Gqpapad Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εχω μεγαλο προβλημα εσπασε η οθονη του κινητου μου (samsung s3) υπαρχει τροπος να σωθουν οι επαφες κυριως και τα αρχεια μου(μεταφεροντας στον υπολογιστη μεσω καποιου προγραμματος)??? Ευχαριστω εκ των προτερων...
newnick Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δουλεύει η οθόνη ή δεν δουλεύει μόνο η αφή (με το δάκτυλο) Αν δουλεύει η οθόνη μπορείς να βάλεις εξωτερικό ποντίκι με usb
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δουλεύει η οθόνη ή δεν δουλεύει μόνο η αφή (με το δάκτυλο) Αν δουλεύει η οθόνη μπορείς να βάλεις εξωτερικό ποντίκι με usb Με την προϋπόθεση να έχει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ενεργώ που δεν το νομίζω να το έχει.
life is music Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εχω μεγαλο προβλημα εσπασε η οθονη του κινητου μου (samsung s3) υπαρχει τροπος να σωθουν οι επαφες κυριως και τα αρχεια μου(μεταφεροντας στον υπολογιστη μεσω καποιου προγραμματος)??? Ευχαριστω εκ των προτερων... κατεβαζεις το samsung keys στο pc soy kai meta εφοσον εγκατασταθει συνδεεις το κινητο με το pc ...ανοιγεις το προγραμμα και μετα απο εκει κανεις αντιγραφη επαφων στο pc
Farkadonitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ΔΕΣ στον λογαριασμου σου gnail μεσου του γκουγλε στο υπολογιστη (https://contacts.google.com/) εαν εχει τις επαφες εκει . αν ναι απλα μεσου του γκεμαιλ σου συγχρονισμου περνανε στο νεο σου κινητο
Gqpapad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω συγχρονισμενο το gmail δυστιχως. Ειναι σπασμενη(δεν λειτουργει το touch) και μαυρισμενη η οθονη... απλα θελω τις επαφες μου θα λειτουργισει το samsung keys??? Σας ευχαριστω ολους για τις απαντασεις σας
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω συγχρονισμενο το gmail δυστιχως. Ειναι σπασμενη(δεν λειτουργει το touch) και μαυρισμενη η οθονη... απλα θελω τις επαφες μου θα λειτουργισει το samsung keys??? Σας ευχαριστω ολους για τις απαντασεις σαςΟ εντοπισμό σφαλμάτων usb είναι ενεργώς?Αν ναι υπάρχει ελπίδα.
Gqpapad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σαρουμαν θα δοκιμασω μολις τωρα τo kies και θα σας πω τα αποτελεσματα νομιζω ειναι ενεργος.
Gqpapad Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δυστιχως τιποτα εβαλα το kies δεν βρισκει την συσκευη.Στον υπολογιστη φενετε σαν φωτογραφικη μηχανη κατα τα αλλα... Ισως η μονη λυση ειναι να βρω οθονη η να το δωσω σε καποιον που θελει την μιτρικη και να μου δωσει απλα τις επαφεσ οπως και να εχει ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας. 1
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σαρουμαν θα δοκιμασω μολις τωρα τo kies και θα σας πω τα αποτελεσματα νομιζω ειναι ενεργος.Αν νομίζεις ότι είναι προσπάθησε με αυτό http://www.insomnia.gr/topic/632650-έσπασε-η-οθόνη-στη-συσκευή-σας-χειριστείτε-την-α/?fromsearch=1 1
Gqpapad Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για την βοηθεια σας εγινε αντικατασταση οθονης να κλισει το θεμα παρακαλω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα