Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μεγαλο προβλημα εσπασε η οθονη του κινητου μου (samsung s3) υπαρχει τροπος να σωθουν οι επαφες κυριως και τα αρχεια μου(μεταφεροντας στον υπολογιστη μεσω καποιου προγραμματος)??? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Δεν δουλεύει η οθόνη ή δεν δουλεύει μόνο η αφή (με το δάκτυλο)

Αν δουλεύει η οθόνη μπορείς να βάλεις εξωτερικό ποντίκι με usb

Δημοσ.

Δεν δουλεύει η οθόνη ή δεν δουλεύει μόνο η αφή (με το δάκτυλο)

Αν δουλεύει η οθόνη μπορείς να βάλεις εξωτερικό ποντίκι με usb

Με την προϋπόθεση να έχει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ενεργώ που δεν το νομίζω να το έχει.
Δημοσ.

Εχω μεγαλο προβλημα εσπασε η οθονη του κινητου μου (samsung s3) υπαρχει τροπος να σωθουν οι επαφες κυριως και τα αρχεια μου(μεταφεροντας στον υπολογιστη μεσω καποιου προγραμματος)??? Ευχαριστω εκ των προτερων...

κατεβαζεις το samsung keys στο pc soy kai meta εφοσον εγκατασταθει συνδεεις το κινητο με το pc ...ανοιγεις το προγραμμα και μετα απο εκει κανεις αντιγραφη επαφων στο pc 

Δημοσ.

Δεν εχω συγχρονισμενο το gmail δυστιχως.  Ειναι  σπασμενη(δεν λειτουργει το touch) και μαυρισμενη η οθονη... απλα θελω τις επαφες μου θα λειτουργισει το  samsung keys??? Σας ευχαριστω ολους για τις απαντασεις σας

Δημοσ.

Δεν εχω συγχρονισμενο το gmail δυστιχως. Ειναι σπασμενη(δεν λειτουργει το touch) και μαυρισμενη η οθονη... απλα θελω τις επαφες μου θα λειτουργισει το samsung keys??? Σας ευχαριστω ολους για τις απαντασεις σας

Ο εντοπισμό σφαλμάτων usb είναι ενεργώς?

Αν ναι υπάρχει ελπίδα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σαρουμαν θα δοκιμασω μολις τωρα τo kies και θα σας πω τα αποτελεσματα νομιζω ειναι ενεργος.

Δημοσ.

Δυστιχως τιποτα εβαλα το kies δεν βρισκει την συσκευη.Στον υπολογιστη φενετε σαν φωτογραφικη μηχανη κατα τα αλλα... Ισως η μονη λυση ειναι να βρω οθονη η να το δωσω σε καποιον που θελει την μιτρικη και να μου δωσει απλα τις επαφεσ οπως και να εχει ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σαρουμαν θα δοκιμασω μολις τωρα τo kies και θα σας πω τα αποτελεσματα νομιζω ειναι ενεργος.

Αν νομίζεις ότι είναι προσπάθησε με αυτό http://www.insomnia.gr/topic/632650-έσπασε-η-οθόνη-στη-συσκευή-σας-χειριστείτε-την-α/?fromsearch=1
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...