Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ξέρεις τι φταίει κάθε φορά που ένα Android κάνει reboot χωρίς να το έχει επιλέξει ο χρήστης;

Εγω παντως μια μπακατελα lenovo που εχω 2 χρονια δεν κανει μονο του restart. Κανει πολλα αλλα τραγικα, αλλα restart δεν κανει

Δημοσ.

To note 4 έβγαλε πολλά θέματα με mmc κυρίως τα F μοντέλα. Ενα αυτό και ένα το note 7 είναι οι μεγάλες μαλακιες της Samsung. Τουλάχιστον στη δεύτερη τα ανακάλεσε στην πρώτη φέρθηκε απαράδεκτα.

Note 4 910c απο την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας αγορασμένο. Ακόμη μπαταρία η original...Μέτρα πόσος καιρός είναι. Ούτε ένα restart ούτε ένα σβήσιμο. Τρέχει όπως το αγόρασα. Το s3 το έδωσα σε φίλο που το φόρτιζε λόγω αναγκών κάθε μέρα. Πρίν ένα μήνα άλλαξε μπαταρία!!! Ούτε ένα restart με το χέρι στην καρδιά.

Κάτι "μαγικό" θα έκανε η samsung φαίνεται. B)

Δεν ξέρω τι κάνουν μερικοί με τις μπαταρίες τους και πώς τις χρησιμοποιούνε αλλά η samsung έβγαζε και βγάζει τις πιό ποιοτικές μπαταρίες. Μία λαλακία έγινε στο εργοστάσιο για το Note 7 πιστεύω πήρε το μάθημα της. Καλά να πάθει γιατί πήρε αέρα όπως η Apple τώρα. Δεν λογάριαζε κανέναν και έκανε του κεφαλιού της. Η Oneplus που ακούει άμεσα τους χρήστες της στο φόρουμ της ανεβαίνει ταχύτατα.

https://www.oraiokastro24.gr/oneplus-6-έρχεται-το-μάρτιο-με-αισθητήρα-δακτ-2/

Δημοσ.

To note 4 έβγαλε πολλά θέματα με mmc κυρίως τα F μοντέλα. Ενα αυτό και ένα το note 7 είναι οι μεγάλες μαλακιες της Samsung. Τουλάχιστον στη δεύτερη τα ανακάλεσε στην πρώτη φέρθηκε απαράδεκτα.

Καημένος φίλος μου την πάτησε με το F.. είχε βάλει και cyanogen, οπότε εγγύηση περίπατο..

Δημοσ.

Καλά μην κάνουμε σύγκρηση με android παιδιά.Είπαμε κάνει η apple τη μαλακία της(με εμέσως αναγκαστικά updates που το παλιό hardware αδυνατεί να τρέξει ομαλά) αλλά η σύγκρηση με android είναι αστεία.

Το 5s μου ακομα τρέχε πολύ καλά για την ηλικία του.

Ποιος όμως έχε andrid 5ετίας με updates ή όχι που δουλεύει ανάλογα.?

Κανείς και όποιοσ το ισχυριστεί μάλλον κοροιδεύει τον εαυτό του.

Τουλάχιστον όσα andro είχα(moto g μερικά μοντέλα , xiaomi mi4 / 3s , samsung s4 ) μετά απο κάνα χρόνο ήταν για πέταμα στο τοίχο.

Οπότε ναι η apple κάνει μαλακία αλλά παρόλα αυτά οι συσκευές τησ βγάζουν άνετα 5 χρονάκια.

Το ότι μερικοί αγοράζουν κάθε χρόνο το νέο δεν σημένει πως το κάνουν επειδή το παλιό δεν τους κάνει δουλειά.

Απλά θέλουν το νέο ή έχουν λόξα ή το βλέπουν σαν κόσμημα ή έχουν χρήμα για πέταμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην κάνουμε σύγκρηση με android παιδιά.Είπαμε κάνει η apple τη μαλακία της(με εμέσως αναγκαστικά updates που το παλιό hardware αδυνατεί να τρέξει ομαλά) αλλά η σύγκρηση με android είναι αστεία.

Το 5s μου ακομα τρέχε πολύ καλά για την ηλικία του.

Ποιος όμως έχε andrid 5ετίας με updates ή όχι που δουλεύει ανάλογα.?

Κανείς και όποιοσ το ισχυριστεί μάλλον κοροιδεύει τον εαυτό του.

Τουλάχιστον όσα andro είχα(moto g μερικά μοντέλα , xiaomi mi4 / 3s , samsung s4 ) μετά απο κάνα χρόνο ήταν για πέταμα στο τοίχο.

Οπότε ναι η apple κάνει μαλακία αλλά παρόλα αυτά οι συσκευές τησ βγάζουν άνετα 5 χρονάκια.

Το ότι μερικοί αγοράζουν κάθε χρόνο το νέο δεν σημένει πως το κάνουν επειδή το παλιό δεν τους κάνει δουλειά.

Απλά θέλουν το νέο ή έχουν λόξα ή το βλέπουν σαν κόσμημα ή έχουν χρήμα για πέταμα.

εχω mi4c που οχι μονο δεν ειναι για πεταμα αλλα παει σφαιρα κιολας

προφανως δεν ξερεις κ το εχεις αφησει μαμα κ καραφορτωμενο ενω απλα μπορεις να το ρυθμισεις να μην φορτωνει οτι του εχεις περασει στην εκκινηση

Δημοσ.

εχω mi4c που οχι μονο δεν ειναι για πεταμα αλλα παει σφαιρα κιολας

προφανως δεν ξερεις κ το εχεις αφησει μαμα κ καραφορτωμενο ενω απλα μπορεις να το ρυθμισεις να μην φορτωνει οτι του εχεις περασει στην εκκινηση

Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι είναι..Εσύ είσαι ο μέγα hacker της Ελλάδως και όλοι οι άλλοι δεν έχουμε ιδέα.

Οταν το είχα,  είχα περασμένο Cyanogen Mod και είχα δοκιμάσει και άλλα.Το τηλέφωνο είχε τα απολύτως βασικά για την λειτουργία του οπότε δεν υπήρχε τίποτα να το φωρτώνει.Τίποτα τρομερό κανένα απο αυτά.

Επι της ευκαιρίας όταν ακούω εκφράσεις ΄΄μαμά΄΄ κλπ σκέφτομαι κάνα παιδάκι στην άλλη άκρη της οθόνης που νομίζει πως ΄΄πειράζει΄΄ τηλέφωνα σαν να είναι αγονιστικά αμάξια.

Μάθανε όλοι να ακολουθούν δύο οδηγίες στο  google και νομίζουν έπιασαν το παπά απο τα @@....

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, ουτε χακερ το επαιξα ουτε τπτ απλα ξερω να λειτουργω τις συσκευες μου (συνηθισαμε βεβαια οποτε ξεσκεπαζουμε την αγνοια σας να μας στολιζετε με την ανοχη των mods)

τραβα τωρα να αγορασεις μπαταριουλες κ να τα σκασεις χοντρα κ εσυ για να παιξουν νορμαλ οι συσκευες σου

• Like 2
Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, ουτε χακερ το επαιξα ουτε τπτ απλα ξερω να λειτουργω τις συσκευες μου (συνηθισαμε βεβαια οποτε ξεσκεπαζουμε την αγνοια σας να μας στολιζετε με την ανοχη των mods)

τραβα τωρα να αγορασεις μπαταριουλες κ να τα σκασεις χοντρα κ εσυ για να παιξουν νορμαλ οι συσκευες σου

Η ανοχη τον mods λειτουργεί υπέρ σου.Όταν ξεκινάσ ΄΄προφανόσ δεν ξέρεις΄΄ λές και κατάλαβες απο την άλλη άκρη αν ξέρω ή όχι τότε το έχεις χάσει.

Άγνοια.? Ναι τη δική σου άγνοια γιατί σου λέω τι ρομ είχα περασμένο και αντί να παραθέσεις πάνω σε αυτό βάζεις την ουρά σου κάτω και προσπαθείς να βγείς και θιγμένος.

Αλλά αν έχεις θέμα μπορώ όταν πάω σπίτι να σου κοτσάρω και ένα λινκ απο το account μου στο xda forums για να πιστείς.

Αλλιώς.

Kirileman νισάφι ρε φίλε όσο καιρό είμαι στο φόρουμ το ίδιο.Δεν είμαι έλληνας να είσαι ευχαριστημένος και που ξέρω να γράφω όπως γράφω.Επι του θέματος τώρα έχεις τίποτα.?

Δημοσ.

αγορι μου γιατι δεν ρυθμισες μεσα απο το miui app ασφαλεια το ποιες εφαρμογες μπορουν να εκκινουν αυτοματα κ να αφησεις μονο αυτες για τις οποιες θες ειδοποιησεις?

ειναι τοσο απλο 

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για πρόβλημα με ειδοποιήσεις ή εφαρμογές που ξεκινάνε αυτόματα κλπ κλπ.? Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα τώρα.

Δημοσ.

Kirileman νισάφι ρε φίλε όσο καιρό είμαι στο φόρουμ το ίδιο.Δεν είμαι έλληνας να είσαι ευχαριστημένος και που ξέρω να γράφω όπως γράφω.Επι του θέματος τώρα έχεις τίποτα.?

Ναι, βάλτα αλλιώς.

Δημοσ.

Τι να πεις για αυτο; Ετσι ηταν εαν ετσι πιστευεις. Το καλο ειναι που υπαρχουν λυσεις για ολλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...