MessatsuRoku Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πλεον φοβασαι να αγορασεις απο τον Κωτσοβολο με τοσα που ακουγονται για εκθεσιακα... εγω την επαθα με τα cloud revolver πριν απο 2 μερες που πηγα στο καταστημα και μετα απο λιγο ζορισμα ρωτοντας τους ειπαν οτι ηταν οντως εκθεσιακα
iakoboss7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 και η microsoft 3 μηνες θα πει λογικα, απο τον νομο ομως εχετε 2 χρονια εγγυηση ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ. 1
orck Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μου δινει την κανονικη τιμη μολις το βαλω στο καλαθι Μου δινει την κανονικη τιμη μολις το βαλω στο καλαθι
kchristidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά τα controllers έχουν 3 μήνες εγγύηση πάντα. Τώρα αν νομικά μπορείς να το κυνηγήσεις είναι άλλη ιστορία.
greengr21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Με λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι 3 μήνες σχεδόν παντού πχ Αμερικα δεν πιστεύω να έχει σχέση με εκθεσιακα, ούτως ή άλλως αν είναι sealed το κουτί φαίνεται.
hasiotis_john Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά τα controllers έχουν 3 μήνες εγγύηση πάντα. Τώρα αν νομικά μπορείς να το κυνηγήσεις είναι άλλη ιστορία. Αδερφέ εννοείς στην Microsoft μόνο? Αν δεις στον Κότσο στα αντίστοιχα της Sony λέει ένα χρόνο και από δική μου εμπειρία μου είχαν αλλάξει δωρεάν το δικό μου, προς το τέλος της 2ετής εγγύησης! Μου έστειλε η sony κούριερ το πήρε το παλιό και μετά από λίγες μέρες ήρθε δωρεάν ένα καινούργιο/σφραγισμένο στο κουτί. Όσο για το συγκεκρίμένο της προσφοράς σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εκθεσιακό, μιας και θα είχαν τελειώσει αμέσως. Τη θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία, χτυπήστε άφοβα και μπράβο στο κατάστημα γι' αυτές τις προσφορές 2 μέρες τώρα! Μακάρι να το καθιερώσει και να το κάνει συχνότερα.
geopaok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μιλησε κανεις τελικα με το καταστημα? Ειναι εκθεσιακα? Εμενα εγραφε +4 μεταφορικα αλλα τελικη τιμη παλι 36, αλλα και στα 40 αξιζει πιστευω, ειναι σιγουρα του S? Αυριο θα κανω ενα τηλεφωνο να σιγουρευτω παντως.
dimoskoutr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ χτύπησα ένα που είχε για παραλαβή από το κατάστημα Κομοτηνής, βέβαια mail δεν μου έχει έρθει ακόμη ενώ έχω κανένα 40λεπτο που έκανα την παραγγελία. Ίσως λόγω παραλαβής από το κατάστημα; Πάντως μπαίνοντας στο site του μπορώ να δω την παραγγελία μου ανοιχτή... Να ανησυχώ μήπως φάω άκυρο; Τώρα πάντως μετά την παραγγελία μου δεν το βγάζει διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα Κομοτηνής... Έγινε η κράτηση ίσως;;; Ιδέα δεν έχω... Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει "έχει παραληφθεί"... Τι έχω χάσει;;; Πως έχει παραληφθεί αφού 23:46 έκανα την παραγγελία πριν 40 λεπτά!
hasiotis_john Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι λάθος είδες λάθος φίλε paok, αποκλείετε να σου έρθει σπίτι χωρίς μεταφορικά (3.98 ευρώ)Στο mail επιβεβαίωσης πόσο σου λέει τελική τιμή?Όσο για το άλλο, αν μίλησε κανείς με το κατάστημα, πότε να προλάβουν ρε συ ... πριν 2 ώρες ξεκίνησε η προσφορά.
christs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ χτύπησα ένα που είχε για παραλαβή από το κατάστημα Κομοτηνής, βέβαια mail δεν μου έχει έρθει ακόμη ενώ έχω κανένα 40λεπτο που έκανα την παραγγελία. Ίσως λόγω παραλαβής από το κατάστημα; Πάντως μπαίνοντας στο site του μπορώ να δω την παραγγελία μου ανοιχτή... Να ανησυχώ μήπως φάω άκυρο; Τώρα πάντως μετά την παραγγελία μου δεν το βγάζει διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα Κομοτηνής... Έγινε η κράτηση ίσως;;; Ιδέα δεν έχω... Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει "έχει παραληφθεί"... Τι έχω χάσει;;; Πως έχει παραληφθεί αφού 23:46 έκανα την παραγγελία πριν 40 λεπτά! Τσεκαρε την ανεπιθυμητη αλληλογραφια σου, σε μενα εκει πηγε το μειλ με τα στοιχεια παραγγελιας.
dimoskoutr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τσεκαρε την ανεπιθυμητη αλληλογραφια σου, σε μενα εκει πηγε το μειλ με τα στοιχεια παραγγελιας. Τσουκου φιλτατε, τι γίνεται δεν ξέρω... Κρίμα θα είναι να το χάσω από κανένα κουλό, το χαλβαδιάζω καιρό τώρα και μόλις είδα την προσφορά χτύπησα...
christs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τσουκου φιλτατε, τι γίνεται δεν ξέρω... Κρίμα θα είναι να το χάσω από κανένα κουλό, το χαλβαδιάζω καιρό τώρα και μόλις είδα την προσφορά χτύπησα... Απο τη στιγμη που φαινεται κανονικα η παραγγελια σου στο σαιτ του Κωτσοβολου, δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις. Ισως λογω καποιου κολληματος να μη σου ηρθε. Εν πασει περιπτωσει τραβα ενα screenshot ή μια φωτογραφια της παραγγελιας σου για δικη σου διαφυλαξη, και πιστευω οτι ολα θα ειναι οκ αυριο το πρωι, που θα μπορεσεις να επικοινωησεις μαζι τους. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχω του PS4 με bluetooth μέσω DS4 σε Windows 10. Αλλά με κουράζει μετά από λίγη ώρα. Πολύ "ζόρικοι" μοχλοί... Λέτε αυτό να με καλύψει; Είμαι έτοιμος να το μπουμπουνήσω το κλικ!!
pesto1980 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον θα πρέπει να τελείωσε. Αν κάποιος τελικά δεν θσ παραλαβει τελικα απο Θεσσαλονίκη, επειδή βλέπω οτι κλωτσάνε κάποιοι με την εγγύηση, pm me για να το πάρω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα