Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντεύω τα 4 χρόνια με το εξαιρετικο κινητό μου φίλτατε και πάει όπως την πρώτη μέρα με μια αλλαγή στα 3.5 χρόνια 10 ευρώ μπαταρίας. Πολύ πιο γρήγορο από 6s. Και δεν έχω θέμα χρημάτων απλά κανένα καινούργιο κινητό δεν με καλύπτει με αυτά που κόβουν συνέχεια.

Εσύ δεν είσαι με τις ρουτίνες συντήρησης ?

reboot every week - clear cache - clear memory etc? 

για να το κρατάς σε φόρμα?

:cry:

troll mode = on

Οριακά κοντράρεις 5s, με ξελιγωμένη μπαταρία και ανάπηρο χρήστη. :confused:

βιαστήκατε θεωρώ, να βγείτε από τα καβούκια σας :devil:

troll mode = off

ελπίζω ότι τα σχόλια των υπολοίπων, αποτελούν απλά φιλικό πειραγματάκι και τίποτα παραπέρα  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που την πλήρωσα χοντρά και δεν με δουλεύει (μέχρι τώρα), πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? :P

The best fanboy ever! ;)

• Like 3
Δημοσ.

Είναι 100% λογικό αυτό που κάνει η Apple.

Το πρόβλημα δεν είναι οτι ρίχνει την απόδοση των κινητών ως έχουν επειδή όντως δουλεύουν έτσι οι μπαταρίες λιθίου.

Το πρόβλημα είναι οτι φτιάχνεις ένα premium κινητό που κοστίζει όσο κοστίζει και δεν κάνεις την μπαταρία αποσπώμενη και καλά για να είναι πιο thin και πιο designάτο.. Μετά πρέπει να πληρώσεις 80 ευρώ για να στην αλλάξουν.

Δημοσ.

Iphone πηρατε, καντε και καμια συντηρηση, μια μπαταρια και ενα set κουμπακια τον χρονο επιβαλεται, τι θα γινουν τα παιδια στην eye red, στην eye repair και στην golden eye; Κλεφτες;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αλήθεια ότι έχει βουίξει ο τόπος σε forums και reddit με παράπονα για αυτήν την συμπεριφορά (να μην λέει ότι συμβαίνει αυτό και να μειώνει την ταχύτητα), και κάποιοι εδώ μιλάνε για φτωχομπινέδες που δεν μπορούν να αγοράσουν κινητό 1000 ευρώ κάθε χρόνο. https://9to5mac.com/2017/12/21/apple-lawsuit-slow-down-older-iphones/

Επεξ/σία από BabyRage
  • Like 3
Δημοσ.

156 posts για ένα θέμα της Apple. Ένα 10% από αυτά να αφορούν κατόχους iphone και το υπόλοιπο 90% post από άτομα που θέλουν να βγάλουν χολή, να εκφράσουν την χαιρεκακία τους, να "αγανακτήσουν" αν και δεν έχουν μηλόφονο ούτε πρόκειται να πάρουν ποτέ, να προσβάλουν όσους προτιμούν τα προϊόντα της Apple κλπ κλπ. Εάν το downthrotling το έκανε η Samsung, η Huawei, η LG κλπ θα είχαμε το πολύ το 1/4 των posts. Καλά λέω ότι το καλύτερο marketing για την Apple το κάνουν οι haters!  :P

• Like 6
Δημοσ.

Είναι 100% λογικό αυτό που κάνει η Apple.

Το πρόβλημα δεν είναι οτι ρίχνει την απόδοση των κινητών ως έχουν επειδή όντως δουλεύουν έτσι οι μπαταρίες λιθίου.

Το πρόβλημα είναι οτι φτιάχνεις ένα premium κινητό που κοστίζει όσο κοστίζει και δεν κάνεις την μπαταρία αποσπώμενη και καλά για να είναι πιο thin και πιο designάτο.. Μετά πρέπει να πληρώσεις 80 ευρώ για να στην αλλάξουν.

μονο στην apple οι μπαταριες δεν επαρκουν μετα απο λιγο ομως

προσεξε τι λεω ,δεν λεω να μην μειωνεται η χωρητικοτητα τους οπως συμβαινει σε ολες τις συσκευες κ σε ολες τις μπαταριες με το περασμα του χρονου φυσιολογικα, σας λενε οτι μετα απο λιγο η μπαταρια δεν μπορει να δωσει την απαιτουμενη ενταση ρευματος για αυτο κ ριχνουν τις επιδοσεις ,για να ζηταει το soc λιγοτερη ενταση ρευματος

εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο σε οσα κινητα μου περασαν απο τα χερια κ δεν μιλαω για ακριβα κινητα ,μερικα απο αυτα ειναι 6+ χρονων κινητα κ μαλιστα πολυ φτηνιαρικα καποια ,ενα zte δε με φουσκωμενη μπαταρια

ανοιγουν δουλευουν αλλα η μπαταρια εξαφανιζεται φυσικα, δεν κανουν ουτε reboot ουτε bootloop ουτε αλλα παραξενα

προσωπικα πιστευω οτι σας δουλευουν ψιλο γαζι μεσα στα ματια σας απλα κ μονο για να μην παραδεχτουν οτι βαζουν κακης ποιοτητας μπαταριες τις οποιες θα επρεπε να αντικαταστησουν αν ηταν σοβαρη εταιρεια

το πως χειριστηκαν το προβλημα δειχνει τελος οτι σας θεωρουν πολυ βλακες ωστε να σας αφησουν το δικαιωμα επιλογης η εστω ενημερωσης κ μαλιστα με θρασος σας πεταξαν στα μουτρα απιστευτα γελοιες δικαιολογιες κ ολα αυτα ουτε καν επισημα αλλα ως διαρροες απο εναν υπαλληλο

αν μετα απο ολα αυτα συμφωνειτε μαζι τους κ τους δικαιολογειτε τι να πω ,προφανως οι υπολοιποι καταλαβαινουμε πλεον ποιο ειναι το target group της apple 

• Like 5
Δημοσ.

156 posts για ένα θέμα της Apple. Ένα 10% από αυτά να αφορούν κατόχους iphone και το υπόλοιπο 90% post από άτομα που θέλουν να βγάλουν χολή, να εκφράσουν την χαιρεκακία τους, να "αγανακτήσουν" αν και δεν έχουν μηλόφονο ούτε πρόκειται να πάρουν ποτέ, να προσβάλουν όσους προτιμούν τα προϊόντα της Apple κλπ κλπ. Εάν το downthrotling το έκανε η Samsung, η Huawei, η LG κλπ θα είχαμε το πολύ το 1/4 των posts. Καλά λέω ότι το καλύτερο marketing για την Apple το κάνουν οι haters:P

Αυτο το haters δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε, το να ειχες ενα προιον να μην σε εχει αφησει ικανοποιημενο και με επιχειρηματα να το κραζεις ΟΚ, αλλα να μην το ειχες ποτε και να ασχολεισαι μαζι του γραφοντας αρλουμπες παμε αλλου.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως είπες είναι premium κινητό.

Άμα δεν έχεις τα λεφτά να το συντηρήσεις καλύτερα μην το πάρεις.

μεγαλε δεν ειναι αυτοκινητο,μονο η apple τις κανει αυτες τις γυφτιες.

Ακομα και τα αυτοκινητα θελουν χρονια μεχρι να εμφανιστει κατι για αλλαγη.

μονο στην apple οι μπαταριες δεν επαρκουν μετα απο λιγο ομως

προσεξε τι λεω ,δεν λεω να μην μειωνεται η χωρητικοτητα τους οπως συμβαινει σε ολες τις συσκευες κ σε ολες τις μπαταριες με το περασμα του χρονου φυσιολογικα, σας λενε οτι μετα απο λιγο η μπαταρια δεν μπορει να δωσει την απαιτουμενη ενταση ρευματος για αυτο κ ριχνουν τις επιδοσεις ,για να ζηταει το soc λιγοτερη ενταση ρευματος

εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο σε οσα κινητα μου περασαν απο τα χερια κ δεν μιλαω για ακριβα κινητα ,μερικα απο αυτα ειναι 6+ χρονων κινητα κ μαλιστα πολυ φτηνιαρικα καποια ,ενα zte δε με φουσκωμενη μπαταρια

ανοιγουν δουλευουν αλλα η μπαταρια εξαφανιζεται φυσικα, δεν κανουν ουτε reboot ουτε bootloop ουτε αλλα παραξενα

προσωπικα πιστευω οτι σας δουλευουν ψιλο γαζι μεσα στα ματια σας απλα κ μονο για να μην παραδεχτουν οτι βαζουν κακης ποιοτητας μπαταριες τις οποιες θα επρεπε να αντικαταστησουν αν ηταν σοβαρη εταιρεια

το πως χειριστηκαν το προβλημα δειχνει τελος οτι σας θεωρουν πολυ βλακες ωστε να σας αφησουν το δικαιωμα επιλογης η εστω ενημερωσης κ μαλιστα με θρασος σας πεταξαν στα μουτρα απιστευτα γελοιες δικαιολογιες κ ολα αυτα ουτε καν επισημα αλλα ως διαρροες απο εναν υπαλληλο

αν μετα απο ολα αυτα συμφωνειτε μαζι τους κ τους δικαιολογειτε τι να πω ,προφανως οι υπολοιποι καταλαβαινουμε πλεον ποιο ειναι το target group της apple 

σωστος

• Like 2
Δημοσ.

@scooterlord ακόμα xperia Z έχω που κάνει την δουλειά του μια χαρά. Δεν λέω ότι είναι τόσο γρήγορο όσο τα σημερινά, αλλά μην λες και ότι θέλεις. Το αλλάζω κ μια μπαταρία σε λίγο κ είναι κομπλέ.

Πες μου κατι ομως, ειλικρινα. Οταν βγαζεις το κινητο σου στο τραπεζι στην καφετερια, γυρνανε ολα τα κομενακια του μαγαζιου να κοιταξουν εαν ειναι το X η το προηγουμενο μοντελο; Οχι δεν το κανουν, αδιαφορουν και συνεχιζουν να ψαχνουν τον ιδιοκτητη του X. Εκει ειναι η διαφορα τιμης, και διαφορα μπαταριας....

Είναι αλήθεια ότι έχει βουίξει ο τόπος σε forums και reddit με παράπονα για αυτήν την συμπεριφορά (να μην λέει ότι συμβαίνει αυτό και να μειώνει την ταχύτητα), και κάποιοι εδώ μιλάνε για φτωχομπινέδες που δεν μπορούν να αγοράσουν κινητό 1000 ευρώ κάθε χρόνο. https://9to5mac.com/2017/12/21/apple-lawsuit-slow-down-older-iphones/

Ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια σχολια λενε και εκει, δεν ξερω εαν εκει εχουν τον χρηστη "μονο σε αυτο το φορουμ ειναι μαζεμενοι ολοι οι mega super haters που διαβαλουν την αγια αυτη εταιρια, παντου εξω προσκυνανε μολις ακουνε την μαρκα" (δραματοποιημενη εξομειωση στο κλαστικο στυλ των υποστηρικτων) η αντιλαμβανονται οτι οπως υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει μια εταιρια ετσι θα υπαρχουν ανθρωποι που δεν θα τους αρεσει.

Δημοσ.

Παντως τωρα που θα πεσει η αξια των μτχ iphone θα πεσουν και οι πωλησεις των καινουργιων.
Επαιξες και εχασες apple.

• Like 2
Δημοσ.

E ok, στα Android το κινητό σέρνεται μόλις αρχίσει να γεμίζει απο δεδομένα.. Και μόλις το αδειάσεις (ή τα μεταφέρεις σε κάρτα μνήμης), τσουπ πάλι γρήγορο.

Δεν βλέπω καμία ενημέρωση του στυλ "αδειασε τη μνήμη ρε ζωάδι γιατί θα σέρνεσαι", αλλά επίσης δεν βλέπω και κανένα παραπονο.

Πραγματικά ορισμένοι ούτε μετοχές να είχατε στα Android... 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αλλά στο android υπάρχει η επιλογή να επαναφερεις με ένα κλικ σαν να το πρωτοπήρες, ενώ στην άλλη πλευρά πρεπει να βαλεις καινουρια μπαταρία..  Ανόμοια πράγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...