Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σημασια εχουν ολα αυτα; Αμα ανακοινωσουν αυριο οτι βγαινει το iphone 11, οι μισοι θα τρεξουν να πουλησουν τα Χ να πάρουν το καινουριο και οι άλλοι μισοι θα ψαχνουν για προπαραγγελια....ετσι εμαθαν τους καταναλωτες.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

μιλησέ μας για τις παλιές καλές εποχές.

Δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις. Αλλά αφού θες θα σου πω απλά πως παλιά η κάθε νέα συσκευή ήταν μια έκπληξη με σημαντικές διάφορες από την προηγούμενη. Αργότερα οι έκπληξη αυτή μειώθηκε μιας και οι διαφορές ήταν λιγότερες. Πάντα είχα μια συσκευή στα χέρια μου που με ικανοποιούσε προσωπικά αλλά κάπου μου έλειπε η αίσθηση της σημαντικής αλλαγής απ την προηγούμενη.

Το Χ λοιπόν σε σχέση με το 7 plus και το 6s plus μου θύμισε ξανά αυτή την έκπληξη από τα παλιά.

Οκ;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις. Αλλά αφού θες θα σου πω απλά πως παλιά η κάθε νέα συσκευή ήταν μια έκπληξη με σημαντικές διάφορες από την προηγούμενη. Αργότερα οι έκπληξη αυτή μειώθηκε μιας και οι διαφορές ήταν λιγότερες. Πάντα είχα μια συσκευή στα χέρια μου που με ικανοποιούσε προσωπικά αλλά κάπου μου έλειπε η αίσθηση της σημαντικής αλλαγής απ την προηγούμενη.

Το Χ λοιπόν σε σχέση με το 7 plus μου θύμισε ξανά αυτή την έκπληξη από τα παλιά.

Οκ;

δε κατάλαβα.

Δημοσ.

Σιγά μη μας πεις πως η Apple θα πειράξει το ios  ώστε να μη δείχνει προβλήματα στα αποτελέσματα του GeekBench... Oh wait το έκανε άλλος!  :devil:

και εδώ βλέπουμε πολιτισμένο και ποιοτικό moderation και καθόλου ένδειξη αλαζονιας, flaming και bias.

αλλά δε τρέχει το planned obsolescence είναι πια feature..

• Like 5
Δημοσ.

Το Χ λοιπόν σε σχέση με το 7 plus και το 6s plus μου θύμισε ξανά αυτή την έκπληξη από τα παλιά.

Οκ;

εμενα παλι δεν μου θυμισε καμια εκπληξη το αντιθετο. ενα κινητο ογκωδες και οχι κατι το τρομερα διαφορετικο οπως ηταν στην εποχη τους τα iphone 4 και iphone 5. θυμαμαι ακομα τη χαρα οταν επιασα στα χερια μου το 4αρι και λιγο λιγοτερο αλλα παλι πολυ οταν επιασα το 5αρι αλλα και παλι το περιμενα πως και πως. απο κει και υστερα ολα τ αλλα ηταν κλαιν μαιν μαρκετινιστικες χαζομαρες. οτι εκανα με το 4  κανω και με τα μεταγενεστερα δεν αυξηθηκαν η αναγκες μου η κατι τετοιο. και ειναι λογικο οσο περνανε οι εκδοσεις να μειωνεται ο ενθουσιασμος γιατι για μενα πεφτει λιγοτερη δουλεια κ εμπνευση απο τα προηγουμενα. ειδικα αυτα τα τεραστια τα plus ακομα θυμαμαι το ξενερωμα οταν το ανοιξα και επαιξα μαζι του και πως δεν χωραγε σε καμια τσεπη και επεσε και μια μερα απο 5 cm και χαλασε η οθονη. αντι να βελτιωσουν ουσιαστικα ζητηματα οπως η μπαταρια να βγαζει 2 μερες μ ολα ανοιχτα και τερμα φωτεινοτητα, η μνημη ωστε να βγαλει 3-4 χρονια χωρις λαγκαρισματα, η μπαταρια να αλλαζει χωρις να θελω τεχνικο οπωσ παλια παραδοσιακα στα κινητα και  η οθονη να μην σπαει για πλακα κοιτανε και βαζουν αχρηστες και ανουσιες ιδεες οπως δακτυλικα αποτυπωματα αναγνωριση φατσας κλπ. δεν λειπουν στον κοσμο αηδιες,υπαρχουν πολλεσ εταιριες που πειραματιζονται με τετοια . σταθεροτητα διαχρονικοτητα και οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα ψαχνει καποιος. α και μικρο μεγεθος να χωραει στα χερια οχι να θελει 2 χερια να γραψεις ενα μηνυμα. το ιδιο ισχυει και για το κομματι των mac και γενικοτερα για τα περισσοτερα της αππλ πια. σχεδιαστικα κρατιουνται απλα πια σε πολυ καλα επιπεδα δεν σε κανει πια ενα προιον να το ποθεις με το που το βλεπεις οπως παλια. θυμαμαι χαρα οταν πηρα τον imac το 2007. αυτο το μηχανημα 10 χρονια ηταν σχεδιαστικα μπροστα απο οτιδηποτε. τωρα πρεπει να γινει η επομενη κινηση και σ αυτα..

Δημοσ.

Όλα τα έχω κάνει κ τώρα τη ρεσετ μου λες οταν η ίδια η αππλε το λέει ; ????

καλα βρε παιδι μου μην αρπαζεσαι, να βοηθησω ηθελα :P

Δημοσ.

μιλησέ μας για τις παλιές καλές εποχές.

iMac G3

nAt2ISQYlgMYlmQo.medium

iMac G4

661a3ad3e9ebe3848d01304482818c50--imac-g

iMac G5

s-l1600__2_.jpg

Και μετα το iMac G5 γιναν ολα ιδια!

Ιδια ιστορια και με τα Λαπτοπ

Και ιδια ιστορια και με τα iphone

Και παει λεγοντας...

(Τα χω ολα :) )

• Like 3
Δημοσ.

Μονίμως οι ίδιες συζητήσεις για τη γνωστή τακτική της Apple να επεμβαίνει στο όλο σύστημα για να πετύχει άλλα πράγματα. Είναι θέμα επιλογής τελικά, αν θέλει ο χρήστης μια κλειστή ή ανοικτή πλατφόρμα, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα η κάθε επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης paul_v1 είπε:

Όλα τα έχω κάνει κ τώρα τη ρεσετ μου λες οταν η ίδια η αππλε το λέει ; ????

καλα βρε παιδι μου μην αρπαζεσαι, να βοηθησω ηθελα 

Σορρυ φίλος αλλά εδώ κ καιρό με αππλε είμαι κ δεν βλέπω να αξίζουν τόσο όσο πληρώνουμε. Ίσα ίσα αισθάνομαι κ κοροιδεμενος.

Τώρα θα χωθεί ο άλλος κ θα μου πει να πάω αντροιντ. Χαιρωπουλος. Έχω iOS η κουβέντα γίνεται πάνω σαυτο κ όχι κάτι άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

και εδώ βλέπουμε πολιτισμένο και ποιοτικό moderation και καθόλου ένδειξη αλαζονιας, flaming και bias.

αλλά δε τρέχει το planned obsolescence είναι πια feature..

Και πήγα να μιλήσω σοβαρά ο καψερός...

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όπως τι είναι moderation... :)

Δημοσ.

Και πήγα να μιλήσω σοβαρά ο καψερός...

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όπως τι είναι moderation... :)

Αυτο τωρα τι ειναι;, Να γραψουμε τι ειναι το moderation; Θα θεωρηθει σαν προσπαθει οτι κρινουμε διαχειριστη, θα ειμαστε εκτος θεματος και θα διαγραφουν μυνηματα και θα φαμε ban. Προκληση ειναι; Η κακος χειρισμος/απειρια;

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι ο στόχος σας.

Δεν σας παίζω άλλο. Θα κάνω διάλογο με όσους μπορούν να συζητήσουν φυσιολογικά (και να διαφωνήσουν προφανώς). Συγγνώμη που κάθε φορά υποκύπτω στο τρολλαρισμα.

:)

Δημοσ.

Θα μπορουσες απλά να του πείς να την μεταφερει στις αστειες περιεργες και ενδιαφερουσες εικονες, στο αντίστοιχο θρεντ του οφτόπικ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...