moure Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Στη διαφήμιση του mediamarkt γράφει: Με την μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας 60Wh του ZenBook Pro αλλά και την έξυπνη θερμική μηχανική της ASUS, θα έχεις 3 ώρες αυτονομίας, όπου λαμβάνοντας υπόψη την οθόνη 4K, είναι κάτι αρκετά εντυπωσιακό. Σε κατάσταση αναμονής μπορείς να έχεις διάρκεια έως και 2 εβδομάδες ενώ στις περιπτώσεις όπου το επίπεδο της μπαταρίας πέσει κάτω από 5%, αποθηκεύει αυτόματα στον σκληρό δίσκο τα δεδομένα σου, για τη μέγιστη ασφάλεια.
antonio1976 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Aναγκαστηκαν να αλλάξουν την περιγραφή έπειτα από το θέμα που προέκυψε. Έχω print screen με την παλιά περιγραφή το οποίο θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες. Η ουσία είναι ότι με αυτή την μπαταρία δεν έχεις και πολύ αυτονομια
mak_72 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στις 24/12/2017 στις 8:48 ΠΜ, lmak είπε Ναι η οθόνη είναι IPS Matte. Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις upgrade στον δίσκο μην το πάρεις, θυμήθηκα τι σημαίνει 5400rpm δίσκος σε laptop - κάνει μια μέρα Windows Update! Για το αν είμαι ευχαριστημένος δεν μπορώ να το πω ακόμη αν δεν βάλω τον SSD. Σαν ποιότητα κατασκευής μου αρέσει, είναι μεν πλαστικό αλλά έχει ένα ενδιαφέρον σαγρέ pattern και κόκκινο backlight στο πληκτρολόγιο το οποίο διαθέτει και αριθμητικό μέρος. Ακούγεται επίσης λίγο ο ανεμιστήρας του... Παιχνίδι δεν έτρεξε ακόμη... Καλησπέρα.Έβαλες τον SSD επάνω;Ποιά είναι η εντύπωσή σου από το λάπτοπ;Το προτείνεις;
lmak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mak_72 είπε Καλησπέρα.Έβαλες τον SSD επάνω;Ποιά είναι η εντύπωσή σου από το λάπτοπ;Το προτείνεις; Offtopic: τελικά έβαλα τον Samsung 960 EVO NVME και το σύστημα πετάει. Για την τιμή του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Υπογραμμίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια οπότε σε αυτό τον τομέα που πιθανόν ενδιαφέρει κάποιους δεν έχω άποψη.
gkost90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 7:56 ΜΜ, lmak είπε Offtopic: τελικά έβαλα τον Samsung 960 EVO NVME και το σύστημα πετάει. Για την τιμή του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Υπογραμμίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια οπότε σε αυτό τον τομέα που πιθανόν ενδιαφέρει κάποιους δεν έχω άποψη. Γιατί προτίμησες αυτόν έναντι του crucial που ειχες πει πιο πριν; Επίσης ξαναπερασες τα windows και τα εβαλες στον ssd ή τα άφησες στον hdd? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά αγόρασα και γω το ίδιο laptop με το δικό σου από mm και ψάχνομαι για ssd.
lmak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, gkost90 είπε Γιατί προτίμησες αυτόν έναντι του crucial που ειχες πει πιο πριν; Επίσης ξαναπερασες τα windows και τα εβαλες στον ssd ή τα άφησες στον hdd? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά αγόρασα και γω το ίδιο laptop με το δικό σου από mm και ψάχνομαι για ssd. Offtopic: Ο Crucial ήταν Sata 3. Ο Samsung είναι PCIe. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Έκανα clone τον hdd στον ssd και πλέον μπουτάρω από αυτόν.
gkost90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lmak είπε Offtopic: Ο Crucial ήταν Sata 3. Ο Samsung είναι PCIe. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Έκανα clone τον hdd στον ssd και πλέον μπουτάρω από αυτόν. Τέλεια. Ευχαριστώ για την απάντηση.
mak_72 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 5/1/2018 στις 10:50 ΠΜ, lmak είπε Offtopic: Ο Crucial ήταν Sata 3. Ο Samsung είναι PCIe. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Έκανα clone τον hdd στον ssd και πλέον μπουτάρω από αυτόν. Μπορείς να μου πείς ποιον συγκεκριμένα έβαλες ώστε να παραγγείλω και εγώ τον ίδιο; Με ποιό πρόγραμμα έκανες clone; Ευχαριστώ
lmak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Είμαστε off topic! Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω; Samsung 960 EVO NVME: https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=Samsung+960+EVO+NVME Για clone EaseUS Todo Backup Free: https://www.easeus.com/backup-software/tb-free.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα