Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Λοιπόν μιας και φτιάχτηκε ο νέος υπολογιστής τελικά έβαλα έναν 256 ssd για το λειτουργικό προγράμματα και κάνα παιχνίδι και έναν Toshiba 1tb HDD για όλα τα υπόλοιπα ο οποίος όμως είναι ο μόνος που ακούγεται σε όλο το σύστημα και πρέπει να φάει πόδι επειγόντως. Είπα να πάω σε M2 να μην μπλέξω με παραπάνω καλώδια. Εγώ καταλήξει στους παρακάτω Καθαρά για Gaming θα με καλύψουν? Είδα για 960 evo αλλά στα 440 είναι αρκετά για 1TB και δεν υπάρχουν πρακτικά διαφορές σε loading.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 πεταμενα λεφτα ειναι οι παραπανω για gaming....
Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 πεταμενα λεφτα ειναι οι παραπανω για gaming.... Οπότε που πάμε? Θέλω 1TB σίγουρα και όχι hdd που σε περνουν τα αυτια.
Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε έναν απλό SSD. 275 έχει ο mx300 και από ότι βλέπω έχουν ίδιες ταχύτητες. Υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ τους? Είπα για M2 να γλιτώσω τα καλώδια. Ο 250 850 Evo που έχω προφανώς θα μείνει για το λειτουργικό εφαρμογές.
LEFteriz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 εννοειται να πάρεις τον m2. απλος ssd ειναι κι αυτός απλα σε m2 interface , δεν εχει αλλες διαφορές και φυσικα δεν ειναι nvme.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αν θες ssd να περνας μερικα παιχνιδια παραπανω αγορασε ενα 500ρι με τα μισα χρηματα και τα υπολοιπα χρηματα δωστα καπου αλλου. Ουτως ή αλλως τα παιχνιδια οταν τα περισσοτερα παιχνιδια οταν τα τερματισεις τα σβηνεις απο τον σκληρο δισκο και ακομα και online παιχνιδια να παιζεις δεν θα προλαβαινεις(λογω χρονου και ορεξης)να παιζεις πολλα. Και στην τελικη σιγα και τις τρομερες διαφορες στις ταχυτητες στο loading που εχει ενας ssd απο ενα καλο μηχανικο 7200ρι. Marketing κολπα ειναι για να πουλανε ssd. 2
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 καλυτερα παρε εναν nvme evo 960 για το λειτουργικο, και τα υπολοιπα βαλταν στον ssd που εχεις τωρα
Zaytsev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Και στην τελικη σιγα και τις τρομερες διαφορες στις ταχυτητες στο loading που εχει ενας ssd απο ενα καλο μηχανικο 7200ρι. Marketing κολπα ειναι για να πουλανε ssd. Δε νομίζω ότι μπορώ να συμφωνήσω με αυτό... Από προσωπική εμπειρία, όταν παίζω Battlefield online, έχουμε πάρει ήδη 2-3 σημαίες, πριν καταφέρουν να μπουν στο παιχνίδι φίλοι με HDD...
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αναφερομαι παντα στις διαφορες μεταξυ 1tb ssd και 1tb hdd εχοντας παντα υποψη την χρηματικη διαφορα. Ουτως ή αλλως γιαυτο και χρησιμοποιησα την λεξη''τεραστιες''οσον αφορα τις διαφορες γιατι ναι μεν υπαρχουν αλλα δεν αξιζει απο ενα σημειο και μετα ενα τοσο μεγαλο ποσο ειδικα για τετοια χρηση.
Zaytsev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ok, άρα το συμπέρασμα είναι, ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά ίσως να μην είναι άξιες ως προς τη χρηματική επιβάρυνση. Απλά, προτιμώ να εστιάζω στα γεγονότα, δηλαδή ότι υπάρχουν διαφορές στις επιδόσεις και μετά ας αποφασίσει ο TS, αν είναι διατεθιμένος να τις πληρώσει.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Λοιπόν μιας και φτιάχτηκε ο νέος υπολογιστής τελικά έβαλα έναν 256 ssd για το λειτουργικό προγράμματα και κάνα παιχνίδι και έναν Toshiba 1tb HDD για όλα τα υπόλοιπα ο οποίος όμως είναι ο μόνος που ακούγεται σε όλο το σύστημα και πρέπει να φάει πόδι επειγόντως. Εχει ηδη 250ρι ssd αν θελει να περασει 1-2συγκεκριμενα online παιχνιδια και στην ουσια τον σκληρο δισκο που εχει θελει να αλλαξει.
Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έναν 256 850 Evo έχω. Τον hdd δεν θέλω να τον αλλάξω για το loading που δεν ενοχλεί αλλά για τον θόρυβο που κάνει. Η πιο οικονομική λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Fulgore να πάρω δηλαδή έναν 525gb ssd M2 crucial mx300 στα 145 ευρώ και ότι τερματίζω να το σβήνω οπότε με 750gb θα είμαι κομπλέ. Ταινίες σειρές θα πηγαίνουν σε εξωτερικους δίσκους απευθείας οπότε οι ssd θα είναι μόνο για Gaming. Κάποια στιγμή αν πέσουν οι τιμές στους nvme θα μπει ένας στην άλλη θύρα M2 της μητρικής. Για την ώρα δεν θεωρώ ότι θα βγάλουν τα χρήματα τους σε gaming συστήματα μιας και βλέπω τα loadings είναι ίδια με τους sata ssd.
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι ετοιμος να χτυπησω τον παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/10688491/Adata-SX8000-512GB.html Τον τσιμπαω? Μικρη διαφορα στην τιμη με τον mx300 και αρκετα γρηγοροτερος. Τον εχει κανεις να πει εντυπωσεις? MLC εχει και 5 χρονια εγγυηση.
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ssd εχω και εγω για παιχνίδια αλλα οχι m2 , οι m2 απο οτι εχω διαβάσει ζεσταίνονται αρκετά ποσο μάλλον οταν τους θές για παιχνίδια οποτε δεν ξέρω αν ειναι και πιο σοφή επιλογή , καλύτερα θα σου έλεγα να επενδύσεις σε εναν κανονικό γρήγορο ssd αφου το θέλεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα