orck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ναι οκ αλλά αν όντως είχαν περάσει 72 ώρες γιατί το αναφέρεις σαν λάθος του Κωτσόβολου που τον τιμώρησες κιόλας? δικό σου λάθος ήταν. Ξεκάθαρα το λέει πως η κράτηση ακυρώνεται αν περάσουν 72 ώρες. Αν δεν προσέχουμε εμείς τους όρους δεν φταίει πάντα ο απέναντι. Δεν λέω ότι ο Κωτσόβολος είναι το καλό κατάστημα που ποτέ δεν κάνει λαμογιές.. ίσα ίσα έχω πολύ κακή άποψη και εμπειρίες απο την συγκεκριμένη αλυσίδα και μόνο σε προσφορές πλέον ψωνίζω απο εκεί (και αυτές μέχρι να τις πάρω στα χέρια μου πάντα έχω το άγχος αν θα μου κάνουν στραβή)... και εδώ το ίδιο θα μπορούσαν να μου κάνουν το ΣΚ που έχω σκοπό να πάω να παραλάβω. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να πάω πχ την Δευτέρα (αν ήταν ανοιχτά) και να παραπονιέμαι γιατί δεν μου δίνουν αυτό που κράτησα την Πέμπτη Εκτός αν στο είπαν σαν δικαιολογία χωρίς να έχουν περάσει οι 72 ώρες και δεν κατάλαβα καλά (δεν έγραψες όμως κάτι τέτοιο) Γιατι θα πρεπει να βλεπουν μερικοι τα πραγματα μονο απο την μια μερια και ποτε απο την αλλη; Τι ειδους λυσαλεα υποστηριξη προς τα καταστηματα ειναι αυτη; Ο φιλος ειπε τα αυτονοητα, μπορει να το γραφει, αλλα ειμαστε ανθρωποι και μπορει να μην το ειδε, οι αλλοι πως ενημερωνουν σωστα; Στην εποχη του ηλεκτρονικου εμποριου νομιζω οτι δεν ειναι μεγαλη και παραλογη απαιτηση απο μεριας πελατη να τον ενημερωσει το καταστημα οτι εχει ετοιμο το προιον. Ξαναλεω νομιζω γιατι στην τελικη μπορει και εγω να ειμαι ο παραλογος (μαζι με οσα καταστηματα ενημερωσουν υποδειγματικα, παραδειγμα Public, στελνουν email και sms, δηλαδη φροντιζουν σε καθε περιπτωση να ενημερωθεις αμεσα). Αντε καλες γιορτες να εχουμε
Jimys2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σιγα μη σου στείλουν και κλητηρα στο σπίτι. Χαχα Ένα email στέλνουν και σχεδόν πάντα όλοι αναφέρουν ότι η παραγγελία θα παραμείνει κρατημένη για 2 με 3 εργάσιμες.
dimoskoutr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ παρέλαβα πριν καμιά ώρα από το κατάστημα της Κομοτηνής, ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί, να λέμε και τα καλά. Ακόμη στο κουτί του, όταν δοκιμάσω το βράδυ μετά την δουλειά και τις υποχρεώσεις θα δώσω πρώτες εντυπώσεις.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το logitech αθάνατο.. 2 χειριστήρια Xbox One με το jack και τα 2 πρόβλημα με το LS . Αν το ψιλο ζορίσεις κολάει στις διαγώνιες διευθύνσεις. Το θέμα είναι οτι ειναι αρκετά βολικό και το logitech εχει το μοχλό κάτω που δεν με βολεύει..
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 μονο που τα logitech (ειχα και το εδωσα οταν πηρα του xbox 360) δεν δουλευουν σε ολα τα games και ητε θελουν σεταρισμα ητε παιδεμα.τα microsoft (εχω του xbox 360 pc wireless) παντου απροβληματιστα και με την μια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ. Καινούριο είναι, όχι εκθεσιακό. Παρά πολύ κακή εξυπηρέτηση πάντως...
