Προς το περιεχόμενο

Sony KD55XE8505 55'' Τηλεόραση Smart 4K TV 999€ @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γνώμες?

Καποιος που την πηρε στα 899€ (τιμη στην οποια εχει μπει 2 φορες τον τελευταιο μηνα), λεει  σε σχολιο στο σκρουτζ οτι στα 899 αξιζει.

• Like 3
Δημοσ.

Η xe850 δεν αξίζει τα λεφτά της λόγο του τραγικού frame dimming. Ντροπή για την sony να συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτή την εκδοχή dimming σε αυτή την κατηγορία.

Δημοσ.

Εγώ που έχω την 65αρα Sony 8596 είναι ευχαριστημένος και με το μαύρο της και με τη γενικότερη λειτουργία της και την απόδοση χρωμάτων. Δεν έχει το local dimming της 9005 αλλά δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

Η xe850 δεν αξίζει τα λεφτά της λόγο του τραγικού frame dimming. Ντροπή για την sony να συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτή την εκδοχή dimming σε αυτή την κατηγορία.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Επειδή την περιμένω την παρασκευή μπορείς να μου πείς που παίζει ρόλο αυτό? Και κάποιος που γράφει για την 9005 παιδιά δεν παίζει αυτή η τιμή . εγω την πήρα στα 899 είχα και ένα κουπόνι 100 ευρώ. Δεν αξίζει δηλαδή στα 899???

Μιλάμε για χρήση απλής τηλεόρασης, kodi και κανα Youtube.

Δημοσ.

Αξίζει. Στα 900€ είναι καλή προσφορά. Η τηλεόραση είναι μια χαρά.

Μπορείς να εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά του local με το frame? στην πράξη μιλάμε στα μάτια.

Δημοσ.

Μπορείς να εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά του local με το frame? στην πράξη μιλάμε στα μάτια.

Στη πράξη θα το δεις σε σκοτεινές σκηνές όπου το local dimming πετυχαίνει μεγαλύτερο βάθος πεδίου και καλύτερη αναπαράσταση σκοτεινών σημείων με περισσότερη λεπτομέρεια. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Σε γενική χρήση δεν είναι αισθητή η διαφορά.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα γενικότερα να αποφεύγετε τις τηλεοράσεις Sony γιατι έχουν απο πίσω τους την χαλ-ΑΣΤΡΑ  σέρβις.. Ουσιάστικα δεν υπάρχει support - εγγύηση. 

Αν συμβεί κάτι στα πλαίσια της εγγύησης το βαφτίζουν εργοστασιακό standard  και προσπαθούν με ότι δικαιολογία μπορείτε να φανταστείτε να σας απογοητεύσουν και να κρατήσετε την τηλεόραση.

Ως παθών και όχι ο μοναδικός οφείλω να ενημερώσω . Δεν λέω οτι τα άλλα brands δεν έχουν θέματα αλλά χειρότερο support δεν θα βρείτε εγγυημένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...