arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, arma1 είπε Σε samsung F6500 ακομη δεν εβγαλα ακρη, ξερει κανεις τι παιζει; Ok ,το βρηκα και εγω αλλα με γραμματοσειρα οτι να ναι
sirdiman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 13/6/2018 στις 12:55 ΠΜ, arma1 είπε Ok ,το βρηκα και εγω αλλα με γραμματοσειρα οτι να ναι για πες φιλε μου
lambrosb Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στις 6/5/2018 στις 9:31 ΠΜ, johnnieinlab είπε Πλέον βγάζει στο κανάλι ένα τεράστιο διαφημιστικό "Πατήστε το κόκκινο κουμπί" (εννοώντας από τα τέσσερα χρωματιστά στο τηλεχειριστήριο). Αν η τηλεόρασή σου είναι συνδεδεμένη στο internet τότε μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα σου βγει μια οριζόντια μπάρα με επιλογές. Το δοκίμασα προχτές και δεν είναι κακό, πιστεύω ότι είναι αρκετά εύχρηστο. Στο εξωτερικό δουλεύει; Έκανα εχθές την διαδικασία (εγγραφή λογαριασμού) αλλά δεν κατάφερα να βρω την εφαρμογή.
maglor1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Σε Samsung UE50MU6102 παρόλο που το manual λέει για επιλογή HbbTV στο menu δεν βρίσκω κάτι. Ούτε στο store βρίσκω το app HbbTV που λέει η Ερτ στις οδηγίες. Έχει βρει κανένας λύση??
dtzgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στο site της ΕΡΤ έχει λίστα με συμβατές συσκευές. Η δική μου περιλαμβάνεται στα συμβατά Samsung μοντέλα 2017: https://devices.ert.gr/samsung/ Υπάρχει όμως η εξής σημειωση: Για τα μοντέλα 2016-2017 Η υβριδική υπηρεσία ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή (by default) στα συμβατά μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρίας. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης της Samsung Ελλάδος. Υπάρχει κανείς που πήρε τηλέφωνο στη Samsung για αυτό το λόγο να μας πει αν έγινε δουλειά και πια ειναι η διαδικασία;
GnsP Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 H διαδικασία είναι αυτή, μόνο που πρέπει να έκανα λάθος και τον κωδικό να τον δίνεις μέσα από το μενού της tv (πάει πάνω από χρόνος που το έκανα). https://old.reddit.com/r/greece/comments/g5hfla/η_ερτ_έγινε_ερτflix/fo3m0ir/ 1
dtzgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, GnsP είπε H διαδικασία είναι αυτή, μόνο που πρέπει να έκανα λάθος και τον κωδικό να τον δίνεις μέσα από το μενού της tv (πάει πάνω από χρόνος που το έκανα). https://old.reddit.com/r/greece/comments/g5hfla/η_ερτ_έγινε_ερτflix/fo3m0ir/ Ευχαριστώ, θα πάρω αυριο τηλέφωνο. Ξέρουμε αν χρεωνει η Samsung για το ραντεβού με τον απακρυσμένο τεχνικό ώστε να κάνει την ενεργοποίηση hbbTV; Είμαι εκτός εγγύησης, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...
