Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Γράφω κάποια mp3 σε cd και όταν το Nero φτάνει στο σημείο να κάνει verification, βγάζει error. Είναι η 2η φορά που μου το παρουσιάζει. Κάνοντας image το CD στο WhereIsIt, αδυνατεί να διαβάσει τα αρχεία. Δοκίμασα να τα ξαναγράψω και έκανε πάλι τα ίδια. Κολλάει σε συγκεκριμένα mp3. Όταν πάω να τα ακούσω από το CD, δεν το συζητάμε... Κολλάει το σύμπαν! Από τον σκληρό τα διαβάζει κανονικά. @_@ Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει fix αυτά τα mp3 ή κάποια άλλη λύση;
konnak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και γω με κάποια mp3 που είχα κατεβάσει πρόσφατα. Το παράξενο είναι ότι με Winamp 2.91 και MP9 τα διάβαζε κανονικά, όμως στο Winamp 5 και στο φορητό μου mp3player δεν έπαιζαν καλά (είχαν κάτι διακοπές-σφυρίγματα). Ωστόσο όταν τα έγραφα (τόσο με Nero όσο και με το Pinnacle) ποτέ δεν μου βγαζε πρόβλημα, αλλά δεν είχα βάλει να κάνει verification...Θα δοκιμάσω με τα ίδια "προβληματικά" mp3 και θα δω μήπως μου βγάλει το ίδιο.
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Cristina, δοκίμασε από Start-->...-->Nero Burning Rom-->Nero Toolkit-->Nero CD Speed. Μενού Extra-->ScanDisc στο δισκάκι με το πρόβλημα. Αν σου βγάζει πρόβλημα και σε άλλα δισκάκια, ανεξάρτητα από μάρκα και ταχύτητα εγγραφής που χρησιμοποιείς, μάλλον θέλει κοίταγμα το CDRW Drive σου.
konnak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Cristina τελικά και με verify δεν μου βγαλε κάποιο μήνυμα λάθους, οπότε στην περίπτωσή μου το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα "corrupted" αρχείων mp3. Δες καλύτερα αυτά που λέει ο parsifal
Cristina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 parsifal, πράγματι έβγαλε πρόβλημα στο συγκεκριμένο CD. Αυτό μπορώ να το κάνω σε όλα τα CDs πριν από την εγγραφή; Πώς εξηγείται το γεγονός πως σε 2 διαφορετικά CDs έβγαζε πρόβλημα μόνο στα συγκεκριμένα mp3, ενώ έπαιζε κανονικά όλα τα υπόλοιπα; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τεστάρεις τα mp3 για πιθανά προβλήματά τους;
Burner Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μου φαίνεται Χριστινάκι, οτι το mp3doctor μπορείς να δεις, δες περισσότερα εδώ http://www.mp3doctor.com/ και το MP3 Tools Professional δες και γι αυτό εδώ http://www.dimsoft.com/ Δεν γνωρίζω κάτι αλλό, αν κάποιος/α ξέρει κάτι άλλο ας προτείνει κάποια άλλη λύση!
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Cristina wrote: "parsifal, πράγματι έβγαλε πρόβλημα στο συγκεκριμένο CD. Αυτό μπορώ να το κάνω σε όλα τα CDs πριν από την εγγραφή; Πώς εξηγείται το γεγονός πως σε 2 διαφορετικά CDs έβγαζε πρόβλημα μόνο στα συγκεκριμένα mp3, ενώ έπαιζε κανονικά όλα τα υπόλοιπα; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τεστάρεις τα mp3 για πιθανά προβλήματά τους;" Μόνο στα συγκεκριμένα mp3? Κουφόοοο...Πρέπει να σιγουρευτείς αν το πρόβλημα είναι προβληματική εγγραφή/προβληματικά CDR ή λάθη στην αποκωδικοποίηση των mp3. Για την 1η εκδοχή, από τον explorer τα αρχεία αντιγράφονται κανονικά στον δίσκο, άσχετα από το τί λέει το Nero CD Speed? Για τη 2η εκδοχή, το Winamp(αυτό χρησιμοποιείς, φαντάζομαι) τί μήνυμα δίνει ακριβώς? Δοκίμασες να τα παίξεις με άλλον Player? Αν θυμάμαι καλά, το prog mp3Trim (http://www.logiccell.com/~mp3trim/) μπορεί να κάνει ανάλυση των mp3 για να δει αν υπάρχει corruption και πιθανόν να το διορθώσει. Αν θυμηθώ κάτι επιπλέον, θα επιστρέψω...
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο, Cristina. Ρώτησες αν μπορείς να χρησιμοποιείς το τεστ του CD Speed πρίν την εγγραφή (στα άδεια δισκάκια, αν κατάλαβα καλά). Μάλλον δεν έχει νόημα, η χρησιμότητά του είναι να ελέγχεις μετά την εγγραφή αν τα δεδομένα γράφτηκαν σωστά, κάτι που είναι ενδεικτικό της ποιότητας των CDR που χρησιμοποιούμε.Κάτι σαν το verify που έχει το Nero, αλλά πιο ακριβές. Για αυτούς που θέλουν να το ψάξουν παραπάνω με τέτοια tests, προτείνω το KProbe (http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=78353), αναπτύχθηκε αρχικά για τα Lite-On drives, αλλά δουλεύει με όλα τα drives πλέον
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Γιατι δεν δοκιμαζεις να ξανα-κωδικοποιησεις τα "προβληματικα" αρχεια παλι σε mp3?
vangos40 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Cristina den egine sosti eggrafi.gia kitaxe an stis idiotites ton siskevon pou xrisimopieis gia grapsimo einai tsekarismeno to DMA.an oxi tsekare to
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.