hitman 21 original Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τι φταιει κ πως μπορει να λυθει το προβλημα?
MessatsuRoku Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 δεξι κλικ --> display settings --> multiple displays --> detect δεν βγαζει κατι ?
hitman 21 original Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δεξι κλικ --> display settings --> multiple displays --> detect δεν βγαζει κατι ? το χω κανει δειχνει 2 οθονες αλλα παιζει η μια ,δοκιμασα κ τα καλωδια κ τις θυρες μηπως χαλασαν αλλα ειναι οκ.Εβαλα κ νεους ντραηβερς στην καρτα γραφικων αλλα παλι τπτ.Ηαλλη οθονη εδειξε εικονα μονο οταν απεγκατεστισα τους παλιους ντραηβερς με το DDU κ μολις περασα τους νεους χαθηκε κ δειχνει μονο στην μια,τρελα σκηνικα μετα το γαμωαπντεητ της ΜΣ.
Farkadonitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ειναι προβλημα των ...πως το ειπες; ...απ το απντεητ των γουιντοους και δεν σου αναγνωριζει 2η οθονη το πισι.. Το διαβασα και σε μερικα αλλα γερμανικα φορουμς.Κατεβασε το DDU και καθαρισε τα...να πω και το δικο μου...τα τρεχαντήρια. Θα το κανεις σε ασφαλή μοντους και θα του κοψεις του γουιντοους να σου καταβαζει αυτοματα τα τρχανηρια
CsIns Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Να φανταστώ AMD είναι η κάρτα και παλιά που παίρνει drivers από το Windows update γιατί στο site βρίσκεις μέχρι για 8;
hitman 21 original Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ειναι προβλημα των ...πως το ειπες; ...απ το απντεητ των γουιντοους και δεν σου αναγνωριζει 2η οθονη το πισι.. Το διαβασα και σε μερικα αλλα γερμανικα φορουμς.Κατεβασε το DDU και καθαρισε τα...να πω και το δικο μου...τα τρεχαντήρια. Θα το κανεις σε ασφαλή μοντους και θα του κοψεις του γουιντοους να σου καταβαζει αυτοματα τα τρχανηρια Προβλημα των γουιντοους το ειπα εντ αη χοπ γιου γκετ ιτ γουατ αη μιν... λολ!Φιλε μου το χω καθαρισει 2 φορες κ με το που καθαριζει εχω εικονα στην αλλη οθονη ενω με το που περαστουν οι ντραηβερς της καρτας το προβλημα εμφανιζεται παλι δεν ξερω τι αλλο να κανω κ αυτο που ειπες για τα αυτοματα απντεητς θα κοιταξω να το απενεργοποιησω.Αν βρεις καμια λυση εκει στο τζερμανυ απ τα φορουμς γραψε μου εδω,ευχαριστω! Να φανταστώ AMD είναι η κάρτα και παλιά που παίρνει drivers από το Windows update γιατί στο site βρίσκεις μέχρι για 8; Η καρτα της υπογραφης μου!
dkstopo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπές στις ρυθμισεις της καρτας και απενεργοποιησε τον συνδιασμό 2 καρτων καλές γιορτες
hitman 21 original Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπές στις ρυθμισεις της καρτας και απενεργοποιησε τον συνδιασμό 2 καρτων καλές γιορτες Καλες γιορτες σε ολους! Στον πινακα ελεγχου της Nvidia λες?Αν ναι σε ποια επιλογη?Γτ ψαχνω κ δεν βρισκω καπου 2 καρτες κ καποια επιλογη,ευχαριστω!
hitman 21 original Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μπορει να βοηθησει καποιος που ειναι γνωστης του αντικειμενου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα