Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια πως μπορει καποιος να κανει καταγγελια στον παροχο του ινερνετ κολλαει ποσο 500 -300 ping στα games ξερω γω τους εχω κανει ποσα τηλ λενε ακυρα καθε φορα σας ευχαριστω

Δημοσ.

Μαλλον εχεις ADSL μαλλον συνδεεσε μεσω wifi και μαλλον οταν συνδεεσε καποιος αλλος ειναι στο Utube και βλεπει βιντεο η κατεβαζεις κατι...

Αναγκαστικα με το ADSL αυτα κομμενα...βαλτε VDSL αν μπορειται να ειστε ολοι κομπλε.Και αν εισια με ασυρματο ιντερνετ αλλαξε σε ενσυρματο για παιχνιδια!

Δημοσ.

λοιπον adsl cyta και ρουτερ cyta  ... ρε σεις ομως αυτο  το προβλημα  δεν το ειχα παλιοτερα τωρα  υπαρχει και ας ηταν αλλος στο youtube fb κτλπ τωρα αμεσως κολαει  δεν ξερω φαντασου και με ethernet το pc Κολλαει οταν ο αλλος ειναι με wi-fi κινητο και βλεπει youtube Και ετσι αλλα παλιοτερα δεν μου το εκανε τωρα ξαφνικα τους παιρνω τηλ και μου λενε οτι το παιχνιδι φταιει ελεος

Δημοσ.

Το παιχνιδι δεν νμζ οτι φταιει,εκτος αν συνδεεσε σε τιποτα κορεατικους και αμερικανικους σερβερ...παρατηρησε το εξης,οταν εισαι μονο εσυ στο ιντερνετ παιζει κομπλε?αν ναι μετα βαλε κανα βιντεο στο Utube αν αρχισει το προβλημα βρηκες την απαντηση...(δεν μπορει το ιντενρετ που εχεις να ανταποκριθει και στα 2 χωρις να χασει καποιος απο τους 2)  αν σου κανει προβλημα απο την αρχη τοτε μαλλον ειναι η το παιχνιδι η εχει προβλημα η συνδεση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...