1.3power Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Εχω παρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/8489951/LogiLink-USB-Bluetooth-V4-0-Dongle-BT0037.html Δουλευει αψογα Σε ευχαριστω πολυ.Θα προτιμησω το Logilink .
Actinidio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μπορώ να συνδέσω δύο xbox one χειριστήρια μέσω Bluetooth σε υπολογιστή; το έχει κάνει κανένας; σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο
dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Η microsoft λέει ότι θεωρητικά μπορείς χωρίς όμως να εγγυάται την σωστή λειτουργία τους. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις το usb dongle της ίδιας της microsoft που υποστηρίζει επίσημα μέχρι 8 χειριστήρια μέσω bluetooth... Εγώ μάλλον θα πάρω το πακέτο που έχει με το μαύρο χειριστήριο και το dongle μαζί περίπου στο 60άρι για να είμαι σίγουρος...
Actinidio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα είναι να μην μπαίνουμε σε παραπανίσια έξοδα
iakoboss7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 τι παραπανω προσφερει σε σχεση με το χειριστηριο του xbox 360? σιγουρα παντως δεν θα παιζει σε παλιοτερα παιχνιδια.
p4n0s86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παρέλαβα σήμερα. Με το που το πιάνεις, καταλαβαίνεις αμέσως πόσο ποιοτικό είναι! Αν η τιμή του εκτός έκπτωσης θα παίζει όντως στα €60, ήταν εξαιρετική vfm αγορά. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλυτερο απο duashock4 δεν ξερω σε σχεση με switch pro controller
Hapatingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το καλό είναι ότι δουλεύει και με power bank σε περίπτωση που δεν έχεις AA μπαταρίες ή το micro usb καλώδιο δεν είναι μακρύ.
1.3power Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα και εγω σημερα το Controller.Aριστο ποιοτικα και λειτουργικα. Εφαγε ενα κολημα στην αρχη μεχρι να συνδεθει αλλα τελικα με αλλαγη USB θυρας ολα δουλεψαν κανονικα.Αφου συνδεθηκε σε συγκεκριμενη USB θυρα μετα επαιξε σε ολες κανονικα. Χρησιμοποιηθηκε ο Logilink V4.0 BT0037 adapter.
just getting started Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 εντωμεταξύ αν δείτε τωρα στη σελίδα του χειριστηριου στον Κώτσο, δείχνει ένα χρόνο εγγύηση και στο λευκό και στο μαύρο για όσους το πήραν πριν την αλλαγή, ποια διάρκεια εγγύησης ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα