Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα παιδιά μου είναι για το "καλό" σας. Η Apple σκέφτεται για εσάς πρίν απο εσάς. Θέλει να έχετε καινούριο Iphone κάθε χρόνο! Πού το κακό; Νέο feature εισήγαγε απλά στο ios.

Κακό είναι που θα τρέχει το Iphone σας στα μισά και λiγότερο; Θα σας κάνει οικολόγους. Λιγότερο ρεύμα καλύτερο περιβάλλον. Βραβείο θα της δώσουν. Δεν καταλάβατε γιατί σας έδωσε το ios 11; Αδιάβαστους σας βλέπω όπως τους χρήστες της. Οι ios users συμβιβάζονται πάντα με ότι τους δίνει η μαμά apple. Αργό Iphone; Καλοδεχούμενο. Το μηλαράκι μόνο που βρίσκεται στην πλάτη του κινητού θα έπρεπε να πληρώνεται άλλα 2 χιλιάδες παραπάνω. Χάρι σας κάνει.

Στις επόμενες εκδόσεις θα βάλει είπε και τις Ναυαρχίδες της το 8 και το Iphone 10. Όταν θα τα αγοράζετε θα σκίζουν στα benchmarks μετά θα σκίζει αυτή κάτι άλλο. Δίνω παίρνω. Ισορροπία στο σύμπαν. Αυτά είναι...

Για την Apple είναι αστείες αυτές οι μπαταρίες για να "θρέψει" τέτοια θηρία επεξεργαστές. Οι άλλοι ταίζουν βατράχια. Επιστημονική τεκμηρίωση στην στιγμή. Όχι παίζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Παρακολουθώ το thread και κυρίως τις τελευταίες 2 σελίδες.

Και εξελίσσεται σε ένα θαυμάσιο κοινωνικο-ψυχολογικό πείραμα.

Thread της Apple, και συνομιλούν μόνοι τους οι Android guys.

Σουρεαλιστικές στιγμές!

Αν αυτό δεν είναι δείγμα, του που έχουμε φτάσει σαν κοινωνία, δεν ξέρω πιο είναι!

Συμμετέχουμε λοιπόν σε ένα thread, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι ο άλλος είναι μ@κ@κ@ς και εμείς έξυπνοι!

Κράζουμε, επαναλαμβάνοντας τα ίδια για ποιόν λόγο?

Δηλαδή το point σας, δεν το καταλάβαμε? το είπατε απο 3 φορές ο καθένας ! έλεος δλδ

Πρέπει να βγούν-βγούμε όλοι στην πλατεία να αυτομαστιγωθούμε που αγοράσαμε Apple, και εσείς να γελάτε για να αυτο-ικανοποιηθείτε?

Λυπάμαι πραγματικά.. πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε τι έχουμε κάνει λάθος.

• Like 3
Δημοσ.

εγω καταγγελω την apple που δεν τα εσκασε χοντρα ωστε o John Poole να την κανει ''γαργαρα'' την δουλεια . πόσα του εδωσαν οι τυποι με το adroid. γιατι μην μου πειτε οτι το εκανε απο καθαρα ''επιστημονικη περιεργια''  ισχυει και το αντιστροφο βεβαια ...''ειναι πολλα τα λεφτα Άρη""

• Like 1
Δημοσ.

αρχισαν και οι πρωτες μηνυσεις για το κουτσουρεμα των συσκευων

https://www.rt.com/business/413951-apple-sued-slowing-iphones/

Γιατι καποιοι υποστηριζουν εδω μεσα οτι oλα καλα,καλα εκανε,μονο τα android fanboys το κανανε θεμα!

Οποτε γινανε απο android fanboys οι μηνυσεις να φανταστω.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπες είναι premium κινητό.

Άμα δεν έχεις τα λεφτά να το συντηρήσεις καλύτερα μην το πάρεις.

Λολ. Απλα ενα Overpriced common smartphone με τιμή premium.
  • Like 1
Δημοσ.

E ok, στα Android το κινητό σέρνεται μόλις αρχίσει να γεμίζει απο δεδομένα.. Και μόλις το αδειάσεις (ή τα μεταφέρεις σε κάρτα μνήμης), τσουπ πάλι γρήγορο.

Δεν βλέπω καμία ενημέρωση του στυλ "αδειασε τη μνήμη ρε ζωάδι γιατί θα σέρνεσαι", αλλά επίσης δεν βλέπω και κανένα παραπονο.

Πραγματικά ορισμένοι ούτε μετοχές να είχατε στα Android...

Διαφορά: πληρώνεις 150€ για ένα αντροιντ όχι 1000€. Οπότε δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.
Δημοσ.

Κανένα έλεος πια από τα γνωστά ανδροιτ αγόρια και τους χειτερ... Άλλα ξέχασα, όλοι στο ανδροιτ είστε πυρηνικοί φυσικοί, ακόμα και ο παππούς με το σ2...

Από την μια έχει ένα δίκιο η apple, αλλά, έπρεπε να στέλνει ειδοποίηση και να λέει πως η μπαταρία θέλει αλλαγή, και ότι θα μειωθεί η απόδοση! (γνωρίζω πως άμα μπεις στης ρυθμίσεις σου λέει αν θέλει αλλαγή).

Υ.γ. Να σας θυμίσω, ότι ο καθένας παίρνει ότι θέλει και ότι δεν τα αγοράζει από το πορτοφόλι σας!

• Like 1
Δημοσ.

E ok, στα Android το κινητό σέρνεται μόλις αρχίσει να γεμίζει απο δεδομένα.. Και μόλις το αδειάσεις (ή τα μεταφέρεις σε κάρτα μνήμης), τσουπ πάλι γρήγορο.

Δεν βλέπω καμία ενημέρωση του στυλ "αδειασε τη μνήμη ρε ζωάδι γιατί θα σέρνεσαι", αλλά επίσης δεν βλέπω και κανένα παραπονο.

Πραγματικά ορισμένοι ούτε μετοχές να είχατε στα Android... 

Εμπειρια android απο τα lidl. 

• Like 4
Δημοσ.

Πάει όπως την πρώτη μέρα που του άλλαξες τα φώτα βάζοντας custom firmware θέλεις να πεις.

Γιατί αν το άφηνες έτσι όπως το αγόραζες... κάτι μου λέει ότι δεν θα έγραφες το παραπάνω.

Προφανώς

Εσύ δεν είσαι με τις ρουτίνες συντήρησης ?

reboot every week - clear cache - clear memory etc?

για να το κρατάς σε φόρμα?

:cry:

troll mode = on

Οριακά κοντράρεις 5s, με ξελιγωμένη μπαταρία και ανάπηρο χρήστη. :confused:

βιαστήκατε θεωρώ, να βγείτε από τα καβούκια σας :devil:

troll mode = off

ελπίζω ότι τα σχόλια των υπολοίπων, αποτελούν απλά φιλικό πειραγματάκι και τίποτα παραπέρα :-)

Όλα στον αυτόματο. Κάθε βράδυ τρέχει Ccleaner μαζί με sd maid και κάνει reboot το κινητό αυτόματα όταν κοιμάμαι και το πρωί έχω ένα καθαρό και σφαιρατο κινητό. Το 5s είναι αρχαιολογια δεν μπορεί να συγκριθεί με note με custom Rom ούτε για πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν να περνεις εξακύλινδρο αμαξι κ μετά πο λίγο να δουλεύουν μόνο οι 4 επειδή μειώθηκε η χωρητικότητα της μπαταρίας.
Κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

ρε συ crash, ακόμα να ξεθυμάνεις?

δεν σου απαντάει και κανένας ρε παιδάκι μου και είπα να βοηθήσω

φτάνει, είπαμε να φτιάξουμε ένα μόνιμο thread, να τα λέτε εκεί να ξεσπάτε

ρε συ στο έχω ξαναπεί.

αυτά μην τα λες παραέξω :D

ps. Θα ξεθάψω 5s και θα το βάλω για χαβαλέ να σε γλεντήσω :P

στοίχημα σε XRP τώρα που έχει πάρει και τα πάνω του :D

Δεν μιλάς με άσχετο.

https://youtu.be/RHGSkZfKFtQ

https://youtu.be/Gv9SpvToSyk

https://youtu.be/YJdzvJxeYL0

Επισης όλα σήμερα πάνε χάλια -450 ευρώ στο blockfolio έχω ελπίζουμε να ξανά ανέβουν.

Δημοσ.

Δεν μιλάς με άσχετο.

Επισης όλα σήμερα πάνε χάλια -450 ευρώ στο blockfolio έχω ελπίζουμε να ξανά ανέβουν.

έχω λογαριασμό στο xda από το 11'. επέτρεψε μου, να έχω περάσει απο την φάση σου και να έχω μεγαλώσει, οπότε χρόνος δεν παίζει για μπλιμπλίκιασμα

Off topic : Θα γυρίσει ο τροχός. αναμενόμενο ήταν . Πάντα τα Χριστούγεννα τραβάνε κυρίως οι Κινέζοι για να καλύψουν τα εορταστικά έξοδα. Δεν θες να μάθεις πόσο μέσα είμαι εγω :D

αλλά είναι όλα απο το υπερκέρδος του 5000%.

είναι και οι noobs με τον πανικό, αλλά έπρεπε να ξεφουσκώσει λίγο, γιατί δεν δικαιολογούταν αυτό.

το 2018 θα είναι καλή χρονιά, καιρός να αγοράσουμε κιάλλο φθηνότερα ;)

Δημοσ.

έχω λογαριασμό στο xda από το 11'. επέτρεψε μου, να έχω περάσει απο την φάση σου και να έχω μεγαλώσει, οπότε χρόνος δεν παίζει για μπλιμπλίκιασμα

Off topic : Θα γυρίσει ο τροχός. αναμενόμενο ήταν . Πάντα τα Χριστούγεννα τραβάνε κυρίως οι Κινέζοι για να καλύψουν τα εορταστικά έξοδα. Δεν θες να μάθεις πόσο μέσα είμαι εγω :D

αλλά είναι όλα απο το υπερκέρδος του 5000%.

είναι και οι noobs με τον πανικό, αλλά έπρεπε να ξεφουσκώσει λίγο, γιατί δεν δικαιολογούταν αυτό.

το 2018 θα είναι καλή χρονιά, καιρός να αγοράσουμε κιάλλο φθηνότερα ;)

Hold μόνο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...