rednez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Borrowed time όπως είπες γνώμη σου. Εγώ θέλω δωρεάν περιεχόμενο απο τη στιγμή που η συνδρομή μου στο ίντερνετ είναι πληρωτέα κι όχι δωρεάν. Ας βγει κάποιος να μου παρέχει δωρεάν ίντερνετ με αντάλλαγμα διαφημίσεις και το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε adblock DNS + unlock origin και κανένα σκουπίδι σε white list. τι αλλο θα δω εδω μεσα? εσυ στον παροχο σου πληρωνεις αυτο το μαγικο καλωδιακι που ερχεται μεχρι την πριζα του τηλεφωνου στο σπιτι σου, δεν πληρωνεις τους servers, τα domains, υπαλληλους και οοοολα τα αλλα εξοδα απο τα site που επισκεπτεσαι κατι τετοιες ωρες ευχομαι να μην υπηρχε τοση ελευθερια με τις IP και να σε εκανε blacklist ο καθε server σε αυτον τον πλανητη αυτοματα
dstilio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τεχνολογικό φόρουμ σου λέει μετά... Ρε παιδιά όλοι θεολογία και φιλοσοφία σπουδασατε; 1
ps3bagg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τεχνολογικό φόρουμ σου λέει μετά... Ρε παιδιά όλοι θεολογία και φιλοσοφία σπουδασατε; Την Φιλοσοφία και την θεολογία την είχαμε σαν λαός αρχαιοτάτων χρόνων τώρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε ταξί δεν μπαίνετε; Μπαίνουμε αλλά συμφωνα με κάποιους τα ταξί θα έπρεπε να ειναι δωρεάν επειδη πληρώνουμε φορους για τους δρόμους
spectaculator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το ublock origin πάντος δε θα το βγάλω με τίποτα. Κι ας κάνει η google ότι θέλει. (βάσικά πέρασα με επιτυχία από τον Chrome στον Firefox και ως εκ τούτου δε με πολυ-νοιάζει)
panosveto12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο Firefox παίδες o chrome δεν λέει καθόλου . Και Adblock το πρώτο add on
aris1986 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Mια μερα μετα του βαλεντινου, για να μην χασουν τις διαφημισεις της 14ης ΟΚΤΩΒΡΗ!
DJTaurus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Chrome is turning into the new Internet Explorer 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα