antonisreverse Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας, το λαπτοπ μου εχει δυο καρτες γραφικων, μια intel και μια AMD Radeon η οποια ειναι για gaming.. γνωριζει καποιος πως μπορω να διαλεξω οτι το παιχνιδι που θα παιξω θα λειτουργησει με βαση αυτην την καρτα; ειναι για καποιο λογο ορισμενο να ξεκιναει με την καρτα intel με αποτελεσμα επειδη δεν ειναι καλη για performance να κολλαει το παιχνιδι. δοκιμασα να την απενεργοποιησω απο τον πινακα ελεγχου αλλα μετα το παιχνιδι δεν παιζει καν.. εχω ενημερωσει drivers κλπ.. ξερει καποιος τι θα μπορουσα να κανω; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Mε δεξί κλικ, switchable graphics δεν ανοίγει μενού που επιλέγεις τι θα τρέχει με ποιά; Καιρό έχω να το δω, αν δεν είναι θα δω τι ακριβώς είναι, μην σου λέω βλακείες.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο παιχνίδι είναι; Μήπως έχει επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις του ποια κάρτα να χρησιμοποιήσει; Από τον πίνακα ελέγχου της AMD πάντως (φαντάζομαι) μπορείς να ορίσεις ποια εφαρμογή/παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την RADEON (το κάνω στο λάπτοπ με nvidia/intel).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα