Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι χθες βράδυ δοκίμασα και στο κινητό μου xiaomi redmi note 4 με τον snapdragon το controller για κανένα μισάωρο. Δούλευε μια χαρά χωρίς να παρατηρήσω κάποιο κόλλημα ή κάτι άλλο άξιο αναφοράς. Για την αυτονομία μπαταριών εγώ αποφάσισα να αρχίσω να αλλάζω μπαταρίες πια σε όλες μου τις συσκευές και να πάω σε επαναφορτιζόμενες eneloop. Από τηλεκοντρόλ μέχρι θερμόμετρα, ασύρματα ποντίκια, πληκτρολόγια κλπ... Βαρέθηκα να δίνω λεφτά σε μπαταρίες άσε που με επαναφορτιζόμενες είναι πιο οικολογικά τα πράγματα. Οπότε τσίμπησα μια 4αδα AA για αρχή... Άσε που υπάρχει και το καλώδιο για τον υπολογιστή οπότε η αυτονομία λίγο με νοιάζει πια... Χωρίς ξαναλέω να έχω ελέγξει του συγκεκριμένου controller...

• Like 2
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως στο internet γράφει ότι αν έχεις bluetooth 4 receiver και windows 10 aniversary update και κατεβάσεις και το xbox controller app από το windows store κάνει connect χωρίς να ζητάει κωδικούς κλπ... Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ή να διαψεύσει για να δούμε τελικά τι γίνεται σε όσους δεν έχει η μητρική bluetooth; Σε εμένα έπαιξε με το bluetooth της μητρικής κατευθείαν.

Δημοσ.

άσχετο:

πάω στο τοπικό κάταστημα του Κωτσόβολου, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, περίπου μισή ώρα πριν κλείσουν. βρίσκω ένα (τελευταίο) λευκό χειριστήριο (στα 59,90 €), το πάω στο ταμείο, ξεκινάει η κοπέλα την τιμολόγηση και ξαφνικά μου λέει : "δεν μπορώ να σας το δώσω, είναι κρατημένο από άλλον πελάτη...". Τι να πω, λέω ευχαριστώ και φεύγω, απλά αναρωτιέμαι στην μισή ώρα που απέμεινε πριν κλείσει το κατάστημα πότε θα προλάβει να πουληθεί το χειριστήριο και επιπλέον, αφού είναι κρατημένο τι το έχουν κανονικά με τα υπόλοιπα προϊόντα προς πώληση;

Δημοσ.

Όντως δε θα έπρεπε να το έχουν στα προϊόντα προς πώληση.. Όσο για το ότι το κατάστημα έκλεινε δε λεει κατι, για παραγγελία μέσω ιντερνετ έχεις 3 εργάσιμες να πας να παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα και εγω σημερα στα 31ευρω λογω κατι ποντων απο τη καρτα,δεν ειχα κανενα προβλημα με κωτσοβολο,αντε παιδια καλες γιορτες σε ολους.

Δημοσ.

Πανάθεμα το μυαλό μου τι δεν καταλαβαίνω με αυτούς που γράφουν "άκυρο" ή "λάθος" σε ένα topic; Τι έχω χάσει και δεν πιάνω το νόημα μιας τέτοιας κίνησης;

Δημοσ.

άσχετο:

πάω στο τοπικό κάταστημα του Κωτσόβολου, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, περίπου μισή ώρα πριν κλείσουν. βρίσκω ένα (τελευταίο) λευκό χειριστήριο (στα 59,90 €), το πάω στο ταμείο, ξεκινάει η κοπέλα την τιμολόγηση και ξαφνικά μου λέει : "δεν μπορώ να σας το δώσω, είναι κρατημένο από άλλον πελάτη...". Τι να πω, λέω ευχαριστώ και φεύγω, απλά αναρωτιέμαι στην μισή ώρα που απέμεινε πριν κλείσει το κατάστημα πότε θα προλάβει να πουληθεί το χειριστήριο και επιπλέον, αφού είναι κρατημένο τι το έχουν κανονικά με τα υπόλοιπα προϊόντα προς πώληση;

Γιατι ειναι μπαχαλο, πηγα σημερα να παρω το δικο μου και η κοπελα ζηταει απο την ενδοεπικοινωνια που εχουν να φερει ενας πωλητης το χειριστηριο, σχεδον παρακαλαγε να το φερει καποιος, στο τελος πηγε ο σεκιουριτας, της ελεγα να παω να το παρω μονος μου, οτι ξερω που ειναι και θα το βρω  και μου ελεγε οχι.

Σαφως και πρεπει τα κρατημενα να τα αποσυρουν προσωρινα απο το ραφι. Επιμενω οτι η ενημερωση που κανουν δεν ειναι η καλυτερη δυνατη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...