Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είμαι σε αναζήτησή cpu και είμαι ανάμεσα στους 3 του τίτλου γιατί ο 8700κ είναι πολύ ακριβώς και δρν ξέρω άμα έχει μεγάλη διαφορά από τον 8700 .εσεια τι προτείνεται ;

Os Win 10

Ram hyperx savage 1866 ddr3

Psu 730w thermaltake

Gpu r9 390

Κυρία χρήση gaming

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είμαι σε αναζήτησή cpu και είμαι ανάμεσα στους 3 του τίτλου γιατί ο 8700κ είναι πολύ ακριβώς και δρν ξέρω άμα έχει μεγάλη διαφορά από τον 8700 .εσεια τι προτείνεται ;

Os Win 10

Ram hyperx savage 1866 ddr3

Psu 730w thermaltake

Gpu r9 390

Κυρία χρήση gaming

Eννοειται οτι και για τους τρεις θα χρειαστεις ddr4 μνημη.

Τι χρηση κανεις στο pc?

Δημοσ.

7700k μονο σε μτχ αν αξιζει η αγορα του.

Μετα παει αναλογα την χρηση. Για gaming κυριως τοτε 8700/8700κ κανουν την διαφορα.

Απο ryzen μονο ο 1700 αξιζει(σηκωνει το ιδιο oc με τους αλλους αλλα κοστιζει φθηνοτερα) και προτεινεται κυριως για επαγγελματικη χρηση ή αν κανεις τελος παντων βαρια multitasking χρηση στον υπολογιστη. Και για gaming φυσικα κανει απλα σε ορισμενα παιχνιδια ειναι λιγο πισω απο τους νεους coffeelake.

Οτι και να διαλεξεις πιο πολυ θα πονεσει η τσεπη απο τις ddr4 μνημες ram και τις  υψηλες τους τιμες.

• Like 5
Δημοσ.

Κοιτά θέλω και μητρική γιατί κάηκε budget για αυτά τα δυο θα βάλω κανένα 450 και θα έχω και πιστωτικό λόγο εγγύησης κανα 200 ευρώ από Eshop πιο πολύ παιχνίδια παίζω καμία ταινία και τέτοια . Περίπου τι ραμ θα χρειαστώ ; Σίγουρα 16 gb αλλά μέχρι τι χρονισμό

Δημοσ.

Κοιτά θέλω και μητρική γιατί κάηκε budget για αυτά τα δυο θα βάλω κανένα 450 και θα έχω και πιστωτικό λόγο εγγύησης κανα 200 ευρώ από Eshop πιο πολύ παιχνίδια παίζω καμία ταινία και τέτοια . Περίπου τι ραμ θα χρειαστώ ; Σίγουρα 16 gb αλλά μέχρι τι χρονισμό

Σε αυτη την περιπτωση θα σου προτεινα να κοιταζες προς i5 8400 ή ryzen 5 1600 και για μνημες ram στα 3000.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω υδρόψυξη ήδη στην κατοχή μου cooler master nepton 120 xl

ε τοτε ακομα καλυτερα ,εγω για αυτα θα πηγαινα, για το budget σου ειναι οτι καλυτερο μπορεςι να παρεις για την δουλεια που το θες.

Για τις μνημες γραψε λαθος δεν ειχα δει οτι ειχε και αυτες στο eshop

http://www.e-shop.gr/ram-patriot-pv416g300c6k-viper-4-series-16gb-2x8gb-ddr4-3000mhz-black-red-dual-kit-p-PER.559299

ή ακομα καλυτερα  αυτες

Δημοσ.

Overclock δεν έκανα ποτέ γενικά δεν ασχολούμαι με τέτοια . Και τον 8700 να πάρω μπορεί να την βάλω την υδροψυξη για το modding ????????

Βρήκα και άλλο budget θα πουλήσω ένα 50 άρικο τον 8320 Fx και άμα βρω κανέναν να δώσω τις ραμ κανα 100 ευρώ μιας και στο Σκρουτζ έχουν 160 καινούργιες

Δημοσ.

Overclock δεν έκανα ποτέ γενικά δεν ασχολούμαι με τέτοια . Και τον 8700 να πάρω μπορεί να την βάλω την υδροψυξη για το modding ????????

Βρήκα και άλλο budget θα πουλήσω ένα 50 άρικο τον 8320 Fx και άμα βρω κανέναν να δώσω τις ραμ κανα 100 ευρώ μιας και στο Σκρουτζ έχουν 160 καινούργιες

ε τοτε αν θες να προσθεσεις αυτα τα χρηματα μπορεις να κοιταξεις και για τον 8700k

Δημοσ.

Ισχύει και αυτό που λες φίλος με έπιασε αδιάβαστο που κάηκε το pc γιατί πλήρωσα πολλές υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αλλά όπως βλέπω θα καταλήξω σε 8700 z370 Mobo και ραμ τις trident που μου έδειξες και σε 4 χρόνια ξανά αλλάζουμε άμα δρν καεί τπτ Χαχαχαχαχαχ . Και μετά και έναν 500αρι ssd και είμαι τζαμί για πολλά χρόνια πιστεύω

Πάντως παίδες χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας να είστε καλά

• Like 2
Δημοσ.

Απλά με τέτοια κάρτα γραφικών και οθόνες που έχεις, τσάμπα θα πάνε επεξεργαστές από τον 8400 και πάνω.....

• Like 1
Δημοσ.

8400 ή 8600k και λίγο αργότερα κάρτα γραφικών απο εμένα.

Δημοσ.

Οθόνη πλέον έχω μια viewsoninc 144hz το καλοκαίρι θα πάω μάλλον για 1080 ti

Νομιζω πως καταληξα οπως ειπα παραπανω σε z370 mobo ι7 8700 και το καλοκαιρι θα κανω μια αλλαγη σε μια καρτα γραφικων μια 1080 η 1070 ti

Απλα θα ηθελα τα φωτα σας εχει για παραδειγμα z370 με 100 euro και με 150 ποιες οι διαφορες μεταξυ τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...