Damachi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα χεις μπερδεψει φιλε. Τσπ καλη συνεχεια Για πες εσυ με τι το συνδεσες ;
dimoskoutr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος το σκέφτεται αξίζει σίγουρα και σε αυτή την τιμή. Εγώ ως τώρα το ευχαριστιέμαι και στο steam link και στο pc μου. Και στα δύο με bluetooth παίζει άψογα, κανένα πρόβλημα στην σύνδεση, μάλιστα παίζω και nba 2k18 που είναι απαιτητικό από το controller (για να το ευχαριστηθείς σε όλο του το μεγαλείο) και παίζει άψογα. Αφού το σκέφτομαι ένα δεύτερο για backup μέρες που είναι...2 σύνολο στα 75 ευρώ δεν το λες άσχημα (το πήρα την πρώτη φορά στην προσφορά)
AlexoudaS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το εδωσα Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από AlexoudaS
geopaok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η τιμη τωρα που μιλαμε ειναι στα 40 ευρω, εγω το πηρα παντως, στο σκρουτζ το πιο φθηνο ειναι 50+ μεταφορικα.
p4n0s86 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο ασύρματα παίζει στο pc ή μπορώ και με καλώδιο; Αλλά να έχει ένα σεβαστό μάκρος. Αν γίνεται μόνο ασύρματα τι πρέπει να πάρω μαζί; Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω.
hasiotis_john Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 στα 39,98 πάλι μαγική τιμή Μαγική μπορεί να είναι, ΑΛΛΑ όταν χθες σου είχε βάλει το ίδιο στα 35, τότε σημαίνει πως κάποιος μας τρολάρει από κει μέσα. Αύριο θα το βάλουν 40? Και πέρα από αυτό, αν δεις το ίδιο χειριστήριο σε μαύρο, το έχει αυτή τη στιγμή σε "μαγική τιμή" αλλά στα ... 48 ευρώ! 1
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μαγική μπορεί να είναι, ΑΛΛΑ όταν χθες σου είχε βάλει το ίδιο στα 35, τότε σημαίνει πως κάποιος μας τρολάρει από κει μέσα. Αύριο θα το βάλουν 40? Και πέρα από αυτό, αν δεις το ίδιο χειριστήριο σε μαύρο, το έχει αυτή τη στιγμή σε "μαγική τιμή" αλλά στα ... 48 ευρώ! Το πιο αστειο ειναι οτι ειναι τα δυο αυτα controllers που δινει εγγυηση μολις 3 μηνες,ενω τα αλλα ακριβοτερα xbox controllers τους δινει 1χρονο εγγυηση.
geopaok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδη δε σας φενεται οκ να ειχε χθες 36 και σημερα 40 το χειριστηριο αλλα σας φενεται νορμαλ σε περιοδο εκπτωσεων διαφορα πραγματα για λιγες μερες να εχουν την μιση η εστω μια εκπτωση της ταξης του 30-40% ? Εμενα προσωπικα δε με χαλασε που αντι για 55-60 (μιας και μενω σε νησι και συνηθως τα μεταφορικα ειναι 5-10 ευρω) εδωσα 44, ναι θα μπορουσα χθες να το παρω στα 40, οκ δε θα πιω εναν καφε το πρωι και τα πατσισα. Για να μην παρεξηγηθω, απλα λεω πως το Χ προιον ειναι ακριβο, γκρινιαζουμε, το βαζουν σε προσφορα, παλι γκρινιαζουμε και ψαχνουμε "προβληματα" της προσφορας. σε πολλα πραγματα (συννηθως κινητα) βλεπουμε διαφορα τιμης λογω χρωματος, οποτε δε μου φενεται περιεργο, θεμα προσφορας-ζητησης θα το ελεγα. p4n0s86 συνδεεται με ενα απλο micro usb, οπως τα περισσοτερα κινητα, αν το θες για ασυρματη χρηση παιρνεις ενα bluetooth dongle, εκτος αν εχει το pc/laptop σου και εισαι κομπλε.
p4n0s86 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 αν το θες για ασυρματη χρηση παιρνεις ενα bluetooth dongle Κάτι τέτοιο δηλαδή; https://www.skroutz.gr/c/228/bluetooth-adapters.html?keyphrase=bluetooth+dongle
just getting started Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κανείς αν θα τελειώσει πάλι η προσφορά κατά τις 2? Γιατί ψήνομαι αλλα για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να παραλάβω σε οποιο κατάστημα θέλω αν δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο καταστημα
geopaok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι τέτοιο δηλαδή; https://www.skroutz.gr/c/228/bluetooth-adapters.html?keyphrase=bluetooth+dongle ακριβως, απλα να ειναι v4.0 1
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Mε λάπτοπ που έχει bluetooth συνδέεται χωρίς το dongle?
Jimys2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο ασύρματα παίζει στο pc ή μπορώ και με καλώδιο; Αλλά να έχει ένα σεβαστό μάκρος. Αν γίνεται μόνο ασύρματα τι πρέπει να πάρω μαζί; Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Παιζει και ενσυρματα, με ενα απλο usb σε micro usb καλωδιο. Για να συνδεθει ασυρματα θα χρειαστεις bluetooth adapter v4.0 1
geopaok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Mε λάπτοπ που έχει bluetooth συνδέεται χωρίς το dongle? ναι, επισης αν εχει η μητρικη σου bt δουλευει και εκει χωρις dongle, οπως και σε κινητα, αν και αποτι λενε μερικοι εχει προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα