Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω καινούρια SONY 49" 4K smart αλλα αυτό το πράμα δε μπορώ να το βρω από που θα το ενεργοποιήσω.

Το σιτε: http://devices.ert.gr/hybrid/

Οδηγίες δε βρίσκω πουθενά για την τηλεόραση μου. Αλλά στη λίστα με τις σχετικές συσκευές είναι μέσα

KD49XE7005

Μπας και είναι μουφα και ακόμα δεν έχει παίξει το Hybrid?

Το έχει δει κανείς με τα μάτια του?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί, στην lg μου έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του HBBTV στο μενού, έχεις ψάξει μήπως έχει και η δική σου κάτι παρόμοιο;; Επίσης στο ίντερνετ την έχεις συνδέσει; :P 

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί, στην lg μου έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του HBBTV στο μενού, έχεις ψάξει μήπως έχει και η δική σου κάτι παρόμοιο;; Επίσης στο ίντερνετ την έχεις συνδέσει; :P

Το αυτό. 

Δημοσ.

Σιγά τις λειτουργίες που προσφέρει. Σαν να βλέπεις το site απευθείας στη τηλεόραση. Τα on demand είναι όπως να ναι περασμένα. Το διαφημίζουν κιόλας.

Δημοσ.

Εσενα δε σου χρειάζεται, άρα μη το χρησιμοποιείς. Σε αλλους ειναι χρησιμο. Είναι take it or leave it. Αφου τα καταφερες να το κανεις να δουλεψει δε γράφεις και πως το εκανες, μπας και υπάρχουν και αλλοι με την τηλεοραση σου;

• Like 3
Δημοσ.

Στη δική μου (Sony xe8596) έκανα τα παρακάτω: Ρυθμίσεις - Ρύθμιση καναλιού - Ψηφιακές ρυθμίσεις - Ρύθμιση αλληλοεπιδραστικης εφαρμογής - Σε όλα ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Στη δική μου (Sony xe8596) έκανα τα παρακάτω: Ρυθμίσεις - Ρύθμιση καναλιού - Ψηφιακές ρυθμίσεις - Ρύθμιση αλληλοεπιδραστικης εφαρμογής - Σε όλα ναι.

chriszla, ευχαριστώ φίλε! ήταν ακριβώς αυτή που λες η ρύθμιση!

...ακου λέει "αλληλοεπιδραστικης"...

Πάντως τα παιδικά που μ ενδιέφεραν V-O-D... μούφα το καρπούζι μόνο 2 εκπομπες απαρχαιωμένες έχει...

Τα πιο καλά, τα μεταγλωτισμένα που ήθελα:

1) Loulou Zipadou

2) Postman Pat

3) Χαιντι

Τα βρήκα στο πρόγραμμα των τελευταίων 8 ημερών, αλλά και πάλι δεν παίζει σχεδόν κανένα...

Το έχετε αρατηρήσει κι εσείς;

οτι απ αυτα τα "μαγνητοσκοπημένα" παιζουν ελάχιστα;

Εσενα δε σου χρειάζεται, άρα μη το χρησιμοποιείς. Σε αλλους ειναι χρησιμο. Είναι take it or leave it. Αφου τα καταφερες να το κανεις να δουλεψει δε γράφεις και πως το εκανες, μπας και υπάρχουν και αλλοι με την τηλεοραση σου;

Για να μην παρεξηγηθώ πάντως ότι κράζω, όχι καθόλου, το θεωρώ πολύ καλή κίνηση να ξεκινάεi h ERT με το Hybrid!

Μακάρι ν ακολουθήσουν κι άλλοι...

Το ζωντανό πρόγραμμα πλέον είναι 90% σκουπίδια ρε παιδιά.

Μόνο με VideoOnDemand έχει νόημα και με τα playback "μαγνητοσκοπημένα"!

Δημοσ.

Σ'ωραίος. 

• Like 1
Δημοσ.

Ως ιδέα είναι καλή αλλά η ποικιλία πληροφορίας είναι ελάχιστη. Γιαυτό τη θεωρώ άχρηστη στη παρούσα μορφή της. Είναι σαν να έχεις ένα web TV app αλλά χωρίς περιεχόμενο. Το διαφημίζουν κιόλας ως κάτι καινοτόμο. Δεν είναι.

Δημοσ.

Το ενεργοποιησα και γω στη sony νου αλλα δεν ανοιγει τιποτα οταν παταω το κοκκινο. Αν και διαβασα οχι η sony θα το ενεργοποιησει μεσα στο 2018... Πως το κανατε εσεις;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εξωτερικος  ψηφιακος δκετης με τετοια λειτουργια υπάρχει ;

Δημοσ.
Στις 4/29/2018 στις 12:04 ΜΜ, DerMeister είπε

Σε samsung ξέρει κανένας πως δουλεύει;

Πλέον βγάζει στο κανάλι ένα τεράστιο διαφημιστικό "Πατήστε το κόκκινο κουμπί" (εννοώντας από τα τέσσερα χρωματιστά στο τηλεχειριστήριο).

Αν η τηλεόρασή σου είναι συνδεδεμένη στο internet τότε μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα σου βγει μια οριζόντια μπάρα με επιλογές.

Το δοκίμασα προχτές και δεν είναι κακό, πιστεύω ότι είναι αρκετά εύχρηστο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε SONY  32" διετίας παίζει κανονικά, αφότου γίνουν οι ρυθμίσεις που έγραψαν παραπάνω ένα παιδί.. 

Όντως είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά χρειάζεται σαφώς βελτίωση. Είναι ακόμα μικρό το περιεχόμενο σε κάθε κατηγορία. 

Για παράδειγμα στο "Μετά τον Εσκομπαρ"(Ξένες σειρές) δεν έχει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο παρά μόνο τα τελευταία 5-6 επεισόδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...