'' αλλά όπως και να 'χει εννοείται ότι ο 8700 είναι καλύτερος λόγω +2 πυρήνων.

Δεν ρώτησα αν είναι καλύτερος γενικά. Για παιχνίδια, λέμε (χωρίς oc)...Ο κανόνας, από τον οποίο δεν έχουν παρεκκλίνει και ιδιαίτερα μέχρι σήμερα, για τα παιχνίδια, είναι ότι πάνε καλύτερα με λιγότερους και ισχυρότερους πυρήνες (7700Κ), παρά με περισσότερους και λιγότερο ισχυρούς (8700Κ). Για αυτό ρωτάω...

Δημοσ.

Ο κανόνας, από τον οποίο δεν έχουν παρεκκλίνει και ιδιαίτερα μέχρι σήμερα, για τα παιχνίδια, είναι ότι πάνε καλύτερα με λιγότερους και ισχυρότερους πυρήνες (7700Κ), παρά με περισσότερους και λιγότερο ισχυρούς (8700Κ). Για αυτό ρωτάω...

Τωρα αυτο εχει γερή βάση;

Για τα παιχνίδια οποίος εχει το πιο γεγονός single core παει κ μπροστά. Δεν ειναι τυχαίο που και οι i7 πάνε καλυτερα απο τους i5. Γιατι πέρα απο τα έξτρα threads η ουσία πως στα turbo boost ειναι ακομη πιο μπροστά

Δημοσ.

Δεν ρώτησα αν είναι καλύτερος γενικά. Για παιχνίδια, λέμε (χωρίς oc)...Ο κανόνας, από τον οποίο δεν έχουν παρεκκλίνει και ιδιαίτερα μέχρι σήμερα, για τα παιχνίδια, είναι ότι πάνε καλύτερα με λιγότερους και ισχυρότερους πυρήνες (7700Κ), παρά με περισσότερους και λιγότερο ισχυρούς (8700Κ). Για αυτό ρωτάω...

Η λογικη λεει οτι αναβαθμιση θεωρειται να πας απο 2πυρηνο σε 4πυρηνο,4πυρηνο σε 6πυρηνο και παει λεγοντας.

Φυσικα οταν μιλαμε για πολυπυρηνους εννοουμε να εχουν και το καταλληλο single thread/ipc performance Και να μην ειναι fx νουμερο 2.

Ο 8700κ συγκεκριμενα προσφερει λοιπον αυτο το πραγμα.Ακομα και να μην ασχοληθεις με το oc,το turb boost του ειναι υπερ αρκετο.

2018 εχουμε(σε λιγες μερες)ακομα με 4πυρηνους θα ασχολουμαστε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...