Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/4/2020 στις 12:36 ΠΜ, dtzgr είπε

Το ενεργοποίησα μόνος μου. Μπήκα στο enhanced service menu της τηλεόρασης, στέλνοντας το σήμα info+factory.

Κατάφερα να στείλω το σήμα κατασκευάζοντας την πατέντα που φαίνεται εδώ:

https://wiki.samygo.tv/index.php?title=Build_your_own_IR_transmitter

Χαρά στο κουράγιο σου για την κατασκευή!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κατασκευή είναι πολύ απλή!!!

Το δύσκολο ήταν να καταλάβω ότι στην αρχή δεν μου έπαιζε (ούτε από λάπτοπ) γιατί το σήμα ήθελε ενίσχυση.

Αν δεις το υπερυθρο λαμπάκι μέσω της κάμερας ενός κινητού, η κάμερα του κινητού πιάνει την ακτινοβολία και την εμφανίζει στην οθόνη στο ορατό φάσμα. Δοκιμάστε, πχ, να δείτε το led ενός τηλεχειριστηρίου μεσω της κάμερας του κινητού ενώ πατάτε καποιο κουμπί.

Στην αρχική δοκιμή μου (χωρίς ενίσχυση) τα λαμπάκια αχνοφαινονταν, ενώ αυτό του τηλεκοντρόλ άναβε με μεγάλη φωτεινότητα. Όταν λοιπόν παρεμβαλλα έναν ενισχυτή ηχου, έπαιξε τρένο. 

Δημοσ.

Λοιπόν, σήμερα κάτι άλλαξαν εκεί στην ΕΡΤ και πλέον σε σαμσουγκ μου παίζει η υβριδική και στην ΕΡΤ. Δεν άλλαξα κάτι παραπάνω εκτός από την αλλαγή σε του local set σε EU_SPAIN που είχα κάνει μόνος μου την προηγούμενη εβδομάδα, με αυτοσχέδιο factory τηλεκοντρόλ , μετα την άρνηση της Samsung να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Δοκιμάστε κι εσείς, όσοι δεν σας έπαιζε η ΕΡΤ και πείτε αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα!
Samsung UE40K5500AWXXH

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dtzgr είπε

Λοιπόν, σήμερα κάτι άλλαξαν εκεί στην ΕΡΤ και πλέον σε σαμσουγκ μου παίζει η υβριδική και στην ΕΡΤ. Δεν άλλαξα κάτι παραπάνω εκτός από την αλλαγή σε του local set σε EU_SPAIN που είχα κάνει μόνος μου την προηγούμενη εβδομάδα, με αυτοσχέδιο factory τηλεκοντρόλ , μετα την άρνηση της Samsung να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Δοκιμάστε κι εσείς, όσοι δεν σας έπαιζε η ΕΡΤ και πείτε αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα!
Samsung UE40K5500AWXXH

κριμα που ποτε το service των τηλεορασεων samsung δεν θα φτασει το service των κινητων της, δεν τις στοιχιζει τιποτα να βοηθαει τον κοσμο, γιατι δικη της μαλ....ια ειναι  που γινοταν η αλλαγη απο αλλη χωρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...