Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Borrowed time όπως είπες γνώμη σου. Εγώ θέλω δωρεάν περιεχόμενο απο τη στιγμή που η συνδρομή μου στο ίντερνετ είναι πληρωτέα κι όχι δωρεάν. Ας βγει κάποιος να μου παρέχει δωρεάν ίντερνετ με αντάλλαγμα διαφημίσεις και το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε adblock DNS + unlock origin και κανένα σκουπίδι σε white list.

τι αλλο θα δω εδω μεσα?

εσυ στον παροχο σου πληρωνεις αυτο το μαγικο καλωδιακι που ερχεται μεχρι την πριζα του τηλεφωνου στο σπιτι σου, δεν πληρωνεις τους servers, τα domains, υπαλληλους και οοοολα τα αλλα εξοδα απο τα site που επισκεπτεσαι

κατι τετοιες ωρες ευχομαι να μην υπηρχε τοση ελευθερια με τις IP και να σε εκανε blacklist ο καθε server σε αυτον τον πλανητη αυτοματα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τεχνολογικό φόρουμ σου λέει μετά...

Ρε παιδιά όλοι θεολογία και φιλοσοφία σπουδασατε;

Την Φιλοσοφία και την θεολογία την είχαμε σαν λαός αρχαιοτάτων χρόνων τώρα  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Σε ταξί δεν μπαίνετε;

Μπαίνουμε αλλά συμφωνα με κάποιους τα ταξί θα έπρεπε να ειναι δωρεάν επειδη πληρώνουμε φορους για τους δρόμους

Δημοσ.

Το ublock origin πάντος δε θα το βγάλω με τίποτα. Κι ας κάνει η google ότι θέλει.

(βάσικά πέρασα με επιτυχία από τον Chrome στον Firefox και ως εκ τούτου δε με πολυ-νοιάζει)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...