Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γαιδούρι να μου χαρίζουν θα το πάρω. Συνεπώς παρομοιάζεις το Iphone με το γαιδούρι, που όπως το κατήντησε η apple το ios για εκεί το βλέπω. Τόσα φαινά επιχειρήματα και φαιά ουσία γιατί την σπαταλάτε;

Άν μου χάριζες αυτή την στιγμή ένα Note 8 και ένα 8 plus θα έπαιρνα ανετότατα το Note 8. Να μιλάμε και ιδίου budget. Υπολογιστής, Desktop, Laptop τσέπης. Τί δεν κάνει να ψάχνεις και όχι τί κάνει.

Μην είστε τόσο ευφάνταστοι παραμυθάδες με τα κινητά. Τόσο lag που έχει τώρα το ios και προβλήματα είναι για το συρτάρι. Όταν στρώσει βλέπουμε. Δεν δώσαμε τόσα χρήματα για να τα χαρίσουμε και δεν τα χρωστάμε σε κανέναν. Άν η apple τα θεωρεί ιδιοκτησία της και έτσι σου το δίνει μέχρι να στα ψοφήσει στην τσέπη σου όπως και κάνει, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Έτσι που έσφιξε η μηλοεταιρεία το ios σε 2 χρόνια ούτε σημειώσεις δεν θα μπορείς να κρατάς άν δεν πάρεις την άδεια της. :P  Ψέματα είναι;

Τα παλιότερα iOS, σ' άρεσαν περισσότερο;

Δημοσ.

Και γαιδούρι να μου χαρίζουν θα το πάρω. Συνεπώς παρομοιάζεις το Iphone με το γαιδούρι, που όπως το κατήντησε η apple το ios για εκεί το βλέπω. Τόσα φαινά επιχειρήματα και φαιά ουσία γιατί την σπαταλάτε;

Άν μου χάριζες αυτή την στιγμή ένα Note 8 και ένα 8 plus θα έπαιρνα ανετότατα το Note 8. Να μιλάμε και ιδίου budget. Υπολογιστής, Desktop, Laptop τσέπης. Τί δεν κάνει να ψάχνεις και όχι τί κάνει.

Μην είστε τόσο ευφάνταστοι παραμυθάδες με τα κινητά. Τόσο lag που έχει τώρα το ios και προβλήματα είναι για το συρτάρι. Όταν στρώσει βλέπουμε. Δεν δώσαμε τόσα χρήματα για να τα χαρίσουμε και δεν τα χρωστάμε σε κανέναν. Άν η apple τα θεωρεί ιδιοκτησία της και έτσι σου το δίνει μέχρι να στα ψοφήσει στην τσέπη σου όπως και κάνει, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Έτσι που έσφιξε η μηλοεταιρεία το ios σε 2 χρόνια ούτε σημειώσεις δεν θα μπορείς να κρατάς άν δεν πάρεις την άδεια της. :P  Ψέματα είναι;

Αφου σου αρεσει να ζεις με προβληματα δεν μπορω να σου ευχηθω παρα περαστικα... Λογω των ημερων προθυμοποιηθηκα να σε βοηθησω να κανεις ενα καλο στη ζωη σου αλλα εισαι τοσο skroutz που θες να το κρατησεις στο συρταρι. Εστω το android που εχεις γιατι δεν δινεις σε καποιον να του βγαλει τα ματια στο πειραγμα να κανει και μια χαρουμενη πρωτοχρονια πάνω του?

Κρατα το iphone σου και λεγε λογια γιατι αυτο ξέρεις να κάνεις.... :-D

Δημοσ.

Τα παλιότερα iOS, σ' άρεσαν περισσότερο;

Τουλάχιστον δεν κολλούσαν το σύμπαν;)

Αφου σου αρεσει να ζεις με προβληματα δεν μπορω να σου ευχηθω παρα περαστικα... Λογω των ημερων προθυμοποιηθηκα να σε βοηθησω να κανεις ενα καλο στη ζωη σου αλλα εισαι τοσο skroutz που θες να το κρατησεις στο συρταρι. Εστω το android που εχεις γιατι δεν δινεις σε καποιον να του βγαλει τα ματια στο πειραγμα να κανει και μια χαρουμενη πρωτοχρονια πάνω του?Κρατα το iphone σου και λεγε λογια γιατι αυτο ξέρεις να κάνεις.... :-D

Συνεχίζεις τα αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα και δεν έχω καταλάβει αν αυτά που λες τα πιστεύεις. Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη. Τα περί περαστικά skroutz κλπ πως τα ταιριάξεις στο μυαλό σου είναι άξιο απορίας. Να βγάλω το Android μου τα μάτια στο πείραγμα; Να πείραξω κάτι που λειτουργεί άψογα; Ότι ναναι...
Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν κολλούσαν το σύμπαν ;)Συνεχίζεις τα αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα και δεν έχω καταλάβει αν αυτά που λες τα πιστεύεις. Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη. Τα περί περαστικά skroutz κλπ πως τα ταιριάξεις στο μυαλό σου είναι άξιο απορίας. Να βγάλω το Android μου τα μάτια στο πείραγμα; Να πείραξω κάτι που λειτουργεί άψογα; Ότι ναναι...

Ειναι ξεκαθαρο ειναι οτι εχεις προβλημα με την Apple αλλα απο την αλλη φυλας τα προβληματικα προιοντα της στο συρταρι.... και θες να μιλησουμε και σοβαρα. Δεν μπορω να κανω σοβαρη συζητηση με συλλέκτη προβλημάτων....

Δημοσ.

Ειναι ξεκαθαρο ειναι οτι εχεις προβλημα με την Apple αλλα απο την αλλη φυλας τα προβληματικα προιοντα της στο συρταρι.... και θες να μιλησουμε και σοβαρα. Δεν μπορω να κανω σοβαρη συζητηση με συλλέκτη προβλημάτων....

Αν κάτι δεν δουλεύει σωστά πάει στο συρτάρι. Όταν φτιάξει θα βγει. Η δυσκολία σε αυτό που λέω ποια είναι; Ότι κολλάει το iPhone αυτή την στιγμή σαν βδέλλα; Τι συζήτηση να κάνει κανείς με παραμυθάδες;

Σου είπα ξεκάθαρα. Μεταξύ Note 8 και 8 plus θα έπαιρνα δαγκωτό το πρώτο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι τα iphones η apple και όλα τα αλλά τα έκανε διακοσμητικά στοιχεία; Κάθε μήνα και από μια μ@λ@κ@α από τις φαίνες ιδέες της. Ακόμη δεν χορτάσατε;

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω...

Για ποιον απο ολους;

Δημοσ.

Θα τα παρουν καποια στιγμη αλλα ποιο θα φυγει πρωτο? Βασικα και να μουν χαριζαν android με  lag δεν θα το επαιρνα....Αν σου ακουγεται extreme δεν μπορω να σε βοηθησω με το προβλημα σου....

Και τα 2 αστραπιαια θα φυγουν. Μπορουμε να το δοκιμασουμε αν θες, εχω μια μπακατελα lenovo των 50€. Αν το βαλω στις αγγελιες οτι χαριζεται και δεν βρεθει καποιος να το θελει μεσα σε 10 λεπτα σου δινω 100€, αν βρεθει μου δινεις εσυ 100€. Και προσεξε, μιλαμε για εντελως μπακατελα, ποσο μαλλον για high end android. Το δεχεσαι το στοιχημα? ;)

Τωρα εσυ το τι θα εκανες ειναι αδιαφορο ακομα και αν σε πιστευα, γιατι αντιστοιχα θα σου πει ενας αλλος οτι και να του χαριζαν iPhone με τοσο κλειδωμα και μειωμενες επιδοσεις που δεν ξερεις για ποιο λογο τις εχει δεν θα το επαιρνε κλπα κλπα. Πομπωδης δηλωσεις μπορουμε να κανουμε ολοι μας, να δουμε τωρα αν μπορεις να στηριξεις και τις δηλωσεις σου με χρηματα.

PS1. Μολις εκανα χριστουγεννα με καποιον που κλαιγοταν οτι το iPhone 6s + σερνεται και θελει να γυρισει παλι σε android. Να του πω να αλλαξει μπαταρια? :P

• Like 1
Δημοσ.

Σου είπα ξεκάθαρα. Μεταξύ Note 8 και 8 plus θα έπαιρνα δαγκωτό το πρώτο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι τα iphones η apple και όλα τα αλλά τα έκανε διακοσμητικά στοιχεία; Κάθε μήνα και από μια μ@λ@κ@α από τις φαίνες ιδέες της. Ακόμη δεν χορτάσατε;

Μπράβο, συγχαρητήρια. Το πρόβλημά σου ποιό είναι τώρα; Σε πειράζει που κάποιοι άλλοι θα διάλεγαν το δεύτερο; Θα ήθελες όλοι να έχουμε το τηλέφωνο που πήρες εσύ; Θα ήθελες να μην υπάρχουν επιλογές και διαφορετικά συστήματα κι ο καθένας να διαλέγει βάσει προσωπικών επιλογών;

Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Και τα 2 αστραπιαια θα φυγουν. Μπορουμε να το δοκιμασουμε αν θες, εχω μια μπακατελα lenovo των 50€. Αν το βαλω στις αγγελιες οτι χαριζεται και δεν βρεθει καποιος να το θελει μεσα σε 10 λεπτα σου δινω 100€, αν βρεθει μου δινεις εσυ 100€. Και προσεξε, μιλαμε για εντελως μπακατελα, ποσο μαλλον για high end android. Το δεχεσαι το στοιχημα? ;)

Τωρα εσυ το τι θα εκανες ειναι αδιαφορο ακομα και αν σε πιστευα, γιατι αντιστοιχα θα σου πει ενας αλλος οτι και να του χαριζαν iPhone με τοσο κλειδωμα και μειωμενες επιδοσεις που δεν ξερεις για ποιο λογο τις εχει δεν θα το επαιρνε κλπα κλπα. Πομπωδης δηλωσεις μπορουμε να κανουμε ολοι μας, να δουμε τωρα αν μπορεις να στηριξεις και τις δηλωσεις σου με χρηματα.

PS1. Μολις εκανα χριστουγεννα με καποιον που κλαιγοταν οτι το iPhone 6s + σερνεται και θελει να γυρισει παλι σε android. Να του πω να αλλαξει μπαταρια? :P

Α καλά.... Και μετά γράφεις ότι εγώ το τερμάτισα...

Λυπάμαι για τα χάλια Χριστούγεννα που πέρασες.Σου εύχομαι του χρόνου να μην έχει κανένας γνωστός σου iphone και να μην φτάνεις σε σημείο να γράφεις πώς πέρασες τα Χριστούγεννα σου βάζοντάς στοιχήματα,για το πως χαρισες την μπακατελα σου...

Στείλε μου pm το iban σου να σου βάλω 100 ευρώ. Η βλακεια πάντα κερδίζει....

Δημοσ.

το ζητημα ειναι απλο. ενα βημα ακομα πιο κοντα στο να αλλαζεις κινητο πιο γρηγορα απ οτι θα θελες. ιδιες αναγκες ιδιεςσ εφαρμογεσ αλλα για ανεξηγητους λογους τα κινητα πρεπει να λαγκαρουν καποια στιγμη και με ενα φορματ να μην στρωνουν οπωσ στην αρχη, λειτουργικα που δεν τα σηκωνουν χωρις ιδιαιτερη αξια λες και το κινητο ειναι μονο fancy λειτουργιες και καμερες. ειναι και αυτα αλλα το κυριοτερο ειναι μπαταρια απροβληματιστη λειτουργια σταθεροτητα αξιοπιστια.. παλια πληρωνες το μηλο για να εχεισ την σταθεροτητα και ενα κινητο που εκτος απροοπτου θα εβγαζε 5 χρονια. ο αδερφος μου φετος θα αποχωριστει το παλιο μου iphone 5 που το χα απο τον πρωτο μηνα λογω μπαταριας. ως τωρα τον εβγαλε παλικαρι. ενταξει δεν τρεχει οπως το καινουριο ισως αλλα δεν νομιζω οτι κατι του λειπει απο εκεινο. απλα πραγματα ειναι αυτα οι εταιριεσ καταλαβαν οτι επιασαν ενα πικ εξελιξης που επιβαλει σταθεροτητα και ο κοσμος δεν αγοραζει πια καθε χρονο κινητο εκτοσ αν ειναι φραγκατος η καμμενος με την τεχνολογια οποτε βρισκουν λυσεις που να επιβραδυνουν αυτο που σου δινουν απο την αρχη για να πας σε αλλο κινητο νεοτερο. ειναι μια σχεση win-win για αυτες. αν πουλησω κινητο και παω σ αλλη εταιρια δεν την νοιαζει γιατι πολυ απλα το κινητο που θα πουλησω καποιοσ θα το επισκευασει οποτε θα χει κερδος παλι. αν η αππλ αφηνε να μεινει κανεις στο λειτουργικο που ειχε στο κουτι το κινητο η 1 εκδοση μετα το πολυ και αφηνε να βγαινει η μπαταρια με ενα πορτακι και να βαζει ο καθενας οτι θελει θα το ειχε κλεισει το μαγαζι και αυτο ειναι πολυ κακο για μας οχι για αυτην. πλασαρει ντιζαιν ενω στην ουσια πλασαρει μεσω αυτου περιορισμους με καθαρο γνωμονα το κερδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...