Jimys2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγω. Οντως δεν είναι εκθεσιακό. Επίσης είχα περίεργη εξυπηρέτηση... Μου ζήτησαν ταυτότητα για ανέπαφη συναλλαγή. Οτι να'ναι
angelponiros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγω. Οντως δεν είναι εκθεσιακό. Επίσης είχα περίεργη εξυπηρέτηση... Μου ζήτησαν ταυτότητα για ανέπαφη συναλλαγή. Οτι να'ναιΜακάρι να το κάνανε όλοι αν και μετά δεν έχει λόγο να υπάρχει αυτός ο τρόπος συναλλαγής. Έχουνε γίνει πολλά με κλοπές καρτών και συναλλαγές με το κιλό από κλέφτες μέχρι 25€ και τρεις την μέρα μέχρι να ακυρωθεί η κάρτα.
Jimys2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ηταν ανεπαφη συναλλαγη μεσω κινητου με NFC, που σημαινει πως πρεπει να εχεις πιστοποιησει στην εφαρμογη "myalphawallet" οτι εσυ εισαι ο χρηστης. Επισης χρειαζεται να πληκτρολογησεις και PIN στο κινητο. ΠΟΣΗ παραπανω ασφαλεια πια;; Απλα υποψιαστικα πως η κοπελιτσα δεν ειχε ιδεα, και προφανως δεν την εχουν εκπαιδευσει σωστα. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα έψαχναν 20 λεπτά (ναι τόσα και περισσότερα ήμουν στο ταμείο και "εξυπηρετιόμουν") να βρουν την κουρευτική που είχα παραγγείλει μαζί με το gamepad. Τελικά ΔΕ τη βρήκαν και με έστειλαν σε άλλο μαγαζί όπου υπάρχει (κάτι που δεν δέχτηκα) και τελικά μου είπαν να περάσω αύριο 19:00-20:00 στο κατάστημα της περιοχής μου να την παραλάβω. Φυσικά τα πλήρωσα όλα (ναι, και την κουρευτική) γιατί δεν μπορούσε να ακυρώσει την παραγγελία και να τη ξανακάνει λόγω της προσφοράς..... Απαράδεκτα πράγματα. Σίγουρα θα έχω και αύριο show στο άλλο κατάστημα. Το χειριστήριο πάντως καινούριο και άριστο. Ποιοτικά είναι ένα κλικ κάτω από του PS4. 1
orck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλεις στην εξυπηρετηση και λες οτι πληρωσες ολο το ποσο και λειπει αλλο ενα προιον, ζητας αποστολη στο σπιτι χωρις χρεωση. Δικο τους λαθος ειναι που δεν εχουν ενημερωμενη αποθηκη. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ποιοτικά είναι ένα κλικ κάτω από του PS4. Μαλλον πανω ηθελες να γραψεις 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλεις στην εξυπηρετηση και λες οτι πληρωσες ολο το ποσο και λειπει αλλο ενα προιον, ζητας αποστολη στο σπιτι χωρις χρεωση. Δικο τους λαθος ειναι που δεν εχουν ενηεμρωμενη αποθηκη. Και το παίρνω 29 Δεκεμβρίου. Άσε, θα το πάρω αύριο από το κατάστημα Μαλλον πανω ηθελες να γραψεις Μπα, κατασκευαστικά τουλάχιστον φαίνεται να "χάσκει" το πλαστικό ελάχιστα σε διάφορα σημεία, κάτι που δε συμβαίνει στου PS4. Έχει κάπου ένδειξη μπαταρίας ή μπορείς να τη δεις σε Windows;
geopaok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ηθελα να παρω να ρωτησω αν ειναι σιγουρα το μοντελο με το bt αλλα λογω δουλειας το ξεχασα, οποτε την εχασα κι εγω, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι ειναι η τελευταια εκδοση με bt ωστε αν το ξαναβαλλλουν προσφορα να το τσιμπησω κατεθυειαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα