kilias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά με την διαφορά τιμής που έχει χαλάλι.
eklagk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Την τσιμπισα και εγω μου φανηκε αρκετα καλη η τιμη.
eklagk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Εμενα μου τα κανε refund τελικα οταν το ρωτησα λεπτομεριες
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στις 23/12/2017 στις 11:56 ΠΜ, dakangr είπε Προχωραει σε ολο το σπιτι, ναι. Δυστυχως δεν εχει virtual wall, γιατι εγω την ηθελα μονο στο σαλονι πχ. ΟΧΙ, παρολο που το γραφει, αν δεν ειναι σε μια κοντινη αποσταση, 1 μετρο, δεν γυρναει στη βαση φορτισης, αλλα εγω εχω το remote κοντα μου, και μολις πλησιαζει στη βαση, παταω το κουμπι και παει και καθεται στη βαση της. Δε νομιζω να σκαναρει, ουσιαστικα εχει patterns και αυτα ακολουθει, αλλα ειναι εξυπνα σχεδιασμενη, οποτε πιανει σχεδον ολο το χωρο. Ναι μπορει να προγραμματιστει, αλλα νομιζω για ΚΑΘΕ μερα, συγκεκριμενη ωρα, οχι καθε δευτερη- χωρις να μαι σιγουρος. Δηλαδή αν φύγει μακριά από τη βάση δεν ξαναγυρναει?
Orgios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Έχω 2 γάτες, είμαι πολύ χαρούμενος με την αγορά μου, το ρομποτακι τα σπάει
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Orgios είπε Έχω 2 γάτες, είμαι πολύ χαρούμενος με την αγορά μου, το ρομποτακι τα σπάει Σε σπίτι με πολλά έπιπλα θα σκαλώσει ή θα περνάει δίπλα τους?
Orgios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Σε σπίτι με πολλά έπιπλα θα σκαλώσει ή θα περνάει δίπλα τους? Θα πρέπει να διαμορφωσεις τον χώρο έτσι ώστε να περναει το ρομποτ απο κει που θελεις να περναει. Κατα τα αλλα σε κατι χαλακια και κάτι ψιλοεμπόδια που είχα δεν μασησε
dakangr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Δηλαδή αν φύγει μακριά από τη βάση δεν ξαναγυρναει? Οχι απαραιτητα. Δηλαδη, μπορει να φυγει μακρια, να ξαναγυρισει κοντα στη βαση, και να τελειωνει η μπαταρια τοτε και να παει να κατσει στη βαση της. Αν τυχει να τελειωσει η μπαταρια σε αλλο δωματιο, θα την ψαχνεις που εχει παρκάρει.
DAIDALUS0084 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Που μπορούμε να βρούμε ένα τέτοιο σε καλή τιμή χωρίς να κινδυνεύουμε για τελωνείο?πιο μοντέλο να προτιμήσω για να κάνει και αυτό το ψευτοσφουγγαρισμα...
drg1974 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Στις 21/7/2018 στις 7:45 ΜΜ, DAIDALUS0084 είπε Που μπορούμε να βρούμε ένα τέτοιο σε καλή τιμή χωρίς να κινδυνεύουμε για τελωνείο?πιο μοντέλο να προτιμήσω για να κάνει και αυτό το ψευτοσφουγγαρισμα... ILIFE V7S Pro Smart Robotic Vacuum Cleaner στα 125 χρησιμοποιημένη 2 φορές
burnin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ali express παιζει η Ilife x620. Μοντέλο μονο διαθέσιμο στην κινέζικη αγορα. Φθηνό (το πήρα 200), με χαρτογράφηση χώρου, δοχείο για στεγνό, για υγρό καθάρισμα 2 βούρτσες μια πλαστική μια σαν χτενα, 2 περιστροφικες βλακειουλες, μαγνητικό στοπ και αλλα πολλα. Στα λεφτά αυτα συμφέρει καλυτερα απο ολα τα ευρωπαϊκά μοντέλα. Για να ειμαι ειλικρινής δε δοκίμασα ακομα το σφουυγγαρισμα. Αλλα για τα αλλα ειμαι σούπερ ευχαριστημένος. Πολυ vfm
andreasece Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, burnin είπε στο Ali express παιζει η Ilife x620. Μοντέλο μονο διαθέσιμο στην κινέζικη αγορα. Φθηνό (το πήρα 200), με χαρτογράφηση χώρου, δοχείο για στεγνό, για υγρό καθάρισμα 2 βούρτσες μια πλαστική μια σαν χτενα, 2 περιστροφικες βλακειουλες, μαγνητικό στοπ και αλλα πολλα. Στα λεφτά αυτα συμφέρει καλυτερα απο ολα τα ευρωπαϊκά μοντέλα. Για να ειμαι ειλικρινής δε δοκίμασα ακομα το σφουυγγαρισμα. Αλλα για τα αλλα ειμαι σούπερ ευχαριστημένος. Πολυ vfm Τελωνείο; 1
burnin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, andreasece είπε Τελωνείο; Εχει γερμανική αποθήκη. 200 ευρω για ολα εδωσα
dimoskoutr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως με χαρτογράφηση χώρου; Που στο καλό το λέει δεν βρίσκω κάτι... Καλή τιμή αν ισχύει η χαρτογράφηση και δεν πάει τυχαία στο χώρο.
burnin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Όντως με χαρτογράφηση χώρου; Που στο καλό το λέει δεν βρίσκω κάτι... Καλή τιμή αν ισχύει η χαρτογράφηση και δεν πάει τυχαία στο χώρο. Το γράφει κάπου στην περιγραφή φιλε αποτι θυμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα