PanosDelijohn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας! Εχω κανει αγορα τη συγκεκριμενη κονσολα ομως εχω ενα θεμα! Την ωρα που παιζω σε καποια φαση σταματαει να παιζει το κομματι στο προγραμμα (rekordbox,ειναι αποκλειστηκα γι αυτο το προγραμμα η κονσολα) αλλα ολο το προγραμμα τρεχει κανονικα απλα δε με αφηνει να παιξω κανενα κομματι ουτε μου φορτωνει αλλο! εχω επικοινωνησει με τη rekordbox αλλα μου λενε πως δεν υποστηρηζει επεξεργαστη AMD! Ακρη δε βγαλαμε στην τελικη και δεν ξερω τι να κανω.. το λαπτοπ μου θεωρω ειναι καλο και πιστευω ειναι κριμα να το πουλισω και να αγορασω αλλο! εχω κανει ενημερωσεις εχω αλλαξει θυρες usb αλλα τιποτα! εχω δοκιμασει σε αλλα λαπτοπ οπως και σταθερα με intel επεξεργαστη και δε μου εχουν βγαλει προβλημα! Υπαρχει καποιος με παρομοιο προβλημα που να εχει βρει μια λυση η μπορει καποιος να μου προτεινει κατι; Ευχαριστω!! οριστε και το λινκ για τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-pavilion-15-aw001nv-quad-core-a10-9600-12gb-256gb-radeon-r7-m440-4gb-f4w35ea-1188491.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα