l337 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχει πεσει η αποδοση στο δικο μου 6s. Οταν αποκτησεις iphone τοτε να κρινεις τα εξ ιδιων, μεχρι τοτε Xiaomi και κλαμα. Κλάμα γιατί;
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχει πεσει η αποδοση στο δικο μου 6s. Οταν αποκτησεις iphone τοτε να κρινεις τα εξ ιδιων, μεχρι τοτε Xiaomi και κλαμα. 3 γενιές πίσω... fake Apple fanboy by the way, αν έχει κάποιο Mi 5, Mi 6 σε τσακίζει σε ταχύτητα
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 καλα υπαρχει κοσμος που εχει iPhone παλαιοτερο απο 1 αντε μαξ 2 ετων για να εχει προλαβει να φθαρει η μπαταρια; Εννοείται, πάρα πολύς κόσμος! Εκτός αν κάνεις πλάκα!
newton91 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 @mjaros εχω μήλο.Εμενα με προβληματίζει ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έγινε. 1
jimse Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι οι μόνοι που έχουν πρόβλημα είναι όσοι δεν έχουν μήλο με προβληματίζει. διάβασα ήδη 4-5 σχόλια απο χρήστες iphone που έχουν πρόβλημα και το κατακρίνουν.. Το πρόβλημα είναι οτι πολλοί το δικαιολογούνε επειδή έχουν iphone, γιατί άν είναι μία τακτική που περνάει εύκολα στους πελάτες ποιος μου λέει οτι αργότερα δεν θα γίνει και στο android που πλέον χρησιμοποιώ. Δέν έχει να κάνει με fan αυτό αλλά με κοροιδία του χρήστη.. σε όποια απο τις 2 πλευρές είναι. 4
grg123c Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχει πεσει η αποδοση στο δικο μου 6s. Οταν αποκτησεις iphone τοτε να κρινεις τα εξ ιδιων, μεχρι τοτε Xiaomi και κλαμα. le max 2 εχω και με κοστος 160 ευρω εχει αποδοση pixel xl, εννοειται ακολλητο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που κάνετε «πολιτισμένη συζήτηση» χαρακτηρίζοντας τους άλλους πρόβατα, με ξεπερνάει λίγο! Τι φάση παίζει ακριβώς; Χρειάζεται κοινωνικοπολιτική ανάλυση άραγε; 3
jmirko15 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια αν αλλαξεις μπαταρια ολα δουλευουν κανονικα μετα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για το τιποτα Γιατί το θέμα έχει μέσα στον τίτλο την λέξη Apple. 5
AlienTechGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Από τη στιγμή, που το πρόβλημα με τις μειωμένες επιδόσεις των παλαιότερων iPhone, είναι λόγω της μπαταρία και όχι επειδή η Apple θέλει να σε "σπρώξει" σε νεότερο μοντέλο, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Επίσης, υπάρχουν και αποδείξεις σχετικά με αυτό, μιας και διάβασα, ότι αρκετός κόσμος με παλιά iPhone, αφού άλλαξε την μπαταρία με καινούρια, είδε μέχρι και διπλασιασμό επιδόσεων στο GeekBench. Αλλά εντάξει, τι να λέμε τώρα. Από τη στιγμή που υπάρχει η λέξη Apple στην είδηση, τελειώνει εκεί το θέμα... 1
Sotchrys Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η μετα Jobs εποχή είναι για γελια και για κλαματα... 3
YMIB Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που κάνετε «πολιτισμένη συζήτηση» χαρακτηρίζοντας τους άλλους πρόβατα, με ξεπερνάει λίγο! Τι φάση παίζει ακριβώς; Χρειάζεται κοινωνικοπολιτική ανάλυση άραγε; Εμάς μας ξεπερνάει που θεωρείς τον συγκεκριμένο όρο μη πολιτισμένο όταν όλες οι σελίδες που προηγήθηκαν δικαιώνουν αυτό το χαρακτηρισμό. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η μετα Jobs εποχή είναι για γελια και για κλαματα... Το IPhone X με έκανε να θυμηθώ πάντως τις παλιες καλές εποχές. 2
iodna2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 μιλησέ μας για τις παλιές καλές εποχές. 1
Hetfield Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 3 γενιές πίσω... fake Apple fanboy by the way, αν έχει κάποιο Mi 5, Mi 6 σε τσακίζει σε ταχύτητα Ακομα κι ετσι να ειναι, δεν με αφορα. Εμενα με αφορα το λειτουργικο και να συμπεριφερεται οπως περιμενω, δηλαδη σφαιρα. Με μετριοτητες δεν ασχολουμαι. Εφοσον εγω εχω αυτο που περιμενω, ας ειμαι και 3 γενιες πισω Το δικο μου κραξιμο προς την Apple ειναι η μη-ενημερωση για αυτη τη συμπεριφορα κι οχι η συμπεριφορα αυτη καθ' αυτη. Η συμπεριφορα αυτη καθ' αυτη ειναι λογικοτατη. ΥΓ: 7 χρονια χρηστης Android και το πολυ να κρατησα κινητο για 2 γενιες. Εκει να δεις πτωση επιδοσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα