ekarapanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Geia sas paidia, endiaferomai na agoraso to laptop acer me tin 17'' othoni. Exete akousei kanena provlima? Exo akousei diafora alla de mou fainontai logika. Giati na exei provlima. Les kai proti fora evgalan 17ara othoni? Peite mou gnomes Allo ena provlima einai ta 7.1 kila pou zygizei. Pisteyete pos einai ypervolika?
spiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 καταρχας η acer einai kalh etairia genika... apo ekei kai pera, h 17ara einai ligo yperbolh sto forhto, kai nai 7,1 kg einai PARA POLLA tha exeis problhma na ton metafereis me MME... PS. mhn kaneis dipla POST ......
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 To thema nomizo oti exei eksantlithei edo: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371294
stelpap14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 file ekarapano eimai katoxos tou sygkekrimenou montelou kai i apopsi mou einai i eksis: eksartatai gia poion logo to 8eleis... egw to pira ousiastika san antikatastati tou desktop mou me 3ghz epeksergasti, 1gbram kai nvidia5600 panw kai eimai ypereyxaristimenos.... to baros tou einai ontws ena meiwnektima alla egw to metaferw oxi se kathimerini basi opote den exw idiaitero problima. pantws i 17ara o8oni einai ola ta leyta.... anyway kata tin gnwmi mou an to pairneis gia na to metafereis synexeia 8a exeis ena mikro problima me tis diastaseis tou. omws sou ksanalew oti apo epidoseis den paizetai....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.