Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Κίνα, το sub-brand της Huawei, Honor ανακοίνωσε το Honor 9 Lite, μία περισσότερο προσιτή έκδοση του γνωστού Honor 9.

Το Honor 9 Lite διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,65 ιντσών ανάλυσης Full HD+ (18:9, 2160 x 1080 pixels) και βασίζεται στο γνωστό, από το Mate 10 Lite για παράδειγμα SoC (System-on-Chip) Kirin 659 που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (δύο τετραπύρηνα αρθρώματα που το ένα φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 2,36GHz και το άλλο τα 1,7GHz) και συνοδεύεται από 3GB ή 4GB RAM και από 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως και κατά 256GB μέσω microSD).

Η συσκευή έρχεται με διπλή εμπρόσθια και διπλή κύρια κάμερα –όπως και το Mate 10 Lite (αν και διαφέρουν στην περίπτωση της κύριας κάμερας στην ανάλυση του βασικού αισθητήρα).
Τόσο η εμπρόσθια όσο και η κύρια στο πίσω μέρος βασίζονται σε έναν αισθητήρα 13 Megapixels και σε έναν 2,0 Megapixels (του οποίου ο βασικός ρόλος είναι η συλλογή δεδομένων που αφορούν στο βάθος πεδίου για την δημιουργία μποκέ φόντου στις φωτογραφίες κ.ά). Τόσο η εμπρόσθια όσο και η οπίσθια κάμερα μπορούν να τραβήξουν βίντεο ανάλυσης 1080p ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh και υποστηρίζεται Super Charge.

Το λογισμικό βασίζεται στο Android Oreo και στο Emotion UI. Το κόστος της 3GB RAM/32GB storage έκδοσης είναι $182, της έκδοσης 4GB RAM/ 32GB storage είναι $227 ενώ της έκδοσης 4GB RAM/ 64GB storage είναι $273 στην αγορά της Κίνας. Θα κυκλοφορήσει σε Navy Blue, Seagull Gray, Magic Nightfall και Pearl White.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

εχω σταματησει να ξεχωριζω κινητα .ολα ιδια μου φαινονται πλεον.

Huawei και xiaomi θα σαρωσουν την αγορα παντως. Η apple και samsung νομιζουν οτι μπορουν να διπλασιαζουν τις τιμες γιατι απλα θα τα παρει ο κοσμος αλλα οταν τα κινητα εχουν 2 χρονια ζωης ποσο θα κρατησει αυτο? Πλεον με 200 ευρω παιρνεις κινητο που ουτε που ονειρευοσουν καποια χρονια πριν

• Like 7
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω honor 9 και η selfocamera βγάζει σαν την μπροστινή του 5s ενώ είναι 8mp ξέρετε αν είναι θέμα λογισμικού?

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να παίξει εδω σε τέτοιες τιμές, λογικα κοντα στα 300€..

παντως το mate 10 lite που το ειδα απο κοντα μου έκανε πολυ καλη εντύπωση overall, κάθεται καλα στο χέρι για το μέγεθος του και ο 659 για καθημερινή χρηση ίσως αρκεί,

αυτό ειναι και μικρότερο θα ναι μια χαρα, ολα θα εξαρτηθούν απο την τιμη γιατι με 399 παίρνεις και το κανονικο honor9

Δημοσ.

Αν βγάλει κινητό με SnapDragon ίσως σκεφτώ να πάρω ποτέ Huawei. Για την ώρα οι Kirin κάνουν χάλια διαχείριση μπαταρίας.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να παίξει εδω σε τέτοιες τιμές, λογικα κοντα στα 300€..

παντως το mate 10 lite που το ειδα απο κοντα μου έκανε πολυ καλη εντύπωση overall, κάθεται καλα στο χέρι για το μέγεθος του και ο 659 για καθημερινή χρηση ίσως αρκεί,

αυτό ειναι και μικρότερο θα ναι μια χαρα, ολα θα εξαρτηθούν απο την τιμη γιατι με 399 παίρνεις και το κανονικο honor9

Εγώ το είδα δίπλα με το pro και ξενέρωσα με την οθόνη..

Πλέον μόνο oled για εμένα. Δυστυχώς το μόνο προσιτό σε τιμή που έχει βγάλει η huawei με oled ήταν το mate S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...