deafman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κατοχος mr2 εδω (και οχι facelift) ερχομαι να δωσω αλλο ενα +1 για το mr τουλαχιστον στο θεμα απολαυσης στην οδηγηση. Αν ειναι να το κανιβαλισεις να ξερεις οτι μερικες φορες δεν συγχωρει. Εχω φερει τετακε εκει που δε το περιμενα 1-2 φορες ( δεν εννοω στο ισιομα, εκανα τα δικα μ κ εγω αλλα και παλι...). Βεβαια σε αλλες φασεις που αρχιζει να φευγει και η μονη λογικη λυση ειναι να αφισεις τιμονι και να αρχισεις προσευχες το αμαξακι σωθηκε μονο του. Απο μοτερ δε νιωθει τιποτα και δεν δεχεται σωστη συντηρηση χρονια τωρα. Δες μονο το θεμα χωρων γτ δεν παρεχει τπτ αλλο περα απο χωρους για τσαντες και σακους. Οτιδηποτε που δε μπορεις να το σφηνωσεις καπου ( βαλιτσα πχ ) παει μονο στη θεση του συνοδηγου ή αγγαλια στο συνοδηγο (κλασικη περιπτωση). On 23/12/2017 at 7:39 PM, zio10 said: Εντάξει δεν πειράζει να τις περνάς λίγο πιο μαλακά ή να αποφεύγεις και καμία, ταλαιπωρείται και το αμάξι έτσι! Δεν εχεις δει την αναπαυσεως γιαυτο το λες. Θες αντανακλαστικα και ικανοτητες γατας για να αποφυγεις τις λακουβες εκει. Πλεον σε αυτο το δρομο εχω διαλεξει ποιες λακουβες με περνει να μαζεψω για να μην αφησω τον προφυλακτηρα στο δρομο. Ειναι και λιγο σαυρα το mr βεβαια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/31/2018 στις 12:09 ΜΜ, *nenya* είπε Storm, επειδή σε ξέρω, το στυλ σου, η φινέτσα σου βρε παιδί μου....είναι για Alfa, τί να λέμε τώρα! Ειδικά σε μια Alfa Romeo Spider του '69 πχ Όχι ότι δεν είναι όμορφα και τα μοντέλα του '04 βέβαια. Ναι, πιστεύω θα σου πήγαινε! Καλα αυτη του '69 ειναι κουκλα οντως! Τελικα την Α την απερριψα για τους προαναφερθεντες λογους. Ετεινα στο Μr2 αν και εχω προβληματιστει με τα οσα διαβαζω γενικα στο νετ γιατι ακουγεται πως ειναι οντως δυσκολο αμαξι κι εγω δεν μπορω να πω πως ειμαι και κανενας σουπερ μερακλης οδηγος. Το Mx5 για καποιον λογο δεν μου καθεται καθολου...
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Συμφωνώ με τη nenya, είσαι για ιταλικό! Το barchetta το έχεις δει; 2
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ωραιo και το Barchetta, βεβαια υπαρχουν μονο 4 προς πωληση στην Αττικη
NickTG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν σκοπεύεις να το πιέσεις δεν πρόκειται να σε προβληματίσει πουθενά το MR2. 1
mp123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου πω το αλλο.το ίδιο σκεφτούμε να κάνω και εγώ έτσι να βγάζω γούστα. Εχεις budget 5000 ευρω.το αμάξι που θα παρεις πρέπει να κοστίζει 3-3200. Πάμε λοιπόν.+300ασφάλεια μεταβιβάσεις κλπ. Λαστιχα 350 -400 Σέρβις γενικό καλο 200 -300 Φρένα δισκοπλακες 300 Κερωμα γυαλισμα έξω βιολογικό μέσα 200 400 για όλο και κάτι θα χρειαστεί. Opel tigra η το Toyota mr2. Εγω θα πήγαινα στο tigra .φτηνά ανταλλακτικά να βγάζω τα γούστα μου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από mp123
ge-lyk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ....θα σου έλεγα την alfa, αλλά αφού την απέρριψες, κοίτα και το crx targa 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 On 31/1/2018 at 1:15 PM, deafman said: Δεν εχεις δει την αναπαυσεως γιαυτο το λες. Θες αντανακλαστικα και ικανοτητες γατας για να αποφυγεις τις λακουβες εκει. Πλεον σε αυτο το δρομο εχω διαλεξει ποιες λακουβες με περνει να μαζεψω για να μην αφησω τον προφυλακτηρα στο δρομο. Ειναι και λιγο σαυρα το mr βεβαια. Λίγα για τη δρομάρα μας από τις λίγες! (Ενώ και η ποιότητα της ασφάλτου, το έχει τερματίσει..... το βούτυρο στο ψωμί μας!) 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι τέτοιο ας πούμε? (τυχαία παραδείγματα).
deafman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Θα εδινα και μια ελπιδα στο crx del sol οπως ειπε και το παλικαρι πιο πριν. Πολυ σωστο αμαξακι. Προσθιοκινητο βεβαια αλλα ειναι απο αυτα που αν βγαλεις το σημα της honda θα σε ρωταει κοσμος τι ειναι. 1
GiorgosT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 17/1/2018 στις 5:01 ΜΜ, Knight of Mercy είπε Αν και alfisti Aflista, εκτός αν είσαι πολλοί... 1
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, GiorgosT είπε Aflista, εκτός αν είσαι πολλοί... Οντως είμαστε αρκετοί και χρησιμοποιούμε συνήθως το alfisti, εν γνώσει μας λάθος, γιατί υποδηλώνει τη σχέση μας με το alfisti.gr
GiorgosT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Knight of Mercy είπε Οντως είμαστε αρκετοί και χρησιμοποιούμε συνήθως το alfisti, εν γνώσει μας λάθος, γιατί υποδηλώνει τη σχέση μας με το alfisti.gr Έλα μωρέ, πλακίτσα κάνω. Και εγώ λάτρης της Alfa Romeo αν και (δυστυχώς) όχι κάτοχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα