livegreat Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αν την δημοσίευση το Σκρουτζ την αρνητική πες μας .... Αν τους δωσεις στοιχεια της παραγγελιας και του email που ελαβες δε νομιζω να μην τη δημοσιευσουν.Η γνωμη μου ειναι να ενεργησουν ολοι ετσι ωστε να μην μπορουν να ριχνουν ακυρα παλι σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
stelios18120 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεψε με το έχω κανει σε 3 διαφορετικά καταστήματα και ποτε δεν δημοσιεύθηκε αρνητική μου,εβγαζαν συνεχώς εμπόδια και ότι κάτι φταιει Αντίθετα με τις θετικές που μπαίνουν νεράκι Αν τους δωσεις στοιχεια της παραγγελιας και του email που ελαβες δε νομιζω να μην τη δημοσιευσουν.Η γνωμη μου ειναι να ενεργησουν ολοι ετσι ωστε να μην μπορουν να ριχνουν ακυρα παλι σε αντιστοιχες περιπτωσεις. 1
Antretng Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι στο σκρούτζ για να κάνεις αξιολόγηση πρέπει να χει γίνει αγορά. Οπότε οι αρνητικές που βλέπεις ειναι μονο για after sale service ή ελαττωματικά προϊόντα (πχ μια τέτοια αρνητική θα μπορούσε να γίνει όταν πούλαγαν p9 lite 2017 με beta roms)
anonik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή αν κάνεις παραγγελία σε ένα μαγαζί που γράφει αμεσα διαθέσιμο, η παραγγελία σου καταγραφεί κανονικά και μετά το μαγαζί σε πάει κανα 2βδομαδο πίσω σε αυτό που λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, ή ας πουμε σου αλλάξει τιμή προς τα πάνω και σου πει αν θες με τη νέα τιμή, δεν μπορείς να κάνεις αρνητική στο σκρουτζ? (με αποδείξεις για αυτό που λες) Αν όχι, είναι απλά τελείως μούφα το σύστημα αξιολόγισης του site
Genatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι στο σκρούτζ για να κάνεις αξιολόγηση πρέπει να χει γίνει αγορά. Οπότε οι αρνητικές που βλέπεις ειναι μονο για after sale service ή ελαττωματικά προϊόντα (πχ μια τέτοια αρνητική θα μπορούσε να γίνει όταν πούλαγαν p9 lite 2017 με beta roms) Εχω κανει αξιολογηση για αγορα που δεν εγινε ποτε και περασε κανονικα. Αλλα αυτο ηταν πριν 3-4 χρονια, τωρα ισως εχουν αλλαξει πολιτικη! 1
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε.Μετά λένε γιατί αγοράζουμε από την Κίνα.Εδώ κοροϊδεύουν κανονικά.Άμεση διαθεσιμότητα που γίνεται 2 εβδομάδων.Άλλαξε η τιμή και πρέπει να το δεχτούμε.Εγγύηση εδώ και όταν πάει στο σέρβις διαβάζω όλα τα απίθανα υγρασία σκουριά οξείδωση μούχλα βάλε isomat και τέρμα ή υγρασία χαχαχαχα.Ήμαρτον ποιά.Κίνα ολέ. 1
Antretng Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μια εικασία έκανα. Θα μπορούσε να ισχύει. Συμφωνώ πάντως ότι θα πρεπε να παίρνει τις αρνητικές και για ακυρώσεις.@notist αυτό που εχω δει ειναι οτι εξαρτάται και την εταιρεία. Πχ lenovo θα προσπαθήσει σωνει και ντε να στο βγάλει υπαιτιότητα. Άλλες ομως εταιρείες δεν σου κάνουν τέτοια μανούρα. Βέβαια αν ειναι παραεισαγωγής και έχουν έλλειψη ανταλλακτικών την πάτησες (μεγάλη αναμονή)Τέσπα, σορρυ για το offtopic.
fastnq2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι στο σκρούτζ για να κάνεις αξιολόγηση πρέπει να χει γίνει αγορά. Οπότε οι αρνητικές που βλέπεις ειναι μονο για after sale service ή ελαττωματικά προϊόντα (πχ μια τέτοια αρνητική θα μπορούσε να γίνει όταν πούλαγαν p9 lite 2017 με beta roms)Εμ για αυτο εχει 86-0 κριτικες στο Σκρουτζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις