Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει αρχίσει και freezarei σε διαφορα σημεια μπορει πχ να παιζω και ξαφνικα να παγωσουν ολα.επισης ο κερσορας του ποντικιου καμια φορα τρελενετε και η φωτηνοτητα σαν να χαμηλωνει οταν ανοιγω το pc αλλα μετα απο καποια λεπτα φτιαχνει τι μπορει να φτεει ξερει κανεις?το εχω παθει αρκετες φορες και μετα για να τον κλεισω παταω το κουμπι γιατι δεν δουλεει ουτε το control alt delete και φοβαμαι μην παθει τιποτα και το υπολιππο συστημα που τον κλεινω αποτομα.......

Δημοσ.

να ανοιξω την μαγικη μου σφαιρα να δω ποιο ειναι το προβλημα σου,

για αρχη,
πες μας τα κομματια του πισι σου, οθονη κτλπ,
τι λειτουργικο εχεις

• Like 1
Δημοσ.

xaxaxa anoixe tin kai pes mou ti blepeis...

monitor:Lg 22mp470-p 22''

cpu:amd fx 6300 six-core

gpu:msi gtx 960 2g

duo 4ares  gb ram

coler master 600ari trofodotiko

mia apli psiktra turbo x

kai enan hdd 1t

motherbord:gigabyte 970A-DS3P

windows 10 

Δημοσ.

Για αρχη κοιτα θερμοκρασιες γραφικων, επεξεργαστη. Το εχεις καθαρισει ποτε μεσα απο σκονες? Μετα βλεπουμε οδηγους, σκληρο, μνημες...

• Like 1
Δημοσ.

της ειδα της θερμοκρασιες ειναι οκ ουτε απο σκονι ειναι γιατι τον ειχα καθαρισει τωρα τελετευα.....την ωρα που εβλεπα της θερμοκρασιες και ειχα μπει και σε game για να δω αρχησε ο κερσορας του ποντικιου να πηγαινει οπου να ναι και μετα ξαγνικα παγωσαν ολα και καθε φορα που τον ανοιγω ειναι σαν να πεφτει το brightness και μετα απο λιγο να φτιαχνει.......

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις και αν συνεχίζει τότε δοκίμασε να την βάλεις σε άλλη PCI. Αν πάλι δεν περνάει δοκίμασε να μπεις BYOS και αν δεν σου τα παρουσιάζει εκεί τα προβλήματα τότε θα σου πρότεινα να κάνεις ένα Format. Γενικά μου φαίνονται πολύ παράξενα όλα αυτά και πρέπει να αρχίσεις να δοκιμάζεις ένα ένα τα σενάρια για να καταλήξεις κάπου. Δες λοιπόν μήπως κατά το καθάρισμα κούνησες κάτι άθελά σου ΠΧ Ram, GPU κα. Βγάλε τα όλα από την μητρική και ξαναβάλε τα. Αν δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε κάποιο Restore στην τελευταία ημερομηνία που θυμάσαι να πήγαιναν όλα καλά. Αν πάλι δεν δεις φως τότε κάνε ένα φορμάτ που αν στο συνεχίζει να δοκιμάσεις μια άλλη GPU, άλλες RAM και ούτω καθεξής που να εντοπίσεις τοίχων πρόβλημα στο Hardware σου . Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και στην θέση σου εγώ αυτά θα τσέκαρα με αυτή την σειρά! Αν βρείς τι είναι ενημέρωσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον δοκιμασα αλλες ram αλλη gpu αλλον cpu αλλα τιποτα παλι τα ιδια δεν περιμενα βεβαια να δω αν θα freezari λλα εκανε αυτο το σκοτηνιασμα οταν ανοιγα το  pc δεν δοκιμασα να αλλαξω σκληρο και τροφοδοτικο γιατι δεν νομιζω οτι φταινε αυτα το μονο που μενει ειναι να κανω ενα format να δω μην τηχον και ειναι του λειτουργικου......α και motherboard δεν εχω δοκιμασει  αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι  η μπορει και να ειναι?δηλαδη να ειναι η του λειτουργικου η της μητρηκης?

Επεξ/σία από Marios.30
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασα και αλλο monitor για να δω αν ειναι αυτο που φτεει για το χαμηλωμα φωτησμου αλλα τιποτα τα ιδια εκανε.....

Επεξ/σία από Marios.30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...