Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ψυχραιμια! Ουτε σε εμενα ηρθε email ακομα αλλα λογικα αυριο θα εχουμε ενημερωση σιγουρα. 

Ομοιοπαθής, ελπίζω να μην φάμε άκυρο...

• Moderators
Δημοσ.

Παράγγειλα τελικά (μαζί με μια κουρευτική), και στην κατάσταση παραγγελίας μου λέει "Έχει παραληφθεί". email δεν έσκασε ακόμα.

Χαχαχα...

Δημοσ.

Μήπως έληξε η προσφορά;Ούτε εγώ βλέπω κάπου για μαγική τιμή κλπ.

Τι χάλι είναι αυτό με τα χειριστήρια πάντως ρε παιδιά;Να θέλουμε 60-70€ για να πούμε ότι κάνουμε δουλειά, αλλιώς να περιμένουμε με το χέρι στη σκανδάλη για να βγει καμιά προσφορά για μισή ώρα. :/

Δημοσ.

Προφανος και δεν πηρα γιατι μου εδειχνε την αρχικη τιμη, εαν απο αθηνα καποιος παραγγειλε και δεν θα παραλαβει θα ηθελα να με ενημερωσει, με ενδιαφερει. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τσουκου φιλτατε, τι γίνεται δεν ξέρω... Κρίμα θα είναι να το χάσω από κανένα κουλό, το χαλβαδιάζω καιρό τώρα και μόλις είδα την προσφορά χτύπησα... :-(

Και μενα παντα στην ανεπιθυμητη πηγαινει

Τη Κυριακη πετυχα το recon tech edition του controller και το χτυπησα για παραλαβη απο καταστημα

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου έχει έρθει email,αλλά άμα μπω στο site του κωτσοβολου μου βγάζει αριθμό παραγγελίας στο λογαριασμό μου οπότε δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε βάλει παράδοση στο σπίτι σας αλλά σε συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να πάτε να παραλάβετε άμεσα χωρίς να περιμένετε να σας ειδοποιήσουν. Θα πάτε στο ταμείο του καταστήματος και θα πείτε ότι έχετε κάνει οnline παραγγελία, δίνετε το όνομά σας ή τον αριθμ. παραγγελίας και θα σας φέρουν το αντικείμενο στο ταμείο. Έτσι λειτουργεί ο Κώτσος, οπότε μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις, μην στεναχωριέστε και μην αγχώνεστε. :)

• Like 4
Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε βάλει παράδοση στο σπίτι σας αλλά σε συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να πάτε να παραλάβετε άμεσα χωρίς να περιμένετε να σας ειδοποιήσουν. Θα πάτε στο ταμείο του καταστήματος και θα πείτε ότι έχετε κάνει οnline παραγγελία, δίνετε το όνομά σας ή τον αριθμ. παραγγελίας και θα σας φέρουν το αντικείμενο στο ταμείο. Έτσι λειτουργεί ο Κώτσος, οπότε μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις, μην στεναχωριέστε και μην αγχώνεστε. :)

Ισχύει 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την εγγύηση ισχύει όπως το λένε. Είναι για τρεις μήνες και μετά δεν σε καλύπτουν. Ισχύει για τα αξεσουάρ. Έχω πάει με χαλασμένο play and charge για χειριστήριο xbox και δεν μου τα έφτιαξαν επειδή είχαν περάσει οι τρεις μήνες.

Δημοσ.

Τραγικό αυτό με τους 3 μήνες εγγύησης! Έχω και γω ένα xbox one s και ομολογώ πως από εδώ έμαθα ότι είχε τόσες .... μέρες εγγύηση το χειριστήριο! :P Βέβαια για να τα λέμε και όλα, είναι ΒΡΑΧΟΣ και πρέπει να είσαι γκαντεμόσαυρα για να σου χαλάσει, ακόμα και με βαριά χρήση.
Πέρα από αυτό, ότι λέει από πάνω ο φίλος lionheart75 , μην αγχώνεστε , απλά πάτε από το κατάστημα και παραλαμβάνεται το εργαλείο και το ευχαριστιέστε! Είναι πολυεργαλείο και παίζει παντού.

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ σε όσους πάτε από το κατάστημα να το πάρετε, να ρωτήσετε αν μπορείτε να επεκτείνετε την εγγύηση με του Κότσου την κάλυψη. Έχω την εντύπωση πως με λιγότερα από 10 ευρώ μπορείτε να την κάνετε 2 χρόνια , απλά δεν ξέρω αν ισχύει για χειριστήρια. Ας ενημερώσει κάποιος για να ξέρουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ οργανωμενο συστημα...τι να πω...

Και εγω μεχρι να το παρω χαμπαρι τι επαιζε κοντεψα να χασω κανα 2 παραγγελιες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...