Moderators stormrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μεχρι προτινος ειχα καταληξει στο Tigra, αλλα επειδη μου μπηκε και η ιδεα του spider (στα 1800cc) ειπα να ρωτησω εδω μπας και καταληξω. Δηλωνω ασχετος οποτε δειξτε ελεος αν ειναι κουφη η συγκριση, απλα το παω με βαση το τι μου αρεσει. Το ποσο που διαθετω ειναι 5000 περιπου και ψαχνω για καθαρα διθεσιο αυτοκινητο, οποτε στο budget μου αυτα τα δυο ειναι μαλλον μονοδρομος απο τη στιγμη που δε μου αρεσει το 207 και το mx-5. Οποτε, τι προτεινετε? Δεν κανω πολλα χιλιομετρα γενικα και οσα κανω ειναι εντος πολης, οποτε η καταναλωση δε με καιει αφου ετσι κι αλλιως δεν τρελαινομαι στις μετακινησεις. Εν τω μεταξυ παιζει και ενα Corolla αν χρειαστει για ταξιδι κλπ.
Sheogorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αν το θες για την πλάκα σου, προφανώς την Alfa. Οδηγικά καλύτερη απο το Opel, και (οκ προσωπική άποψη) μακράν πιο όμορφο αμάξι. Το Tigra είχα διαβάσει είναι αρκετά υποστροφικό. Disclaimer, δεν έχω οδηγήσει κανένα απο τα δύο, αλλά έχω οδηγήσει την GTV (ίδια πλατφόρμα) και το Corsa (πάλι ίδια πλατφόρμα). Το Corsa meh, λογικά το Tigra θα είναι λίιιγο καλύτερο. Η GTV όμως όνειρο. Απο την άλλη, η Alfa θα βγάζει κουφοζημιές περισσότερο απο ότι το Opel. 3
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Οτιδήποτε vs alfa romeo -> παίρνεις την alfa romeo! (Οτιδήποτε εννοώ γήινα αυτοκίνητα προφανώς και το λέω από καθαρά αισθητική άποψη, μηχανικά κλπ δεν ξέρω, αλλά τις alfa χαίρεσαι να τις βλέπεις! ). 3 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η Spider θα είναι πιο ζημιάρα από το Opel, αλλά μη φανταστείς τίποτα τραγικό, ειδικά εφ' όσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Μιλάμε για 1800 vs 1800 πάντα, ναι; Θα καίει και περισσότερο, αλλά είναι μο¥ν@ρ@ μέσα-έξω!!!!
NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βλέπω το λόγο να βγάζει περισσότερα προβλήματα η Alfa. Προφανώς ανάμεσα στα 2 η Alfa είναι καλύτερο αμάξι. Το Tigra έχει καλύτερη παθητική ασφάλεια. Έχε όμως στο νου σου ότι έχει λίγο πιο ιδιαίτερη συντήρηση σαν αμάξι. Μιλάμε βέβαια για πράγματα που αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα θα χρειαστεί να αλλάξεις το πολύ μια φορά αλλά και πάλι πρέπει να τα υπολογίσεις.
soupsouraV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τύπε, θείος κολλητού μου ειχε το tigra, άσχετος ή ατζαμής δεν ήτανε, του έβγαλε παρα πολλές ζημιές Τωρα αν έτυχε δεν ξερω αλλα ψαξτο καλα
opcorsa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 TOYOTA MR2 τυπε παρε και τιποτα σοβαρο και αξιοπιστο...δεν τα λυπασαι τα λεφτα σου 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφοριες γκαηζ. Πλακα πλακα κ το mr2 δεν φαινεται κακο.. Ερώτηση. Το soft top ποσο πιο αβολο ειναι σε σχέση με το hard top? Γιατι ενας λογος που υπερτερει το tigra στο μυαλο μου ειναι κι αυτος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το soft top εχει θορυβο, ξεραινεται, σκιζεται και χαλαει, το πισω τζαμι ειναι συνηθως plexiglass και θαμπωνει . Το hardtop εχει λιγοτερο θορυβο αλλα ειναι βαρυτερο. +1 για MR2
Sheogorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Συν το hardtop αν πέφτεις σε λακούβες και είναι παλιό αμάξι θα κάνει σαν κλαπατσίμπαλα. Κάνε ένα τεστ drive και με κλειστό να δεις αν έχουν χαλαρώσει οι συναρμογές.
NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 TOYOTA MR2 τυπε παρε και τιποτα σοβαρο και αξιοπιστο...δεν τα λυπασαι τα λεφτα σου Αρκεί βέβαια να είναι το facelift, μην του σκάσει ο κινητήρας στα χέρια. Το MR2 βέβαια είναι λίγο πιο ειδικό. Αν και εφόσον μιλάμε για χαλαρές βόλτες δεν νομίζω να σε προβληματίσει.
opcorsa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αρκεί βέβαια να είναι το facelift, μην του σκάσει ο κινητήρας στα χέρια. Το MR2 βέβαια είναι λίγο πιο ειδικό. Αν και εφόσον μιλάμε για χαλαρές βόλτες δεν νομίζω να σε προβληματίσει. τα ΤΟΥΟΤΑ δεν χαλανε τυπε ειρωνια , αλλα τι εννοεις με τον κινητηρα? εχει ακουστει κατι? υποθετω κινητηρας απο κορολλα ιδιος θα ειναι, με αλλους χρονισμους και ρευματα..
sargus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει η οδήγηση και "νιώθεις", τότε μόνο Alfa καθώς τα οπελ και τουοτα είναι τα πιο "άνιωθα" αυτοκίνητα.
NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 τα ΤΟΥΟΤΑ δεν χαλανε τυπε ειρωνια , αλλα τι εννοεις με τον κινητηρα? εχει ακουστει κατι? υποθετω κινητηρας απο κορολλα ιδιος θα ειναι, με αλλους χρονισμους και ρευματα.. Είχαν αλλάξει αρκετά κινητήρες. Στα facelift δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Αν σε ενδιαφέρει η οδήγηση και "νιώθεις", τότε μόνο Alfa καθώς τα οπελ και τουοτα είναι τα πιο "άνιωθα" αυτοκίνητα. Πες μας για το "άνιωθο" MR2. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βλέπω το λόγο να βγάζει περισσότερα προβλήματα η Alfa. Τύπε, θείος κολλητού μου ειχε το tigra, άσχετος ή ατζαμής δεν ήτανε, του έβγαλε παρα πολλές ζημιές Τωρα αν έτυχε δεν ξερω αλλα ψαξτο καλα Τι να σας πω, κι εμένα είχε ο απέναντι στη γειτονιά και έχει ακόμα ένας συνάδελφος, και οι 2 λες και οδηγούν Corsa multijet είναι, μηδέν προβλήματα. Αλλά δεν ξεχωρίζει σαν αυτοκίνητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα