Προς το περιεχόμενο

lg g3 s root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Εχω ενα lg g3 s (d722)εδω και 3 χρόνια νομίζω ;

Ειναι με μια αναβάθμιση λογισμικού που ειχε βγάλει η lg και απο τότε είχα παρατηρήσει μεγάλη πτώση τις μπαταριάς οπως και πολύς άλλος κόσμος 
Επείδη θα ήθελα να αποφύγω την αγορά νέου θα ηθελα να το κάνω root (απο τι έχω ακούσει μπορει να δώσει μια ανάσα στο κινητό ) 
Και αν γινετε μετα την 6η έκδοση android ώστε να βάλω και εξωτερική μνήμη και να την κάνω εσωτερική γιατί τα 8 gb δεν ειναι αρκετα για τιποτα
Το θέμα root δεν γνωριζω τι ειναι ακριβώς  και δεν ξέρω πως γίνετε αλλα θα ηθελα αν γινετε με αυτον τον τροπο να γλιτώσω την αγορά νέου κινητου ! 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Για μενα μιας και δεν εισαι εξοικιωμενος με αυτο, καλυτερα μην το κανεις. Αντικατασταση της μπαταριας σκεφτηκες? Μηπως ειναι εκει το προβλημα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μόνο η μπαταρία το προβλημα μου!! 
Σέρνεται γενικά η συσκευή , ποτε δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο ποτε crasharei ολο το κινητό τα εικονίδια απο το messanger κλείνουν μόνα τους κτλπ γενικα πολλάαα προβλήματα 

Δημοσ.

Ναι με android 5 ειμαι ! 

Δηλαδη θα δωθει καθόλου ανάσα στο κινητό έστω και προσωρινά έτσι ;

που κολλάει το root και το αν θα πάρει ανάσα το κινητό?

Δημοσ.

Εχοντας su δικαιωματα θα μπορει να σβησει μερικες προεγκατεστημενες αχρηστες εφαρμογες

Δημοσ.

Αυτο ρωτησα ακριβως

Απλα ηθελα να παω σε έκδοση 6 ωστε να βαλω εξωτερική μνημη για εσωτερικη και εχω διαβασει οτι με μερικες εκδοσεις κραταει περισσότερο μπαταρια + οτι διαβασα οτι μπορω μα σβησω άχρηστες ουσιαστικά εφαρμογές

Δημοσ.

Αυτο ρωτησα ακριβως

Απλα ηθελα να παω σε έκδοση 6 ωστε να βαλω εξωτερική μνημη για εσωτερικη και εχω διαβασει οτι με μερικες εκδοσεις κραταει περισσότερο μπαταρια + οτι διαβασα οτι μπορω μα σβησω άχρηστες ουσιαστικά εφαρμογές

Προφανώς για το Link2sd θα λες.
Δημοσ.

Δεν νομίζω να λεβ αυτό 
Είχα διαβάσει σε αντίστοιχο ελληνικο σιτε (και για ευνοητους δεν ποστάρω και το λινκ :P ) οτι απο την εκδοση και μετα θα μπορούσες κανονικα να βάλεις εξωτερική μνήμη και το κινητό να την βλέπει ως εσωτερική , αλλα αν θυμάμαι καλα τις έκανε κρυπτογράφηση κάτι τέτοιο ! 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να λεβ αυτό

Είχα διαβάσει σε αντίστοιχο ελληνικο σιτε (και για ευνοητους δεν ποστάρω και το λινκ :P ) οτι απο την εκδοση και μετα θα μπορούσες κανονικα να βάλεις εξωτερική μνήμη και το κινητό να την βλέπει ως εσωτερική , αλλα αν θυμάμαι καλα τις έκανε κρυπτογράφηση κάτι τέτοιο !

Αυτό είναι στο android 7 και λέγεται 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή',αλλά δεν λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές.

Ενώ με το link2sd μπορείς να βάλεις ότι θες

Δημοσ.

Οποτε κατεβάζω το link2sd και εχω το κεφάλι μου ήσυχο και το πολύ πολύ να αλλάξω μια μπαταρία 

Γενικά έχω και αλλα προβλήματα , το πληκτρολόγιο πολλές φορες δεν ανοίγει τα κουτακια απο συνομιλίες απο messanger κλείνουν μόνα τους και γενικα τετοια μικροπροβλήματα 
Με επαναφορά του κινητού λες να στρώσει ; 

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να προέρχεται είτε από το messanger ή το πληκτρολόγιο.

Κάνε μια επαναφορά πρώτα να δεις.

Μετά αν θες το ρουταρης βάζεις μια custom rom και το link2sd για την μνήμη και θα είσαι κομπλέ.

Πάρε και μια μπαταρία και πιστεύω για κανένα χρόνο ακόμα να σε βγάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...