Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως έριξα μία παραγγελία καθώς έφτασε η ώρα να αλλάξω την 32'' Philips με Ambilight που έχω από το 2007 ...

Τόσα χρόνια την κράταγα λόγω του Ambilight .... και να σκεφτείτε ότι τότε είχα δώσει 2.200€ (εποχές χωρίς μνημόνια και περικοπές.... ), νομίζω ότι έκανε απόσβεση,.....

Δουλεύει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα, σκυλί του πολέμου !!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως έριξα μία παραγγελία καθώς έφτασε η ώρα να αλλάξω την 32'' Philips με Ambilight που έχω από το 2007 ...

Τόσα χρόνια την κράταγα λόγω του Ambilight .... και να σκεφτείτε ότι τότε είχα δώσει 2.200€ (εποχές χωρίς μνημόνια και περικοπές.... ), νομίζω ότι έκανε απόσβεση,.....

Δουλεύει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα, σκυλί του πολέμου !!!!!!!!!!!!

Οι παλιά σου ήταν πραγματική philips, οι τωρινές είναι φαντάσματα του παρελθόντος αφού από το 2011 το τμήμα τηλεοράσεων έχει πουληθεί στην κινεζική tp vision που έχει υποβιβασει το brand σε δεύτερης κλάσης.

Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δεν αποτελεί προσφορά όταν στα ίδια λεφτά έπαιξε και η sony xe70 και Samsung 6100 που είναι πολύ ανώτερες τηλεοράσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Το ίδιο έγραψα ακριβός και χθες σε ένα ποστ,προσωπικά προτείνω να την δείτε από κοντά πριν την αγοράσετε γιατί εμένα δεν μου έκανε εντύπωση σε σύγκρισης με την  sony που είναι ανώτερη tv απλά σε όλα και ακόμα καλύτερη μου φάνηκε η lg-49sj810v  (άσχετα του ips πάνελ ..είναι 100hz και άλλα επίπεδα χρωμάτων! )  

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο έγραψα ακριβός και χθες σε ένα ποστ,προσωπικά προτείνω να την δείτε από κοντά πριν την αγοράσετε γιατί εμένα δεν μου έκανε εντύπωση σε σύγκρισης με την sony που είναι ανώτερη tv απλά σε όλα και ακόμα καλύτερη μου φάνηκε η lg-49sj810v (άσχετα του ips πάνελ ..είναι 100hz και άλλα επίπεδα χρωμάτων! )

Η sj810v σε γενικές γραμμές είναι πολύ μέτρια τηλεόραση και εκτός από τα 120hz πάνελ σχεδόν τίποτα από τα υπόλοιπα που διαφημίζει δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Η sj810v σε γενικές γραμμές είναι πολύ μέτρια τηλεόραση και εκτός από τα 120hz πάνελ σχεδόν τίποτα από τα υπόλοιπα που διαφημίζει δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Εγώ έγραψα αυτό που είδα όχι  αυτό που διαφημίζουν! ( στο 4k περιεχόμενο  ήταν μακράν καλύτερη και από τις 2 στα mm και κωστο είναι όλες μπορεί ο καθένας να πάει και να δει μόνος του.  :-)

Δημοσ.

Οι παλιά σου ήταν πραγματική philips, οι τωρινές είναι φαντάσματα του παρελθόντος αφού από το 2011 το τμήμα τηλεοράσεων έχει πουληθεί στην κινεζική tp vision που έχει υποβιβασει το brand σε δεύτερης κλάσης.

Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δεν αποτελεί προσφορά όταν στα ίδια λεφτά έπαιξε και η sony xe70 και Samsung 6100 που είναι πολύ ανώτερες τηλεοράσεις.

Το γνωρίζω ότι δεν είναι η γνωστή μάρκα πια... αλλά λόγω Ambilight είναι μονόδρομος...

Εδώ η 11 χρονών 32'' Philips με πάνελ TNT έχει απίστευτη εικόνα.... πιστεύω ότι και η νέα

για έναν όχι τρελό-απαιτητικό χρήστη σαν και μένα μια χαρά θα είναι... δεν είμαι και ψείρας...

Και όσο για Samsung .... πήρα μία πριν 2,5 χρόνια πήρα top 32'' μοντέλο και δύο φορές κάηκε η πλακέτα (εντος

εγγύησης) και πριν 3 μήνες μου πέταξε μαύρη οριζόντια γραμμή (εκτός εγγύησης)...

Είναι να μην σου κάτσει !!!!!!!!!!!!!

Εγώ έγραψα αυτό που είδα όχι  αυτό που διαφημίζουν! ( στο 4k περιεχόμενο  ήταν μακράν καλύτερη και από τις 2 στα mm και κωστο είναι όλες μπορεί ο καθένας να πάει και να δει μόνος του.   :-)

Πήγα και στον Κωτσόβολο αλλά δεν έχουν ανοιχτή ακόμα την Philiphs να τη δούμε γιατί είναι νέο μοντέλο.... δεν γνώριζαν καν αν υπάρχει κάπου σε κατάστημα ανοιχτή.... 

Δημοσ.

εχω παρακουληθησει πολλα status δικα σου...και βγαζεις μεγαλη χωλη για τις philips τις υποβαθμιζεις συνεχεια και λες τα χειροτερα σε αντιθεση με τις sony και samsung..

