Προς το περιεχόμενο

Gillette fusion proglide/proshield vs proglide power/proshield power/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Ρε παιδιά ποια είναι η διαφορα των απλων proglide/proshield έναντι αυτών με power (δονηση) ??

Τι προσφέρει η δόνηση στο ξύρισμα με τις συγκεκριμένες ?

Θέλω να πάρω αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να επιλέξω να έχει δόνηση ή όχι ?

Είναι καλύτερες  με δόνηση ?

Έχει εμπειρία κανείς

Δημοσ.

Το proshield απλά έχει μεγαλύτερη επιφάνεια λίπανσης που είναι και πριν το ξυράφι σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ξυραφάκια που έχουν μια επιφάνεια μετά το ξυράφι με μια λωρίδα μπλε-πράσινη.

Τώρα για τη δόνηση... εμένα μου φαίνεται ακόμα ένα τρικ για να χρεώνουν παραπάνω λεφτά όπως και οι πολλές λεπίδες που προσθέτουν. Δε νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.

Προσωπικά είμαι φαν του παραδοσιακού ξυρίσματος με double edge safety razor που με εξαίρεση ένα αρχικό κόστος για την υπόλοιπη ζωή σου θα ξυρίζεσαι τζάμπα σε σχέση με τα fusion της gillete που έχουν τρελό κόστος ανα ξυραφάκι. (3-4 ευρώ νομίζω)

Πάντως αν θες να μείνεις στα gillette, προσωπικά το παλιό καλό mach 3 εμένα μου κάνει πολύ καλύτερο ξύρισμα από το fusion και είναι και φθηνότερο. Οι πολλές λεπίδες περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.

• Like 3
Δημοσ.

Αλλαξα τη Μαχ3 επειδη βρηκα προσφορα την proglide,αλλιως η μαχ ειναι υπεραρκετη για ξυρισμα.

Η δονηση πιο πολυ μαρκετινγκ ειναι παρα αποτελεσμα.

• Like 1
Δημοσ.
webparts, on 22 Dec 2017 - 4:28 PM, said:

Αλλαξα τη Μαχ3 επειδη βρηκα προσφορα την proglide,αλλιως η μαχ ειναι υπεραρκετη για ξυρισμα.

Η δονηση πιο πολυ μαρκετινγκ ειναι παρα αποτελεσμα.

οποτε δεν ωφελει σε κατι η δόνηση για να παρει καποιος την power.... είναι και χοντροκομμενη

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το ξυραφάκι με δόνηση αν θέλεις ακόμη πιο βαθύ ξύρισμα.

Δεν ειναι κακο,αλλα δεν εχεις και αναγκη τη δονηση για βαθυ ξυρισμα.

Σκεψου ποσο ικανοποιητικη ηταν η Mαχ3,που ειχαν βγαλει διαφημιση οταν βγηκε η fusion που εδειχνε εναν ποδοσφαιριστη νομιζω της μπαρτσα να κλωτσαει μια μπαλα,η οποια χτυπουσε απο το χερι του αλλου ποδοσφαιριστη τη Μαχ3 και μετα ακουγοταν:Καποιος επρεπε να σας ξεκολλησει απο τη Μαχ3.

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο,αλλα δεν εχεις και αναγκη τη δονηση για βαθυ ξυρισμα.

Σκεψου ποσο ικανοποιητικη ηταν η Mαχ3,που ειχαν βγαλει διαφημιση οταν βγηκε η fusion που εδειχνε εναν ποδοσφαιριστη νομιζω της μπαρτσα να κλωτσαει μια μπαλα,η οποια χτυπουσε απο το χερι του αλλου ποδοσφαιριστη τη Μαχ3 και μετα ακουγοταν:Καποιος επρεπε να σας ξεκολλησει απο τη Μαχ3.

Μια χαρά ήταν και το mach 3. Αν και από το mach 3 σύντομα πέρασα στο mach 3 power με τη δόνηση. Κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια περίπου πήγα στο fusion με τη δόνηση. Και τα δύο μηχανάκια με τη δόνηση (mach 3 και fusion) δωρεάν τα είχα πάρει έτσι κι αλλιώς γιατί τα δίνανε δώρο στη συσκευασία με τα ξυραφάκια.

Δημοσ.

Κατα το παρελθόν εχω δοκιμάσει σχεδόν ολες τις μηχανές gillete. Καθε φορα που πήγαινα σε "καλύτερη" μηχανή δεν κέρδιζα τίποτα απολύτως στο ξύρισμα, αντιθέτως έχανα λεφτά γιατί καθε φορά που άλλαζα πλήρωνα τα ανταλλακτικά ξυραφάκια ολο και πιο ακριβά.

Εδω και χρόνια μόνο mach 3 

Δημοσ.

Η mach3 είναι πολυ καλύτερη. ειχα δοκιμάσει την fusion και δεν με βολεψε καθόλου! Με δυσκόλευε πολυ στο ξύρισμα γιατί έχει πολυ μεγάλη επιφάνεια. Περισσότερες λεπίδες δεν σημαίνει πάντα και καλύτερα. Υπάρχει και κάποιο οριο...

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Ρε παιδιά ποια είναι η διαφορα των απλων proglide/proshield έναντι αυτών με power (δονηση) ??

Τι προσφέρει η δόνηση στο ξύρισμα με τις συγκεκριμένες ?

Θέλω να πάρω αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να επιλέξω να έχει δόνηση ή όχι ?

Είναι καλύτερες  με δόνηση ?

Έχει εμπειρία κανείς

Η διαφορά είναι στο IQ του χρήστη. 

20160629160011_feather_double_edge_razor

ή έστω 

gillette_blue_3_6.jpg

οι εταιρίες χέζονται στο τάλιρο με τις κεφαλές που σου πουλάνε και που ειναι πρακτικά ίδιες απλά βρίσκουν μια πιτσικουλια είτε δόνηση είτε εύκαμπτη κεφαλή και @@ριες για να σε κάνουν να πάρεις τις πιο ακριβές κεφαλές που θα κάνουν την ίδια δουλειά ακριβώς με τις βασικές... γιαυτό και ο σκελετός με την σουπερ ντουπερ μαστ χεβ τεχνολογία είναι συνήθως τζαμπέ ή πολύ φτηνός να σε κάνουν να τον πάρεις και ούπς δεν μπαίνει καμία άλλη κεφαλή εκτός απο τις πανάκριβες πάνω του... κορόιδο την πάτησες δίνε 20άρικα καθε τρεις και μια τώρα...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πουλαει ακομη η gilette στην Ελλαδα, ή κατεβασε ρολά;
Εχω βαλει μια παραγγελια στο eshop.gr απο αρχες Δεκεμβρη.
Εφτασε τελος Δεκεμβρη.
Οχι απλα δεν ηρθε, και δεν ειναι θεμα eshop γιατι την εχει ζητησει απο την gilette,
αλλα τους εβαλα και να κανουν ερωτημα απο το eshop στον επισημο 'προμηθευτη',
και δεν απαντησαν καν για μια εκτιμηση χρονου παραδοσης!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...