Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παααααλι η apple?   7στα 10 θεματα λενε γι αυτην...

Ωωωωωωωωχ.......

Ακριβως επομενο ποστ... ---Ε μην το διαβαζεις--- :P

7στα10 θέματα ..... μάλιστα...Αφού αυτή κάνει μαλακιες

Δημοσ.

Πάρα πολύ άσχημο νέο..

Και εγώ δεν κρατάω συσκευή πάνω από χρόνο, αλλά επιζητώ top performance καθώς έχω πληρώσει και έχω πάρει premium.

Θα προτιμούσα 100 φορές, να με ενημερώσεις να πάω να την αλλάξω την ριμάδα την μπαταρία, από το να πάρεις την απόφαση να μου κόψεις επιδόσεις..

η βαλε επιλογη στις ρυθμισεις που να ειναι απο default στο on

να εχεις ενα δικαιωμα επιλογης τελοσπαντων στην συσκευη σου

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

μπαααα εσυ φορας παρωπιδες σε μεγεθος Α3 

Και έτσι δεν βλέπω φανταστικά προβλήματα? :P 

• Like 1
Δημοσ.

Και έτσι δεν βλέπω φανταστικά προβλήματα? :P

κοιτα πασο ,σεβομαι την επιλογη τους καθενος κ τις προτιμησεις του ,δικαιωμα του ειναι οπως κ να τις υπερασπιζεται

αλλα ξερεις πολυ καλα οτι ειναι υπαρκτο προβλημα που αφορα πολυ κοσμο ,ηδη απο το αλλο θρεντ κοσμος δυσανασχετησε που αλλαξε συσκευη ενω απλα θα μπορουσε να αλλαξει μπαταρια

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που την πλήρωσα χοντρά και δεν με δουλεύει (μέχρι τώρα), πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? :P

Όχι, όλα καλά.

Μην ανησυχείς για τίποτα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

κοιτα πασο ,σεβομαι την επιλογη τους καθενος κ τις προτιμησεις του ,δικαιωμα του ειναι οπως κ να τις υπερασπιζεται

αλλα ξερεις πολυ καλα οτι ειναι υπαρκτο προβλημα που αφορα πολυ κοσμο ,ηδη απο το αλλο θρεντ κοσμος δυσανασχετησε που αλλαξε συσκευη ενω απλα θα μπορουσε να αλλαξει μπαταρια

Προφανώς και κάποιοι έχουν πρόβλημα αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε.

Εγώ γιατί πρέπει να φοράω παρωπίδες επειδή αναφέρω πως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και συνεχίζω να προτιμώ τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί συνολικά μου προσφέρει αυτά που εγώ αναζητώ σε μια συσκευή?

Ποιος μου λέει πως και στις android συσκευές που έχω και παρουσιάζουν φθίνουσα πορεία στις επιδόσεις από το πρώτο εξάμηνο χρήσης, δεν φταίει κάτι αντίστοιχο που ίσως είναι και πολύ πιο έντονο μιας και δεν ασχολήθηκε ο κατασκευαστής στο να το βελτιώσει?

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικα παραδεχθηκαν οτι το hardware τους εχει θεματα και ειναι κακοσχεδιασμενο.

Τουλαχιστον η samsung (που να σημειωθει οτι δεν ειμαι καν fan) ειχε τα @@ να ανακαλεσει ολα τα Νοte που ειχαν προβλημα και οχι να τους ριξει τις επιδοσεις με software update ωστε να μην ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες οι μπαταριες,κατι που θα μπορουσε να κανει ευκολα.

Και οχι στα μουλωχτα να κουτσουρεψει τις συσκευες.Υποψη οτι δεν θα το μαθαινε κανενας αν δεν εκανε ο τυπος τα τεστ.

• Like 3
Δημοσ.

Οταν εχει προβλημα η μπαταρια και δεν μπορει να πιασει την αποδοση, τοτε σαφως και θα πρεπει να γινεται throttle down.

Το θεμα ειναι ομως να ενημερωνεται ο χρηστης για να μπορει να πραξει τα δεοντα. Αυτο ειναι το φαουλ της Apple.

Κλαμα παντως απο μερικους Android users, εχουν ψυχολογικα απο τοτε που τους εσκαγαν οι μπαταριες στο αυτι. Αυτο δεν ηταν κοροιδια και αδιαφορια, ηταν feature  :-D

• Like 9
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ουσιαστικα παραδεχθηκαν οτι το hardware τους εχει θεματα και ειναι κακοσχεδιασμενο.

Τουλαχιστον η samsung (που να σημειωθει οτι δεν ειμαι καν fan) ειχε τα @@ να ανακαλεσει ολα τα Νοte που ειχαν προβλημα και οχι να τους ριξει τις επιδοσεις με software update ωστε να μην ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες η μπαταριες,κατι που θα μπορουσε να κανει ευκολα.

Οι μπαταρίες στα Note  είχαν πρόβλημα ακόμη και όταν η συσκευή ήταν απενεργοποιημένη... 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και κάποιοι έχουν πρόβλημα αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε.

Εγώ γιατί πρέπει να φοράω παρωπίδες επειδή αναφέρω πως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και συνεχίζω να προτιμώ τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί συνολικά μου προσφέρει αυτά που εγώ αναζητώ σε μια συσκευή?

Ποιος μου λέει πως και στις android συσκευές που έχω και παρουσιάζουν φθίνουσα πορεία στις επιδόσεις από το πρώτο εξάμηνο χρήσης, δεν φταίει κάτι αντίστοιχο που ίσως είναι και πολύ πιο έντονο μιας και δεν ασχολήθηκε ο κατασκευαστής στο να το βελτιώσει?

κατ αρχας κ εγω εχω προτεινει το se σε 2 γνωστους μου το οποιο το θεωρω αριστο για το κοστος του

το android ειναι καλο λειτουργικο αν σκαμπαζεις να επιλεξεις σωστα κ να το ρυθμισεις

για τον περισσοτερο κοσμο που δεν ξερει την τυφλα του το ios ειναι καλυτερη επιλογη συμφωνω ,κατι τετοιες ματσακονιες της apple ομως ειναι απαραδεκτες κ δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που κανει

για μενα αν δεν αγοραζατε τυφλα θα ειχε καλυτερες τιμες κ θα το προτεινα ακομα περισσοτερο

• Like 1
Δημοσ.

" Τονίζει όμως πως ταυτόχρονα αν δώσεις στους χρήστες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που χρειάζεται, μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα μιας και πολλοί μπορεί να τρέξουν να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες ή τα τηλέφωνά τους χωρίς να υπάρχει λόγος! "

20f205694694143.jpg

Υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από το άρθρο, κάποιος παίζει μαζί μας.

• Like 1
Δημοσ.

λες και άμα βάλουμε καινούργια μπαταρία θα μας στείλουν αμέσως update για να αποκτήσουμε της επιδόσεις που είχαμε.

Μα δεν χρειάζεται να σου στείλουν update για να πάρεις πίσω τις επιδόσεις σου.

Το λειτουργικό έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να να αυξομειωνει τις επιδόσεις σύμφωνα με την υγεία της μπαταρίας.

Όταν δει ότι έβαλες καινούργια μπαταρία, οι επιδόσεις επανέρχονται στα αρχικά επίπεδα όταν πρωτοπήρες την συσκευή.

Έχει αναφερθεί ήδη από χρήστες που το έκαναν σε προηγούμενο θέμα.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...