Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκτός και αν το pc έχει mini itx μητρική με wifi και bluetooth ε... Τα καλά των mini itx που συνήθως έχουν... :-)

Από αυτονομία εγώ χτες βράδυ έβαλα τις μπαταρίες έπαιξα ένα δίωρο divinity και σήμερα καμιά ώρα xcom... Όταν τελειώσουν θα αναφέρω...

Δημοσ.

Ειναι η εκδοση με Bluetooth. Προσοχη! Για να συνδεθει με το pc ασυρματα χρειαζεται ανταπτορα USB Bluetooth v4.0

Την πατήσαμε έχω έναν v2.0 και όντως δεν το βλέπει. 

Ξέρουμε κανέναν καλό αντάπτορα v4.0; 

Δημοσ.

H MS εχει ενα usb για συνδεση των χειριστηριων της

Αυτο ειναι δεκτης και οχι bluetooth. Δουλευει και μ' αυτο αλλα ειναι ψιλομαπα γτ ειναι τεραστιο και εχει μικρο range.

Οποιο BT βλεπετε εδω που να λεει 4.0 κανει https://www.skroutz.gr/c/228/bluetooth-adapters.html?keyphrase=usb+bluetooth+adapter&page=1

Δημοσ.

Συγνωμη δεν καταλαβαινω τι λες. Τι διαφορα εχει εαν εναι δεκτη η και πομπος. Μιλαμε για χειριστηριο. Τι διαφορα κανει;

Δημοσ.

Αυτο ειναι δεκτης και οχι bluetooth. Δουλευει και μ' αυτο αλλα ειναι ψιλομαπα γτ ειναι τεραστιο και εχει μικρο range.

Οποιο BT βλεπετε εδω που να λεει 4.0 κανει https://www.skroutz.gr/c/228/bluetooth-adapters.html?keyphrase=usb+bluetooth+adapter&page=1

Δεν κανουν ολα. Ειχα παρει ενα απο ebay 4.0 κ δε μ δουλεψε ποτε. Τελικα αγορασα το αυθεντικο της ms σε προσφορα στα 20 απο game.co.uk για να συνδεσω το παλλαιοτερο που δουλευει ασυρματα (2.4 ghz) κ αν κ δεν το ηξερα ηταν συμβατο κ με το bluetooth κ βολευτηκα. Μαλιστα δουλευουν κ τα 2 ταυτοχρονα κ απο μεγαλη αποσταση καθως εχω το pc σε αλλο δωματιο απο την τηλεοραση
Δημοσ.

Δεν κανουν ολα. Ειχα παρει ενα απο ebay 4.0 κ δε μ δουλεψε ποτε. Τελικα αγορασα το αυθεντικο της ms σε προσφορα στα 20 απο game.co.uk για να συνδεσω το παλλαιοτερο που δουλευει ασυρματα (2.4 ghz) κ αν κ δεν το ηξερα ηταν συμβατο κ με το bluetooth κ βολευτηκα. Μαλιστα δουλευουν κ τα 2 ταυτοχρονα κ απο μεγαλη αποσταση καθως εχω το pc σε αλλο δωματιο απο την τηλεοραση

μηπως το controller που δεν σου δουλεψε με το BT 4.0 δεν ηταν το S? Μηπως ηταν το πρωτο Χ1 controller που εβγαλε η MS? 

Δημοσ.

μηπως το controller που δεν σου δουλεψε με το BT 4.0 δεν ηταν το S? Μηπως ηταν το πρωτο Χ1 controller που εβγαλε η MS?

Ειναι δυνατον να προσπαθουσα να συνδεσω το ασυρματο με bt dongle? Οχι. Το αναγνωριζε μεν αλλα κ καλα ζητουσε κωδικο. Οπως οταν συνδεεις ενα κινητο για να κανεις pair. Ειναι γνωστο το προβλημα αν το ψαξεις στο google
Δημοσ.

Ειναι δυνατον να προσπαθουσα να συνδεσω το ασυρματο με bt dongle? Οχι. Το αναγνωριζε μεν αλλα κ καλα ζητουσε κωδικο. Οπως οταν συνδεεις ενα κινητο για να κανεις pair. Ειναι γνωστο το προβλημα αν το ψαξεις στο google

Τα χεις μπερδεψει φιλε. Τσπ καλη συνεχεια

Δημοσ.

Τα χεις μπερδεψει φιλε. Τσπ καλη συνεχεια

Μαλλον εσυ τα μπερδεψες. Καλες γιορτες

https://gaming.stackexchange.com/questions/287746/problems-when-trying-to-connect-xbox-one-s-controller-to-pc

Εχω ιδια αποψη. Εσυ προτεινεις ετσι απλα κ εγω αναφερω οτι δε δουλευουν ολα για να μην ταλαιπωρηθουν τζαμπα. Αν προσβλήθηκες τι να πω.

Δημοσ.

Μεγάλοι κουφάλες στο κατάστημα Χανίων, ενώ έχουν καμιά 10ριά κρεμασμένα στα ράφια (τώρα ήρθα από εκεί και τα είδα), όταν μπήκα το βράδυ της προσφοράς και έβαλα για παραλαβή από το κατάστημα έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμο. Το είπα σε ένα υπάλληλο γιατί στο σύστημα δεν το δείχνει διαθέσιμο στο κατάστημα ακόμα και σήμερα, μου λέει γιατί ....., του λέω τα παραπάνω, μου λέει αποκλείετε να έπαιξε τόσο χαμηλά το συγκεκριμένο, δεν είχα κουράγιο για παραπάνω κουβέντα και απλά έφυγα χωρίς να του πω κάτι άλλο! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...