Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (latest build)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , έχει κανένας κάποιο ISO των windows 7 με όλα τα updates και έκδοση Ελληνικά?

(είχα φτιάξει ένα πέρυσι αλλά βαριέμαι να κάνω πάλι)  :-D  :-(

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι ISO από άλλους. Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο modded που φτιάχνουν κάποιες ομάδες αλλά και εκεί υπάρχει ρίσκο. Καλύτερα αυτό της MS και ένα ένα τα updates.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή έχεις ήδη ένα iso με όλα τα updates μέχρι πέρυσι; Δε νομίζω να έχει και τόσα πολλά updates που να χρειάζεται να κάνεις νέο iso. Εκτός κι αν κάνεις 10άδες εγκαταστάσεις κάθε μήνα με 7άρια, οπότε, ναι, υπάρχει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράααβο! Βάλε πειραγμένες εκδόσεις που δεν ξέρεις από ποιον είναι ούτε τι έχει ενσωματωθεί επειδή βαριέσαι να περιμένεις 1, 2, 3... 5 ώρες για να πάρει τα updates. :X

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό είναι καθαρό iso από την ms με τα win7.

Κατεβάζεις άφοβα.

Καθαρό είναι ! Τα updates τα έχει ;;;;

Δημοσ.

Όχι φυσικά! Το iso περιέχει ότι έχει την τελευταία έκδοση των 7 που έχει κυκλοφορήσει επίσημα η ms στο εμπόριο, δηλαδή τα 7 με το sp1 (για το sp1 πιστεύω ότι το έχει). Τα updates τα κατεβάζεις μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Το γερμανικό chip έχει στη σελίδα του , αλλά ... στα γερμανικά ... Κανένα αγγλόφωνο αντίστοιχο δεν θα παίζει ;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Το γερμανικό chip έχει στη σελίδα του , αλλά ... στα γερμανικά

Για δώσε λινκ γιατί αυτά που βρίσκω εγώ στο chip.de είναι να το κατεβάσεις από την ms με serial και ένα άρθρο για update pack που το κάνεις με το wsus.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω κανω αρχικη εγκατασταση και από torrent εχω κατεβασει τα update μεχρι  και 6/2019 που κανει για ολλες τις γλωσσες και ολλες τις εκδοσεις

Εχει setup

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...