ειχες αληθεια πότε σου philips?η απλα διαβαζεις τι λενε μερικοι και τα κανεις copy paste...?

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι δεν είναι η γνωστή μάρκα πια... αλλά λόγω Ambilight είναι μονόδρομος...

Εδώ η 11 χρονών 32'' Philips με πάνελ TNT έχει απίστευτη εικόνα.... πιστεύω ότι και η νέα

για έναν όχι τρελό-απαιτητικό χρήστη σαν και μένα μια χαρά θα είναι... δεν είμαι και ψείρας...

Και όσο για Samsung .... πήρα μία πριν 2,5 χρόνια πήρα top 32'' μοντέλο και δύο φορές κάηκε η πλακέτα (εντος

εγγύησης) και πριν 3 μήνες μου πέταξε μαύρη οριζόντια γραμμή (εκτός εγγύησης)...

Είναι να μην σου κάτσει !!!!!!!!!!!!!

Πήγα και στον Κωτσόβολο αλλά δεν έχουν ανοιχτή ακόμα την Philiphs να τη δούμε γιατί είναι νέο μοντέλο.... δεν γνώριζαν καν αν υπάρχει κάπου σε κατάστημα ανοιχτή.... 

Στο κατάστημα του Κορυδαλλού είχε την  Philips 55PUS6162 σε λειτουργία κανονικά , αν είσαι κοντά μπορείς να πας να δεις την εικόνα της,  ανάλογη είναι και για το μοντέλο που ψάχνεις. 

Η επιλογή προφανώς και είναι δικιά σου ( και οφείλεις να κάνεις έναν Έλεγχο τι σου κάνει εσένα στα δικά σου μάτια ) εκείνη η αγορά είναι η σωστή άσχετα τι διαβάζεις εδώ μέσα! 

Προσωπικά αν με ρωτούσε κάποιος έχουν διατυπωθεί  πολλές λάθος απόψεις τελευταία απλά για να χρυσώσουν το χάπι της επιλογής τους! 

edit : εγώ δεν αγόρασα γιατί έχω μια 42'' άψογη στα μάτια μου και με πείραξε το τηλεοπτικό σήμα των καναλιών μας στις 55''.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει κι εγω την 6162 απο κοντά στον Κωτσόβολο, ειδικά για τα κανάλια της Digea ειναι ανώτερη απο τις αντίστοιχες Samsung και Sony στο κομμάτι του upscaling και η εικόνα της δεν έσπαγε πουθενά..

Επίσης το panel της 50αρας που είδα ειναι VA της 55αρας δεν γνωρίζω..

Σε αυτήν εδώ αναφέρομαι που εχει αυτή τη στιγμή 499€

https://www.getall.gr/shop/υπολογιστες-ηλεκτρονικα/ηλεκτρονικά-τηλεόραση/τηλεοράσεις-και-smart-tv/smart-tv-philips-50pus6162-12-50-ultra-hd-4k-led-ultra-slim-wifi-mauro/

Δημοσ.

Μόλις την είδα από κοντά και η εικόνα ήταν άπλα υπέροχη... Δίπλα είχε και μια Samsung 6100 και για μένα η Phillips ήταν ανώτερη.... Πιστεύω ότι η επιλογή μου να την παραγγείλω ήταν πολύ σωστή:-)

• Like 2
Δημοσ.

απο περιεργεια για την ανωτεροτητα va panel sony και επειδη με τσιγκλαγε η philips 6262<που ειναι καλυτερη απτην 6162 και εικονα και πιο δυνατο ηχο>

ετυχε στο κωτσοβολο στο κορυδαλλο που περνουσα να ειναι διπλα διπλα και σα ποιοητα εξωτερικα η philips ειναι ανωτερη και προσωπικα σαν εικονα δεν ειδα χαοτικη διαφορα αλλα θα ελεγα οτι ειναι πολυ κοντα και στα δικα μου ματια θα διαλεγα οχι τη sony,οπου συμπτωματικα ηρθε ενας κυριος που ειπε οτι μετα απο λιγες μερες σταματησε να παιζει και αποτι καταλαβα ειχαν και αλλα κρουσματα

σε καποιους με ποιο ειδικη ματια ισως να τους κανει τεραστια διαφορα το panel αλλα ισως στο μεσο ορο τοων χρηστων τελικα να πρεπει απο κοντα να δουμε αν μας κανει η δε μας κανει και να μην παρασειρομαστε απο αναφορες των ειδικων που καποιες φορες υπαρχουν και δυο στρατοπεδα αντικρουωμενα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, miltre είπε

ετυχε στο κωτσοβολο στο κορυδαλλο που περνουσα να ειναι διπλα διπλα και σα ποιοητα εξωτερικα η philips ειναι ανωτερη και προσωπικα σαν εικονα δεν ειδα χαοτικη διαφορα αλλα θα ελεγα οτι ειναι πολυ κοντα και στα δικα μου ματια θα διαλεγα οχι τη sony,οπου συμπτωματικα ηρθε ενας κυριος που ειπε οτι μετα απο λιγες μερες σταματησε να παιζει και αποτι καταλαβα ειχαν και αλλα κρουσματα

και εγω την sony 7096 55' πηρα και μετα απο 20 μερες σταματησε να δουλευει, τωρα ειναι στο service τις sony και περιμενουν καποιο ανταλλκτικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...