Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικα θελει να ξεφορτωθει οτι μπλοκαρει τα εσοδα της (adblock) με το να βγαλει κατι που θα το ελεγχει αυτη οποτε θα μπλοκαρει μονο τις διαφημισεις των αλλων οποτε ολοι θα πηγαινουν στην google για διαφημισεις.

Ετσι ξεφορτωνεται και τον ανταγωνισμο και το adblock.

• Like 3
Δημοσ.

Δε νομιζω πως ξεφορτωνεται το adblock.. Παλι πολλοι θα προτιμησουν να τις μπλοκαρουν ολες, παρα να μπλοκαρει η Google αυτες που θελει..

Δημοσ.

Θα μεινουμε με το add on λογικα μιας και μπλοκαρει και στο youtube τις διαφημίσεις!κατι που δεν νομιζεω να να κάνει της google

Γιατι δεν πληρώνεις ενα VPN και να εχεις Youtube Red αφού δεν θέλεις διαφημισεις;

Δημοσ.

Δε νομιζω πως ξεφορτωνεται το adblock.. Παλι πολλοι θα προτιμησουν να τις μπλοκαρουν ολες, παρα να μπλοκαρει η Google αυτες που θελει..

Κι όμως παρα πολύ κοσμος φοβάται και δε σκαλίζει. Εχω δει παρα πολλοιυς να δουλευουν browsers (ολες τις μάρκες) χωρις adsblock. Κακό δικό τους. Πάει να σταθεροποιήσει αυτή την ομάδα χρηστών στο δικό της προιόν που θα βλέπουν πιο λίγες διαφημίσεις (αρα θα ενοχλούνται λιγοτερο) και η google δε θα χάσει έσοδα γιατί θα ελεγχει αυτή τις διαφημίσεις. Αυτοι οι χρήστες αν δοκιμάσουν αλλο browser θα δουν πολύ περισσότερες διαφημίσεις, θα χαλαστουν και σιγα μετα μη ξεκολλήσουν απο chrome.

win-win κατάσταση για την google

• Like 1
Δημοσ.

Oι διαφημισεις δεν με χαλανε εκτος αν απο 2 περιπτωσεις. Αν ειναι σπαστικα popup ή αν ειναι περισσοτερες απο το περιεχομενο της σελιδας. Γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να απαιτείς δωρεάν περιεχόμενο και ταυτοχρονα να μην επιτρεπεις διαφημισεις. Εχω white list ολες τις υπηρεσίες της Google, τις οποιες χρησιμοποιώ σχεδον ολες και σχεδον απο την πρωτη μερα. Ποτέ δεν με ενοχλησαν οι διαφημισεις. Εκει που ειναι ενοχλητικες (πχ αναμεσα σε τραγουδια στο Google Music), ευτυχώς εχω συνδρομη

Δημοσ.

Borrowed time όπως είπες γνώμη σου. Εγώ θέλω δωρεάν περιεχόμενο απο τη στιγμή που η συνδρομή μου στο ίντερνετ είναι πληρωτέα κι όχι δωρεάν. Ας βγει κάποιος να μου παρέχει δωρεάν ίντερνετ με αντάλλαγμα διαφημίσεις και το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε adblock DNS + unlock origin και κανένα σκουπίδι σε white list.

Δημοσ.

Borrowed time όπως είπες γνώμη σου. Εγώ θέλω δωρεάν περιεχόμενο απο τη στιγμή που η συνδρομή μου στο ίντερνετ είναι πληρωτέα κι όχι δωρεάν. Ας βγει κάποιος να μου παρέχει δωρεάν ίντερνετ με αντάλλαγμα διαφημίσεις και το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε adblock DNS + unlock origin και κανένα σκουπίδι σε white list.

Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο; Τι σχέση εχουν οι υπηρεσίες που προσφέρει η Google με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cosmote; Με την ιδια λογική επειδή πληρώνεις φορους για τους δρόμους να σου χαρίσουμε αυτοκίνητο!

Δημοσ.

λόρδε μου το σκότωσες απλά 

μήνυση στο netflix κλπ , τζάμπα ταινίες τώρα γιατί πληρώνεις ήδη το "ιντερνετ" σου 

τζάμπα νερό από το σούπερ μάρκετ , γιατί πληρώνεις ήδη την εταιρία ύδρευσης 

τζάμπα ηλεκτρικές συσκευές , γιατί τόσα δίνεις στην δεη

τώρα περί της είδησης , καλό είναι 

δεν είπε κανένας να μην χρησιμοποιείτε adblock 

(εγώ έχω pihole/ublock κλπ) 

για τους τελείως άσχετους (που δεν βάζουν από μόνοι τους Plugin και λοιπά) καλό είναι

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Borrowed time όπως είπες γνώμη σου. Εγώ θέλω δωρεάν περιεχόμενο απο τη στιγμή που η συνδρομή μου στο ίντερνετ είναι πληρωτέα κι όχι δωρεάν. Ας βγει κάποιος να μου παρέχει δωρεάν ίντερνετ με αντάλλαγμα διαφημίσεις και το ξαναβλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η (αρκετά διαδεδομένη) άποψη: «τα θέλω όλα δικά μου γιατί μπορώ».

Κατά τ’ αλλά η Google φέρει μέρος της ευθύνης για το διαφημιστικό χάος που τελικά (αναπόφευκτα) έφερε το μαζικό adblocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...