Desmond Kind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 στα χαρακτηριστικα της αυτό λεει... 1
IcemanGr71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Desmond Kind είπε στα χαρακτηριστικα της αυτό λεει... Υποστηρίζει HDR... https://www.philips.gr/c-p/55PUS6262_12/6000-series-4k-ultra-slim-smart-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-pixel-plus-ultra-hd#see-all-benefits Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από IcemanGr71
Rebel21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Η τηλεόραση απλά διαβάζει το hdr από την πηγή. Από εκεί πέρα δεν υπάρχει hdr σε μια τηλεόραση με 1000:1 αντίθεση, 8 bit panel, πάρα πολύ χαμηλή φωτεινότητα και ανύπαρκτο dimming. Το ambilight σε αυτά τα μοντέλα απλά υπάρχει για να κρύβει την γύμνια τής εικόνας. 1
Desmond Kind Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 τι θα μου προτείνατε σε HDR 55" αλλα κοντα σε αυτα τα λεφτα ?
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Rebel21 είπε Η τηλεόραση απλά διαβάζει το hdr από την πηγή. Από εκεί πέρα δεν υπάρχει hdr σε μια τηλεόραση με 1000:1 αντίθεση, 8 bit panel, πάρα πολύ χαμηλή φωτεινότητα και ανύπαρκτο dimming. Το ambilight σε αυτά τα μοντέλα απλά υπάρχει για να κρύβει την γύμνια τής εικόνας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοιο μένος με την Philips.... Εντάξει δεν είναι η γνωστή Philips του παρελθόντος... αλλά τι? Στη πυρά κατευθείαν???? Εγώ προσωπικά την έχω αγοράσει την συγκεκριμένη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Την είχα δει δίπλα δίπλα με μία Samsung 6100 και η εικόνα μου φάνηκε ανώτερη... Δεν ξέρω τι λες για το ambilight αλλά αν δεν το έχει δει όταν παίζει ταινία.... καλύτερα να μην το κρίνεις... Προσωπικά από το 2007 το λατρεύω και δίνει άλλη αίσθηση στη ταινία και μαζί με μία soundbar απογειώνει τη θέαση.... Είναι απίστευτη εμπειρία και όσοι έχουν έρθει σπίτι μου έχουν ξετρελαθεί... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από IcemanGr71
dkampi Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Εχω την 55PUS6162 εδώ και 3 μήνες η οποία(διορθώστε με αν κάνω λάθος) στο μόνο που διαφέρει από την 6262 είναι στη μη ύπαρξη του ambilight. Σε γενικές γραμμές και με βάση την τιμή της μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Η εικόνα προσωπικά μου αρέσει, εφόσον προβάλεις HD ή 4Κ περιεχόμενο, ειδικά δε αν αυτό είναι απευθείας μέσω USB και όχι ασύρματα, ενώ και στο netflix η εικόνα είναι ικανοποιητική. Στη θέαση cosmote tv μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί, αλλά προφανώς για αυτό φταίει η ποιότητα που προβάλει η cosmote και όχι η τηλεόραση. Τώρα στα αρνητικά, η ένταση του ηχείου είναι τουλάχιστον μέτρια, ενώ και η ποιότητα κατασκευής δεν θα έλεγα ότι είναι σε υψηλά επίπεδα(αν την κουνήσεις "παίζει" πάνω στη βάση, δεν είναι στιβαρή). Το μενού της δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο(χωρίς να προβληματίζει όμως), έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα και πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ψάξιμο για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τις smart λειτουργίες youtube έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές, οκ παίζει κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι η αναζήτηση γίνεται μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Για αυτό επιφυλάσσομαι γιατί έχω τη γλώσσα μενού στα Αγγλικά, οπότε δεν ξέρω αν τη γυρίσω στα Ελληνικά αν θα αλλάξει και αυτό. Στους 3 μήνες έχει κάνει 3 software update, ενα με το που την άνοιξα και 2 στη συνέχεια, αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτο. Αυτά σε γενικές γραμμές
IcemanGr71 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dkampi είπε Εχω την 55PUS6162 εδώ και 3 μήνες η οποία(διορθώστε με αν κάνω λάθος) στο μόνο που διαφέρει από την 6262 είναι στη μη ύπαρξη του ambilight. Σε γενικές γραμμές και με βάση την τιμή της μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Η εικόνα προσωπικά μου αρέσει, εφόσον προβάλεις HD ή 4Κ περιεχόμενο, ειδικά δε αν αυτό είναι απευθείας μέσω USB και όχι ασύρματα, ενώ και στο netflix η εικόνα είναι ικανοποιητική. Στη θέαση cosmote tv μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί, αλλά προφανώς για αυτό φταίει η ποιότητα που προβάλει η cosmote και όχι η τηλεόραση. Τώρα στα αρνητικά, η ένταση του ηχείου είναι τουλάχιστον μέτρια, ενώ και η ποιότητα κατασκευής δεν θα έλεγα ότι είναι σε υψηλά επίπεδα(αν την κουνήσεις "παίζει" πάνω στη βάση, δεν είναι στιβαρή). Το μενού της δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο(χωρίς να προβληματίζει όμως), έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα και πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ψάξιμο για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τις smart λειτουργίες youtube έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές, οκ παίζει κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι η αναζήτηση γίνεται μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Για αυτό επιφυλάσσομαι γιατί έχω τη γλώσσα μενού στα Αγγλικά, οπότε δεν ξέρω αν τη γυρίσω στα Ελληνικά αν θα αλλάξει και αυτό. Στους 3 μήνες έχει κάνει 3 software update, ενα με το που την άνοιξα και 2 στη συνέχεια, αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτο. Αυτά σε γενικές γραμμές Επειδή έχω την 55PUS6262 θα σου προτείνω να βάλεις soundbar... Απογειώνει την θέαση... Ξυπνάνε οι αισθήσεις... Τα μικρά ορισμένες φορές που είναι στο δωμάτιο τους φοβούνται από τα εφέ κτλ... Προσωπικά πιστεύω ότι πρώτα παίζει ρόλο μια soundbar (και η πιο απλή των 100€) και μετά οι ίντσες... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από IcemanGr71 2
vgiozo Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Επειδή έχω την 55PUS6262 θα σου προτείνω να βάλεις soundbar... Απογειώνει την θέαση... Ξυπνάνε οι αισθήσεις... Τα μικρά ορισμένες φορές που είναι στο δωμάτιο τους φοβούνται από τα εφέ κτλ... Προσωπικά πιστεύω ότι πρώτα παίζει ρόλο μια soundbar (και η πιο απλή των 100€) και μετά οι ίντσες... Πρότεινε, αν θες, κάποια δοκιμασμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις