Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως σε ένα 4.0 που είχα πάρει 6€ πρόπερσι μια χαρά δουλεύει.

Άμεσο pair και μάλιστα δουλεύει ταυτόχρονα και με του ps4 και με Bluetooth audio.

Και οι μπαταρίες φαίνεται να κρατάνε τουλάχιστον το διπλάσιο από του ps4.

Δημοσ.

Τι ειδους λυσαλεα υποστηριξη προς τα καταστηματα ειναι αυτη;

Σε τέτοιες ανοησίες δεν αξίζει καμία απάντηση.

Δημοσ.

Τελικός μου έστειλαν κουπόνι 10ευρω για αγορές μέχρι 10/01/2018. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κατάστημα με τα κουπόνια.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιον συμβατό usb αντάπτορα για το pc;

εχω στείλει πιο πίσω έναν που έχω εγώ. Πήγαινε κανα δυο σελίδες πίσω και θα τον βρεις !

Τελικός μου έστειλαν κουπόνι 10ευρω για αγορές μέχρι 10/01/2018. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κατάστημα με τα κουπόνια.

για να καταλάβω αγόρασες το μοχλό στα 30κατι που είχες και σου έδωσαν και 10€ κουπόνι;;
Δημοσ.

Αν είναι να δώσετε 15+μεταφορικά για τον συγκεκριμένο ίσως να σκεφτείτε να πάρετε τον ανταπτορα της microsoft που έχει το πλεονέκτημα ότι σηκώνει μέχρι 8 controllers οπότε βάζει κάποιος ακόμη έναν controller και γουστάρει με παρέα σε καμιά tv με τίποτα steam link ή android παιχνιδάκια... Εγώ σκέφτομαι λίγο αργότερα να πάρω ένα μαύρο του xbox one με τον ανταπτορα μαζί σε ένα κουτί που πωλούνται για την tv στο σαλόνι... Αυτό το λευκό που ήταν σε προσφορά είναι συμβατό με τον ανταπτορα της microsoft...Θα έχει την πλάκα του.

Δημοσ.

Αν είναι να δώσετε 15+μεταφορικά για τον συγκεκριμένο ίσως να σκεφτείτε να πάρετε τον ανταπτορα της microsoft που έχει το πλεονέκτημα ότι σηκώνει μέχρι 8 controllers οπότε βάζει κάποιος ακόμη έναν controller και γουστάρει με παρέα σε καμιά tv με τίποτα steam link ή android παιχνιδάκια... Εγώ σκέφτομαι λίγο αργότερα να πάρω ένα μαύρο του xbox one με τον ανταπτορα μαζί σε ένα κουτί που πωλούνται για την tv στο σαλόνι... Αυτό το λευκό που ήταν σε προσφορά είναι συμβατό με τον ανταπτορα της microsoft...Θα έχει την πλάκα του.

εχει ενα σωρο πιο φθηνους φιλε. Δεν ειναι αναγκη καποιος να παρει αυτον τον asus

https://www.skroutz.gr/c/228/bluetooth-adapters.html

Δημοσ.

Σαφώς, συμφωνώ, αλλά χωρίς το πλεονέκτημα που ανέφερα πριν και χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα παίξει. Κάποιους θα τους βόλεψει πολύ τέτοιου είδους σύνδεση αν θέλουν αυτό που περιέγραψα πριν.

• Like 1
Δημοσ.

εχω στείλει πιο πίσω έναν που έχω εγώ. Πήγαινε κανα δυο σελίδες πίσω και θα τον βρεις !

για να καταλάβω αγόρασες το μοχλό στα 30κατι που είχες και σου έδωσαν και 10€ κουπόνι;;

Έκανα αγορές άνω των 75ευρω. Δεν ξέρω εάν αυτό έχει σχέση, στο ταμείο ρωτησα και μου είπαν ότι δεν έχει κουπόνι. Παρόλαυτα σήμερα έσκασε με sms. Πήρα ένα Xbox controller και ένα ps4 controller,και τα δύο σε προσφορά, συ όλο 83ευρω.

Δημοσ.

Έκανα αγορές άνω των 75ευρω. Δεν ξέρω εάν αυτό έχει σχέση, στο ταμείο ρωτησα και μου είπαν ότι δεν έχει κουπόνι. Παρόλαυτα σήμερα έσκασε με sms. Πήρα ένα Xbox controller και ένα ps4 controller,και τα δύο σε προσφορά, συ όλο 83ευρω.

ε γι αυτό την πήρες. Για παραγγελίες άνω των 75€ μέσω Ίντερνετ και παραλαβή από κατάστημα δίνει 10ευρη. Καλορίζικο!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...