manoskost Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, dtzgr είπε Ευχαριστώ, θα πάρω αυριο τηλέφωνο. Ξέρουμε αν χρεωνει η Samsung για το ραντεβού με τον απακρυσμένο τεχνικό ώστε να κάνει την ενεργοποίηση hbbTV; Είμαι εκτός εγγύησης, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο... οχι δεν χρεωνει γιατι ειναι βλακεια της samsung, πρεπει να μπει μεσω αλλης χωρας για να κανει την ρυθμιση, για αυτο μπαινει απο απομακρυσμενη βοηθεια. 1
dtzgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Πήρα τηλέφωνο. Η βλακεία της samsung είναι ότι σε τηλεόραση που αγοράστηκε 450 ευρώ το 2017 δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία ούτε με τεχνικό και η μόνη απάντησή τους είναι ότι πρέπει να προβώ στην αγορά νέας τηλεόρασης αν θέλω αυτή την υπηρεσία. Την ίδια στιγμή, turbo-X / F&U / OK και άλλες φασόν συσκευές του κιλού παίζουν την υπηρεσία απρόσκοπτα ακόμα και αν είναι πενταετίας ή και πιο πίσω... Δεν πρόκειται να με ξαναδούν, ούτε εμένα ούτε τα ευρώ μου... 3 1
maglor1981 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, dtzgr είπε Στο site της ΕΡΤ έχει λίστα με συμβατές συσκευές. Η δική μου περιλαμβάνεται στα συμβατά Samsung μοντέλα 2017: https://devices.ert.gr/samsung/ Υπάρχει όμως η εξής σημειωση: Για τα μοντέλα 2016-2017 Η υβριδική υπηρεσία ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή (by default) στα συμβατά μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρίας. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης της Samsung Ελλάδος. Υπάρχει κανείς που πήρε τηλέφωνο στη Samsung για αυτό το λόγο να μας πει αν έγινε δουλειά και πια ειναι η διαδικασία; Εγω έστειλα mail και μου απάντησαν για απομακρυσμένη προσβαση ώστε να ενεργοποιηθεί από τεχνικό. Πήρα και τον αριθμό που μου έστειλαν αλλά τελικά μου είπαν δεν γινεται ακόμα. Ελπίζουν στο μέλλον. Παραθέτω το mail (το λίνκ που εχει μέσα είναι λάθος οποτε βαζω και το σωστό) Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τα μοντέλα της σειρας Μ πρέπει να γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας απο τεχνικό μας. Θα σας προτείναμε να οριστεί ένα δωρεαν ραντεβού απομακρυσμένης διαχείρισης (http://www.samsung.com/gr/remotesupport/index.html), όπου θα σας καλέσει ένας τεχνικός μας, θα συνδεθεί μέσω ίντερνετ στη συσκευή σας, πραγματοποιώντας τις απαιράιτητες ρυθμίσεις. Για να οριστεί το ραντεβού, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 801117267864 από σταθερό ή στο 2106897691 από κινητό τηλέφωνο, αναφέροντας τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη Samsung Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Με εκτίμηση, Δημήτρης το σωστό λίνκ ειναι https://www.samsung.com/gr/support/remoteservice/ Online Εξυπηρέτηση Πελατών Samsung Electronics Hellas S.A. 1
dtzgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δηλαδή στο mail σου είπαν να κλείσουν ραντεβού με τεχνικό και όταν ήρθε η ώρα του ραντεβού σου είπαν ότι δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στην TV σου;
maglor1981 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, dtzgr είπε Δηλαδή στο mail σου είπαν να κλείσουν ραντεβού με τεχνικό και όταν ήρθε η ώρα του ραντεβού σου είπαν ότι δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στην TV σου; ooooooooooou yeahhhh. Κι όμως.... .
dtzgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Το ενεργοποίησα μόνος μου. Μπήκα στο enhanced service menu της τηλεόρασης, στέλνοντας το σήμα info+factory. Κατάφερα να στείλω το σήμα κατασκευάζοντας την πατέντα που φαίνεται εδώ: https://wiki.samygo.tv/index.php?title=Build_your_own_IR_transmitter Γίνεται πιο εύκολα αν έχεις κινητό android με υπέρυθρες αλλά δεν είχα ούτε μπορούσα να βρω εύκολα. Άλλαξα το local set σε Γερμανία και voila. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα η τηλεόραση βλέπει το υβριδικό του Σκάι και του όπεν. Δεν βλεπει καθόλου της ΕΡΤ. Το Σκάι παίζει άψογα. Όλο το περιεχόμενο παρουσιάζεται κανονικά και τα on demand βίντεο παίζουν τρένο. Το ίδιο και η αναζήτηση για περιεχόμενο μέσα στην εφαρμογή. Το όπεν εμφανίζει τα μενού κανονικά και όλα τα γραπτά οκ (πρόγραμμα κλπ), αλλά όταν επιλέγω κάποιο βίντεο για αναπαραγωγή λέει ότι υπάρχει σφάλμα ή δεν αναγνωρίζει το φορμά του αρχείου. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Θα δούμε και όταν ενεργοποιηθούν υβριδικές και στα άλλα ιδιωτικά, ίσως να παίζει και με αυτά.
Sifis317 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας.. Εγώ έχω μια Samsung 4K του 2017. Όταν το άκουσα πως είναι διαθέσιμο το hybrid της ΕΡΤ έψαξα την εφαρμογή στο store, την βρήκα μια φορά... Μετά από μια μέρα που ξανά έψαξα για να την εγκαταστήσω δεν την βρήκα και από τότε δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Samsung και μου είπαν ότι είναι του 2017 και δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία... Είναι δυνατόν? Ο πατέρας μου έχει μια παλιότερη SHSRP και δούλεψε κατευθείαν... Μήπως υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα