Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,
μπαίνω αμέσως στο ψητό.
Είμαστε χρόνια συνδρομητές forhnet στο πατρικό μου. Το συμβόλαιο μας λήγει τον Ιούνιο. Η γραμμή είναι όπως πάντα, δηλαδή δεν έχει τεχνικά προβλήματα, αν και ψιλοσέρνεται αλλά εντός του φυσιολογικού.

Σήμερα μας παίρνουν και από vodafone και απο wind και μας κάνουν τις προτάσεις τους λεγοντας μας και οι 2 εταιριες οτι δεν θα έχουμε κάποια ποινή αν φύγουμε πρόωρα από forthnet επειδή η τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα και θα βγαλει και σχετικη ανακοινωση απο 1/1/2018 οτι θα μπορουν οι συνδρομητες της να φυγουν αζημειως.

Εγω δεν τους εμπιστευομαι, ειπα στην μανα μου να ζητησει τα παντα γραπτως η να ηχογραφησουμε τις κλησεις φυσικά ενημερώνοντας τους ώστε να μην έχουμε τρεχάματα.

Τι λέτε? Ισχύουν αυτά που μας λένε ή είναι ψευτιές και θα μπλέξουμε? Απλώς με παραξένεψε το ότι και οι 2 εταιρίες μας είπαν το ίδιο πράγμα για το σπάσιμο του συμβολαίου μας.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν ισχύει, αλλά πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι το ίδιο call (ή κώλ) center και να σας καλεί τη μία προσπαθώντας να πουλήσει Wind, την άλλη Vogkafone.

Σε κάθε περίπτωση θα περίμενα 10 μέρες να δώ την "ανακόινωση". Προσφορές θα υπάρχουν πάντα. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σε πήραν απο τη wind ή τη voda, αλλά απο κάποιο γραφείο που εχει αναλάβει να πουλα συνδρομές με προμήθεια. Παλιά (πριν λιγους μήνες) λεγανε οτι μπορεις να φυγεις και δε θα πληρώσεις, αλλά επειδή κυκλοφόρησε η μουφα (και πλήρωσε ή ακυρωσε κόσμος) τώρα ψάχνουν άλλες δικαιολογίες μπας και τσιμπήσει κόσμος (που δεν ξερει να ρωτήσει σε fora). Κάποιοι θα τσιμπήσουν σίγουρα και μετα θα κλαίνε τα 150αρια του προστίμου. 

Σου λενε μουφες και είμαι σιγουρος οτι και στο "πακέτο" που πουλάνε εχουν κρύψει χρεώσεις ή δεν θα δεις παροχές που υποσχονται. Μπορεί να εχουν πληροφορία οτι η forthnet θα κάνει κάποια αλλαγή και θα ενημερώσει τους πελατες, οποτε το πουλάνε με προβλήματα και τετοια. Να εισαι σιγουρος οτι αναλογες αλλαγες/ανακοινώσεις θα κάνουν και οι άλλοι.

Το κερασάκι. Να φυγω απο nova να παω voda θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ και ειδικά αν το πακέτο ήταν πολύ πιο συμφέρον ή στα μετρα μου ΑΛΛΑ να πάω σε wind ... ουτε στον εχθρό μου. 

Δημοσ.

Κατάλαβα παίδες, όπως υποψιάστηκα καλύτερα να μην μπλέξουμε. Θα εχω πάντως το νου μου για ανακοίνωση της forthnet, για αλλαγή του τιμοκαταλόγου ίσως και αν υπάρξει εξέλιξη θα ενημερώσω εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...